Brzdový posilovač

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Macej
tel.: 0944 528 535
auto: 2xRRC

Brzdový posilovač

#1 Příspěvek od Macej » 25 čer 2012 02:55

Stačil by mi aj použitý ale hlavne funkčný. Mal by to byť posilovač používaný údajne do 82. roku. Prípadne repasovaciu sadu na tento druh posilovača, ktorá má označenie AEU 1021, AEU 1860 alebo 607 159. Nikde to nejsom schopný nájsť obávam sa, že jediná možnosť je originálny diel :tmi . To by bol v súčasnej poruchovej dobe velký škrt cez rozpočet.

Alebo ďalšia varianta ktorá ma napadla je, že by som potreboval vedieť ako vyzerá novší model a či by sa dal použiť so starým druhom brzdového valca, ale to pochybujem že niekto niekedy riešil :S . Tak ma prosím niekto prekvapte

Budem vďačný za hociakú pomoc a radu

Sláma Karel
tel.: +420608333403
auto: to se mi sem nevejde

Re: Brzdový posilovač

#2 Příspěvek od Sláma Karel » 25 čer 2012 07:55

Sorry, že jsem ti neodpověděl dřív, ale koukal jsem na to až včera odpoledne když jsem byl v Okrouhlu.

Na autech tam žádný tenhle starý nemám a bedně s posilovači jsem také žádný nenašel. :oops:
Ale večer mě napadlo ještě jedno místo kde by mohl být. Ještě mám takový box s díly jenom ze starých RRC a tam jsem se zapomněl podívat. :Sorry:

Nicméně mám pocit, že ten novější model toho posilovače má právě jinak uchycení té pumpy a dokonce si myslím, že má i jiné uchycení k pedálové stěně. Ten novější bych snad mohl vyfotit, pokud nezapomenu.

K :dance
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe

Macej
tel.: 0944 528 535
auto: 2xRRC

Re: Brzdový posilovač

#3 Příspěvek od Macej » 25 čer 2012 11:33

Ja som to aj tak bral, že asi nemáte čas takže všetko v poriadku. Keby ste si spomenul a pozrete na tú zázračnú bedňu či sa tam niaky náhodou nevála a zároveň by ste mi vyfotil ten novší bol by som vďačný. Ono to dosť blbo brzdí na tých 32"kách bez posilovača :roll: .

Zatial ďakujem a myslite na mňa keď tam budete :) :beer

Zamčeno