Kolik je tu tichých bláznů?

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

Re: Kolik je tu tichých bláznů?

#261 Příspěvek od Safraporte » 15 srp 2012 17:20

Takže průběžné zprávy z rybačky (přijeli jsme se domů vykoupat :chuckle ) - podle počtů vnuka jsme prozatím nachytali kolem 60ti kaprů a dva amury. Největší kapr měl 75 cm a 7,6 kg - vím, že nic moc, ale pro 7-letého kluka super rybačka. jinak chytáme převážně míry 60 - 68 cm.
Dneska jsme od rána chytali jen na srkačku z hladiny ... to jsou jízdy :twisted:

Jo a ... dneska večer je na hrázi akce - točené pifko a halušky se zelím :beer

Tři fotečky na ukázku
http://filesmelt.com/dl/120820121616.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filesmelt.com/dl/130820121623.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filesmelt.com/dl/130820121631.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#262 Příspěvek od Tim » 15 srp 2012 21:40

Tak to je nádhera, jen tak dál. Kamarád byl teď v Letinech a říkal,že nic moc. A u nás na svazovým rybníce (Knížecí) nejdou ani cejni. Včera jsem ale u hladiny viděl jezdit amury (a pěkný), tak je zkusím na hladině na rohlík.
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

fugín
tel.: 777001161
auto: ex free 1,8/Disco2

#263 Příspěvek od fugín » 15 srp 2012 22:42

Tim píše:Tak to je nádhera, jen tak dál. Kamarád byl teď v Letinech a říkal,že nic moc. A u nás na svazovým rybníce (Knížecí) nejdou ani cejni. Včera jsem ale u hladiny viděl jezdit amury (a pěkný), tak je zkusím na hladině na rohlík.
Jestli jezdí ty amuři těsně pod hladinou tak ti plovoucí rohlík pravděpodobně moc nepomůže. Zkus konopný extrudy (potápivý zelený). Poradil mě to jeden kolega v montáži s bublinou forpas cca 35 cm,mě to funguje. Vloni sem jich takhle na svazovce pár dostal v pravý poledne i v letních teplotách kdy jen letargicky míjí jiné nástrahy. Za vyzkoušení nic nedáš. Teda vlastně asi 50 kaček za ty extrudy,mě se osvědčily i konopný rohlíkáče v silikonovým kroužku pod háčkem.
EX: Freelander 1 1,8 benz. 2002
Akt.: Discodvojka Td5 2004 Žoffka-strašně drahá

Tim

#264 Příspěvek od Tim » 16 srp 2012 07:19

Díky za tip! Určitě to zkusím, teda jestli tady v našich ryb. potřebách budou mít ty extrudy co píšeš :-D Dám večer vědět, jak jsem dopadl....

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Tim

#265 Příspěvek od Tim » 17 srp 2012 14:49

Tak jsem včera nebyl, protože u nás byl strašnej liják :ne Ale jel jsem si do rybářskejch potřeb koupit ty konopný extrudy. No a samozřejmě je neměli, ale jsem koupil rohlíkový boilie řepka-konopí, tak uvidíme :muscle Teď se ale na ryby dostanu nejdřív tak v neděli, a to jen když se vrátím brzy z práce :cry

Safraporte

#266 Příspěvek od Safraporte » 17 srp 2012 16:54

Tak my jsme doma z výletu. Bylo to super, viz můj příspěvek http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=224721" onclick="window.open(this.href);return false; :sun

fugín

#267 Příspěvek od fugín » 15 zář 2012 17:22

Ahoj chlapi chodíte na ně? Dlouho sem neviděl vaše úlovky. Já teď moc nechodím tak mám čas vymýšlet bejkárny,tak sem začal přemýšlet jak by se dalo u vody přespat ve Free s nataženýma nohama. Vše je zatím ve stádiu vývoje,spodní deska je proti posunu v autě zajištěna zvláštními bajonety vlastní výroby do ok na zajištění zadních sedaček,horní deska je výklopná,nohy výškově stavitelné. Na vrch příjde molitan nebo karimatka(ještě nevím). Přikládám foto pro představu,nohy nejsou dodělány budou přidělané na výklopné desce kloubovými spoji. Mým cílem je se co nejdříve natáhnout,takže na vše vymýšlím co nejjednoušší systém. Nasazení obou desek a jejich zajištění proti pohybu v autě doma před garáží trvá 1 minutu,rozložení plus výškové nastavení noh cca. 1,5 minuty. Zastřešení bude ze stanového hydrofobního plátna s vchodem na zip,už mám v hlavě i systém konstrukce pro zastřešení jehož montáž by měla být opět co nejkratší a bude mimo jiné využívat i závitů pro upevnění hagusů. Zbývá jen nakoupit materiál,vyrobit konstrukci a ukecat nějakou šikovnou švadlenu. Ale taky je možný že to všechno skončí na sběrným dvoře..... :rofl :rofl :rofl
...toho myslivce si nevšímejte,ten sem tam měl pro zlepšení inspirace...ať žije prohibice :muscle :finger
Přílohy
1.jpg
3.jpg

