Nové Střešní markýzy délka až 3 m
Moderátor: stan
- Hubert
- tel.: 724878985
- auto: D1 300 TDI, D3 TDV8
- Kontaktovat uživatele:
Nabízím střešní markýzy s rozměry na zakázku. Rozměry délky od 1,25 až 3 m šířky (vyrolování) 1,25 až 3 m. Nejčastěji jsem ale dělal 2 x 2 m aby to sedělo pěkně k délce střechy.
Konstrukce jsou AL profily. Látka střechy a obalu je textilie s PVC zátěrem (vodotěsná).
Konstrukce jsou AL profily. Látka střechy a obalu je textilie s PVC zátěrem (vodotěsná).
Naposledy upravil(a) Hubert dne 07 srp 2012 15:00, celkem upraveno 3 x.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
Máte štěstí že jsem tady. Říkají o mě že jsem odborník. :-) Mám málo času, ale na výzvu se čas vždy najde.
- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
při velikosti 1,25 x 2 m je 3000 Kč (nad zadní dveře)
při velikosti 2 x 2 m je 3500 Kč
při velikosti 2,5 x 2,5 m je 4000 Kč
zakázkové rozměry dle domluvy.
Pokud to není na LR tak příplatek 500 Kč.

Výhody: cena, možnost jednoduché opravy, textilní materiál, možnost zástěn (zatím je ale nikdo nechtěl)
Nevýhody: obal není tak robustní jako běžně prodávaných, použité profily, nýtování, absence montážní posuvné desky (zkrtáka se na auto musí někde provrtat)
Kdo by jsi ji chtěl udělat sám není problém poradit. Ale cenově na tom budete podobně.
Dotazy po PM
Naposledy upravil(a) Hubert dne 05 srp 2012 12:09, celkem upraveno 3 x.
Land Rover Discovery 300 Tdi, AUT, ABS, TC, +2", Front TrueTrack, Rear 100%ARB, D3 swap TDV8 3.6
- vizour
- tel.: 732221674
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nové Střešní markýzy délka až 3 m
to je pěkný jak dlouho trvá výroba pokud stihnu udělat zahrátku do konce měsíce tak dotoho jdu jinač až na podzim 

- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Výroba trvá zhruba týden záleží na tom jak mám cestu po AL profily. hd
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Jsou u toho ty stojny teleskopicky nebo s pevnou délkou?
Jak je na tom plachta s odolnosti proti UV?
Jak je na tom plachta s odolnosti proti UV?
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Hubert
- Kontaktovat uživatele:
Stojany sou teleskopický. A to +- cca 25 cm. Ale možno i +-50 cm to je hlavně u markýzy o délce 2,5 m Prakticky je to jedno.
Odolnost proti UV je min. stejná jako u materiálu na běžně prodávaných markýzách. Jedná se o materiál k výrobě batohů.
Odolnost proti UV je min. stejná jako u materiálu na běžně prodávaných markýzách. Jedná se o materiál k výrobě batohů.
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Dnes jsem od tebe videl v praze tu prvni vyvojouvou radu str. stanu z plechu na Diskosce.
Musim rict ze delas moc pekny veci ,ty markyzi vypadaj pekne.Klobouk dolu
H.
Musim rict ze delas moc pekny veci ,ty markyzi vypadaj pekne.Klobouk dolu

H.
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info
- Hubert
- Kontaktovat uživatele:

- macronera
- tel.: 775651798
- auto: DISCOVERY II,IV
- Kontaktovat uživatele:
jsem tě vůbec nikde nezaznamenal . kde jsi mě potkal?Jenda píše:Dnes jsem od tebe videl v praze tu prvni vyvojouvou radu str. stanu z plechu na Diskosce.
Musim rict ze delas moc pekny veci ,ty markyzi vypadaj pekne.Klobouk dolu![]()
H.
roubená chalupa v Krkonoších,posezení u kachlových kamen, sjezdovka s večerním lyžováním, Rodinné,skupinové a individuální rekreace http://www.ChalupaOrlice.cz , www.DoKrkonos.com
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
videl som hubertovu robotu v jihlave a hned by som vymenil za maggiolinu, akurat nerobi sirku pre sirokych ludi;-)
velmi dobre spracovanie!
velmi dobre spracovanie!
- Jenda
- tel.: 775 391 907
- auto: 110
Na Budejovicky, vcera nekdy kolem jedne hodiny. Sel jsem na pojistovnumacronera píše:jsem tě vůbec nikde nezaznamenal . kde jsi mě potkal?Jenda píše:Dnes jsem od tebe videl v praze tu prvni vyvojouvou radu str. stanu z plechu na Diskosce.
Musim rict ze delas moc pekny veci ,ty markyzi vypadaj pekne.Klobouk dolu![]()
H.

