low píše:tak zatim se prihlasilo 7 aut. kdo dal??))
Jak jsem už psal - pokud bude potřeba, přijedu.
Moderátor: Miky_CZ
low píše:tak zatim se prihlasilo 7 aut. kdo dal??))
Křemílek píše:byly jsme před pár lety a bylo to super jelikož už jsem zase off, jedu
pokud chces, tak budeme radi. prosim posli mail viz vysemacejky1 píše:low píše:tak zatim se prihlasilo 7 aut. kdo dal??))
Jak jsem už psal - pokud bude potřeba, přijedu.
papavel.k píše:Zdravím...bohužel dorazím z druhého směru....jak jsem se dočetl program začíná v 9hod. předpokládám náš příjezd tedy o něco dříve, nebo nebude problém přijet o den dřív a přespat na místě? v rychlým stanu?..až řeknu, že vyrážíme v 6ráno tak mne asi vydefenestruje dcerka z druhýho patra
paramount2 píše:pro ty co přijedou v pátek připravím večer origo šašlik...
Tak tohle je neskutečnej pech! Dnes dopoledne sem slíbil kolegovi že za něj vezmu víkendový směny! Moc mě to mrzí ale už to nejde vzít zpět......low píše:Tak jeste mame par mist neobsazenych, takze byl by nekdo i s tridverakem???????
Maxsel píše:Máme prosbu na všechny, kteří pojedou od Brna, Náměště n. O. nebo Třebíče.
Z Dětského domu Holeje u Budišova potřebujeme dopravit 12 dětí na akci a odpoledne zpět. Budeme pro ně řešit dopravu, tak pokud by někdo mohl pár dětí vzít cestou, odlehčil by organizátorům. Případně napište nejvyššímu na petr@cestoffka.cz, že s Vámi můžeme na svoz a odvoz počítat.
Ahalow píše:greddy: Tvuj email nedosel, ale uz pocitam a jsem rad, ze dalsi auto pribylo. podrobne informace mas v mailu
LubosM: to nedelame my, my jsme jen slibili pomoct s autama. Porada to Ondra, co nam pronajima Tankac na Jihlavu, a delaj to takto uz nekolikaty rocnik. Zivot neni pericko