Elektronicka Cigareta PORADNA

Moderátor: Miky_CZ

Zpráva
Autor
RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

Re: Elektronicka Cigareta PORADNA

#41 Příspěvek od RudaK » 20 dub 2012 04:48

paramount2 píše:dneska jsem milostivý vyzvedl na počte eGO-W Quick, tak po čase poreferuju... :wink:
Já můžu poreferovat už teď : Mojí to neodradilo od klasické ani náhodou,holt asi jiný oddíl :Sorry: ( koule nemá,jak říká Gobey a přesto preferuje tabák - to je mě nějaká divná doba :coze: )
p.s. Já přestal bez nějakých el. náhražek a taky to de ....zase co jsem přestal hulit,tak mě víc chutná pivo - tak nevím co je lepší .... :mrgreen: ,přeci jen se po pivu člověk motá víc,nez po cigáře :!:
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

spata
tel.: 775664455
auto: RANGE ROVER P38 TDS

#42 Příspěvek od spata » 07 čer 2012 09:42

Tak už jsme na Ego W celá rodina třetí měsíc a v poho,cigarety se už nekupují.Už i několik známých co mě s tím vidělo a zjistili,že mě to stačí na to přešli.Mít sebou v zasobě v převodu několik kartonu a mít stale co kouřit,je prima,žádný strach,že mi třeba v Německu dojdou cigarety.Spata
LAND ROVER JE AUTOMOBIL,OSTATNI JE POUZE DOPRAVNÍ PROSTŘEDEK. A ŘÍKÁM MU ARISTOKRAT,DĚLA MU TO DOBŘE.

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#43 Příspěvek od Tim » 10 čer 2012 08:32

eGo - W mám sice chvíli, ale jsem nadšen. Můžu to kouřit kdekoliv a nikoho neobtěžuju, je to podstatně levnější a hlavně už nesmrdím své drahé polovičce. Teď jsem si po dlouhé době zkusil dát normální cigáro a málem jsem se :Ale fuuj:
Fakt jsem si nepochutnal. Vřele doporučuji!!!!
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

turby
tel.: 602681051

#44 Příspěvek od turby » 10 čer 2012 10:56

eGo-W je sice pro novacka dobry kdyz neni s cim srovnavat ale ma sve drobne mouchy. O necem jinem (eGo-T, eGo-C) bych uz ani neuvazoval. O jedorazovkach ci nejakych malych 510 systemech uz vubec ne. Dnes je nejlepsi koupit sadicku baterie eGo a atomizeru CE4+ (nekdy tez nazyvany "Echomizer"). Je to naprosto bezudrzbove, vejde se tam dost naplne, netece to a huli to pomalu vic nez cigaro. Ja uz hulim jen tohle. A prosel jsem si vsim od starych 510 atomizeru, pres eGo-T, ruzne mezipokusy, eGo-W, eGo-C. A pokud jsi uz nejakou eGo sadu koupil, staci jen dokoupit CE4+ atomizer. Vysroubujes atomizer eGo-C nebo eGo-W a nasroubujes CE4+. Je to modularni system.

Taky pocitej s tim, ze eCigaro neni "produkt" ktery koupis a bude 3 roky jen hulit. Sklada se z baterie a atomizeru. Atomizer je spotrebni dil a musis ho jednou za cas vymenit aby to dobre chutnalo (cca 3-4 tydny v pripade CE4+ a opravdu kvalitni naplne, s blbou naplni se ti zasere za tyden az dva). Baterka ma taky omezenou zivotnost (cca 6 -12 mesicu, udava se cca 300 nabiti). Ale ceny dilu jsou v pohode, CE4+ stoji u nas na kramech 175 a baterka cca 450 - 550 dle provedeni a kapacity.

Kdyz budes chtit tak mi zavolej, poradim a doporucim nejake dobre prichute naplni a startovni sadicku. :mrgreen:
BMW R1150GS, BMW F650GS Dakar, KTM 250 EXCF, Honda CB600F Hornet a ted uz i LR Defender 110 300TDi neb me uz nebavi neustale moknout :-)

Odpovědět