H.
It´s not broken, it´s british !
Mazkyzy jsou super, jen se musi hodne davat pozor na vitr a markyzu poradne vazat k zemi, ja davam na kazdou nohu dva koliky a jeste kazdou stranu chytim jednim kolikem na snure.
Celkove to mi na markyze nejvic vadi, uz jednou se mi omotala o strechu auta.
Zkus vymyslet podobny system jako dela hannibal, ma ji ondra kangaroo, tam nejsou potreba zadny nohy, drzi sama na aute.
Celkove to mi na markyze nejvic vadi, uz jednou se mi omotala o strechu auta.
Zkus vymyslet podobny system jako dela hannibal, ma ji ondra kangaroo, tam nejsou potreba zadny nohy, drzi sama na aute.
- visby
- Kontaktovat uživatele:
stavros, je velky rozdiel medzi takymito pevnymi a markyzami ala fiamma, kde je pruzina. na obytakoch sme mali fiammu a tu trebalo uvazovat, lebo sa uz pri slabom vetre rozkmitala a zacala sa nafukovat.
na disco mam ironman a aj bez uviazania znesie vacsi vietor ako fiamma, kedze platno tam neplapola ako vlajka. uz mi ju sice raz rozhodilo, ale to som spal a neviem aky silny bol vietor.
system ala hannibal je podla mna este horsi, kedze to nemas ako uchytit o zem a moze ti to vytrhnut zo strechy/zahradky. videl som obytaky, kde takto vyrvalo kus bocnej steny aj s markizou;-) na druhu stranu sa trochu lahsie sklada, cize ju mozes lahsie na noc vzdy zlozit...
na disco mam ironman a aj bez uviazania znesie vacsi vietor ako fiamma, kedze platno tam neplapola ako vlajka. uz mi ju sice raz rozhodilo, ale to som spal a neviem aky silny bol vietor.
system ala hannibal je podla mna este horsi, kedze to nemas ako uchytit o zem a moze ti to vytrhnut zo strechy/zahradky. videl som obytaky, kde takto vyrvalo kus bocnej steny aj s markizou;-) na druhu stranu sa trochu lahsie sklada, cize ju mozes lahsie na noc vzdy zlozit...
Naposledy upravil(a) visby dne 08 srp 2012 11:17, celkem upraveno 1 x.
tak to je taky dobry vedet, ja mam prave zkusenost jen s tim omnistorem
- visby
- Kontaktovat uživatele:
ja po skusenosti s ironmanom budem kazdemu doporucovat len takuto markyzu, fiamma a podobne su sice na pohlad super ale tych par sekund pri rozkladani navyse ta nezabije a mas podstatne lahsie a stabilnejsie riesenie. nehovoriac o cene;-)
- Tomas K (tkala)
Já ji mám a ve slabém větrru zvesela vlaje. Dělám něco blbě? Kotvím to i tak, že to buď přivážu k jinému autu (letos v Tunisku levitovala ve vzduchu jak balon a nožičky nedosáhly na zem) nebo ji přivážu u každé nohy k bedně s vybavením. Ale sama o sobě rozhodně nesnáší větřík....visby píše:ja po skusenosti s ironmanom budem kazdemu doporucovat len takuto markyzu, fiamma a podobne su sice na pohlad super ale tych par sekund pri rozkladani navyse ta nezabije a mas podstatne lahsie a stabilnejsie riesenie. nehovoriac o cene;-)
Tom
- visby
- Kontaktovat uživatele:
moja markyza ma na platne 3 suche zipsy z kazdej strany (dolezity je ten v strede platna), ktorymi sa platno uchyti o bocne tyce. taktiez bocne tyce roztiahnem uplne najviac ako idu, aby sa platno nasponovalo. potom nevlaje kade tade;-)
po rozhodeni vetrom ju uz budem na noc uvazovat, ale myslim ze bezny vietor by zvladla aj bez toho...
po rozhodeni vetrom ju uz budem na noc uvazovat, ale myslim ze bezny vietor by zvladla aj bez toho...
- Tomas K (tkala)
visby píše:moja markyza ma na platne 3 suche zipsy z kazdej strany (dolezity je ten v strede platna), ktorymi sa platno uchyti o bocne tyce. taktiez bocne tyce roztiahnem uplne najviac ako idu, aby sa platno nasponovalo. potom nevlaje kade tade;-)
To mám stejně. Při jen trochu silnějším větru se vznese i s nožičkama...

Tom
- visby
- Kontaktovat uživatele:
musime to na nejakom zraze porovnat, lebo moja vcelku drzi;-)Tomas K (tkala) píše: To mám stejně. Při jen trochu silnějším větru se vznese i s nožičkama...
Tom