Tonda D
tel.: +421903454708
auto: Freelander 1.8

#268 Příspěvek od Tonda D » 15 zář 2012 19:09

fugín píše:Ahoj chlapi chodíte na ně? Dlouho sem neviděl vaše úlovky. Já teď moc nechodím tak mám čas vymýšlet bejkárny,tak sem začal přemýšlet jak by se dalo u vtody přespat ve Free s nataženýma nohama. Vše je zatím ve stádiu vývoje,spodní deska je proti posunu v autě zajištěna zvláštními bajonety vlastní výroby do ok na zajištění zadních sedaček,horní deska je výklopná,nohy výškově stavitelné. Na vrch příjde molitan nebo karimatka(ještě nevím). Přikládám foto pro představu,nohy nejsou dodělány budou přidělané na výklopné desce kloubovými spoji. Mým cílem je se co nejdříve natáhnout,takže na vše vymýšlím co nejjednoušší systém. Nasazení obou desek a jejich zajištění proti pohybu v autě doma před garáží trvá 1 minutu,rozložení plus výškové nastavení noh cca. 1,5 minuty. Zastřešení bude ze stanového hydrofobního plátna s vchodem na zip,už mám v hlavě i systém konstrukce pro zastřešení jehož montáž by měla být opět co nejkratší a bude mimo jiné využívat i závitů pro upevnění hagusů. Zbývá jen nakoupit materiál,vyrobit konstrukci a ukecat nějakou šikovnou švadlenu. Ale taky je možný že to všechno skončí na sběrným dvoře..... :rofl :rofl :rofl
...toho myslivce si nevšímejte,ten sem tam měl pro zlepšení inspirace...ať žije prohibice :muscle :finger

Ahoj! Vyzerá to naozaj dobre!!! Som zvedavý,aké to bude,keď to dokončíš. Zatiaľ super!!! :devil Ryby-bieda!!! V Morave nebolo vody. Teraz je už vody dosť,ale zase je silný prúd. Dúfam,že sa to behom pár dní zmení!!! :devil

Safraporte

#269 Příspěvek od Safraporte » 16 zář 2012 13:10

Tak já teď dlouho nikde nebyl.
Včera jsem se vrátil společensky unavený z Würzburgu, kde jsme měli teambuilding :party a navečer jsem se nechal ukecat na rybačku na Žinkovském rybníku.
Nečekaně jsem chytil rybu - chlapi tam straží na candoše, tak jsem taky nastražil a šel pokecat a ... měřil 65 cm :D
Přílohy
Candoš.jpg

Tonda D

#270 Příspěvek od Tonda D » 16 zář 2012 13:49

Safraporte píše:Tak já teď dlouho nikde nebyl.
Včera jsem se vrátil společensky unavený z Würzburgu, kde jsme měli teambuilding :party a navečer jsem se nechal ukecat na rybačku na Žinkovském rybníku.
Nečekaně jsem chytil rybu - chlapi tam straží na candoše, tak jsem taky nastražil a šel pokecat a ... měřil 65 cm :D
:yes

fugín

#271 Příspěvek od fugín » 16 zář 2012 21:24

Hezký....candát vždy dokáže potěšit. :yes

Safraporte

#272 Příspěvek od Safraporte » 16 zář 2012 21:54

Říká se, že rybí maso je dietní a lehce stravitelné a ... já se po večerním grilování candoše nemůžu ani hejbat, jak jsem nacpanej :twisted:
Přílohy
Candoš gril.jpg

Tim

#273 Příspěvek od Tim » 17 zář 2012 11:45

To Fugín: Tak to je moc pěkný!!! Jsi hračička, já na tohle nemám ani hlavu ani ruce :cry
To Safraporte: Gratulace k úlovku. A ještě že jsme nedomluvili ten Boneťák. K vodě je to od chatek asi 50metrů a je tam cca.60 cm hloubky (aspoň mi to tak popisoval kolega). Prý musí pouštět vodu do nějakých sádek nebo co, takže rybník je skoro prázdný.

Jinak já teď nechodím, lesem burácejí jeleni, tak jsem furt tam. Fotky pak hodím do vlákna pro myslivce...

