Discovery I relatka
Moderátor: Acon
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Discovery I relatka
Zdar ogari,mam problem se svetly na DiscoveryI model 200.Dneska jsem zacal delat el.rozvod na privesnem voziku.Na aute mam vzadu standarni svetla a na zahradce vzadu pridevne svetla obrysove,blinkry a brzdove svetla a kdyz jeste zaprahnu privesny vozik tam mam malo proudu.Zasuvku na vozik mam vytazenou ze zadnich svetel.Bylo mi doporuceno dat silnejsi relatka.Co na to rekne odbornik?????Jedna se o relatka obrysove,brzdove ana blinkr,kde je najdu?????
-
Re: Discovery I relatka
nikdo nic neporadi?????????
No já bych zkusil změřit napětí na zadních lampách a zásuvce bez přívěsu a i s přívěsem. Pokud bude velký rozdíl i na autě bude asi problém v průřezu vodičů nebo nějakém přechodovém odporu (konektor, relé ...) pokud na autě vše OK může být to samé na vozejku popřípadě na zamním vodiči či zoxidovaná zásuvka.
Ahoj. Přišel jsi na něco??
Tak to udělej jinak - přídavná světla si natáhni přes relátko které bude spínané tím proudem ze zadních světel a do přídavek si pak můžeš přes to relé dotáhnout silný plus
už jsme světla (přední) řešili s kámošem na jeho Td5 a tam třeba na přední světla není relé, tak pochybuji, že je u D1 kor u dvoukila.
Tak to udělej jinak - přídavná světla si natáhni přes relátko které bude spínané tím proudem ze zadních světel a do přídavek si pak můžeš přes to relé dotáhnout silný plus

už jsme světla (přední) řešili s kámošem na jeho Td5 a tam třeba na přední světla není relé, tak pochybuji, že je u D1 kor u dvoukila.
-
Kdyz mam zadni svetla a ty pridavny tak je to v pohode,ale kdyz zapnu vozik tak to uz neutahne,zasuvka na aute je v poradku a vozik je postavenej kompletne novej vcetne elektroinstalace.sumi píše:No já bych zkusil změřit napětí na zadních lampách a zásuvce bez přívěsu a i s přívěsem. Pokud bude velký rozdíl i na autě bude asi problém v průřezu vodičů nebo nějakém přechodovém odporu (konektor, relé ...) pokud na autě vše OK může být to samé na vozejku popřípadě na zamním vodiči či zoxidovaná zásuvka.
-
kdyz zapnu vozejk a pustim blinkry tak zacnou blikat vsechny zadni svetla aj na aute,napada mne jestli to nedela kostra
Jo, to vypadá na kostru.
-
- tel.: 739544675
- auto: def 110
- Kontaktovat uživatele:
urcite to bude spatna kostra
typnul bych ukostreni zasuvky vleku
typnul bych ukostreni zasuvky vleku