Safraporte

#274 Příspěvek od Safraporte » 17 zář 2012 15:56

My jsme teď plánovali jednu noc na Orlíku, ale s tím jaká je předpověď počasí jsme to odpískali.

Safraporte

#275 Příspěvek od Safraporte » 18 zář 2012 20:12

Dnes dopoledne jsem vyrazil na chvilku zkusit vláčku.
Není to žádný obr - 58 cm - ale potěšila.
Přílohy
štička.jpg

fugín

#276 Příspěvek od fugín » 21 zář 2012 13:27

Kamarád včera navečer menšího sumíka (98),já nic. Tak aspoň pár novinek z prací na autě kvůli tomu spaní u vody. Pracuju na vylepšení stavitelnosti nohou pomocí trapézových zavitů,zamýšlenou konstrukci stanu jsem byl nucen opustit z důvodu nestability,nově jsem zvolil nerez trubky 16*1,včera sem celý den na dílně vyráběl vicecestné kříže na spojování trubek těch nejnemožnějších tvarů a úhlů a výrobou upínacího prvku na zadek auta. Práce to byla hrozná,ale zdá se že se povedlo. S ušitím vlastní stanové plachty mě všechny známé švadleny poslaly do pr...e,tak sem kontaktoval chlapa z Lomnice nad Popelkou který vyrábí atypické přístřešky. Cituji jeho slova : větší blbost sem ještě nedělal.....jdu do toho! Takže vše vypadá nadějně,doufám že to ryby ocení... :rofl

Tonda D

#277 Příspěvek od Tonda D » 22 zář 2012 13:14

fugín píše:Kamarád včera navečer menšího sumíka (98),já nic. Tak aspoň pár novinek z prací na autě kvůli tomu spaní u vody. Pracuju na vylepšení stavitelnosti nohou pomocí trapézových zavitů,zamýšlenou konstrukci stanu jsem byl nucen opustit z důvodu nestability,nově jsem zvolil nerez trubky 16*1,včera sem celý den na dílně vyráběl vicecestné kříže na spojování trubek těch nejnemožnějších tvarů a úhlů a výrobou upínacího prvku na zadek auta. Práce to byla hrozná,ale zdá se že se povedlo. S ušitím vlastní stanové plachty mě všechny známé švadleny poslaly do pr...e,tak sem kontaktoval chlapa z Lomnice nad Popelkou který vyrábí atypické přístřešky. Cituji jeho slova : větší blbost sem ještě nedělal.....jdu do toho! Takže vše vypadá nadějně,doufám že to ryby ocení... :rofl
Ak nie rybám,mne sa to páči!!! :devil

masar
tel.: 773968639
auto: D2 Td5

#278 Příspěvek od masar » 23 zář 2012 10:16

fugín píše:Ahoj chlapi chodíte na ně? Dlouho sem neviděl vaše úlovky. Já teď moc nechodím tak mám čas vymýšlet bejkárny,tak sem začal přemýšlet jak by se dalo u vody přespat ve Free s nataženýma nohama. Vše je zatím ve stádiu vývoje,spodní deska je proti posunu v autě zajištěna zvláštními bajonety vlastní výroby do ok na zajištění zadních sedaček,horní deska je výklopná,nohy výškově stavitelné. Na vrch příjde molitan nebo karimatka(ještě nevím). Přikládám foto pro představu,nohy nejsou dodělány budou přidělané na výklopné desce kloubovými spoji. Mým cílem je se co nejdříve natáhnout,takže na vše vymýšlím co nejjednoušší systém. Nasazení obou desek a jejich zajištění proti pohybu v autě doma před garáží trvá 1 minutu,rozložení plus výškové nastavení noh cca. 1,5 minuty. Zastřešení bude ze stanového hydrofobního plátna s vchodem na zip,už mám v hlavě i systém konstrukce pro zastřešení jehož montáž by měla být opět co nejkratší a bude mimo jiné využívat i závitů pro upevnění hagusů. Zbývá jen nakoupit materiál,vyrobit konstrukci a ukecat nějakou šikovnou švadlenu. Ale taky je možný že to všechno skončí na sběrným dvoře..... :rofl :rofl :rofl
Radši molitan a silnější (aspoň 5cm) :ty jeden...: , v Itálii jsme spali 3 dny na spací konstrukci z OSB na který byl koberec a na něm silná deka, protože to bylo narychlo a nesehnali jsme matraci, už první den nad ránem jsme se převalovali, protože se na tom nedá dost dobře vydržet jak je to tvrdý. Nejhorší je to na boku, to máš pocit jak když ti někdo strčil pod kyčel kámen :punch :mrgreen:
Land Rover Discovery 2 Td5

Tungdild
tel.: 721070078
auto: D II - 2000-NO LIFT
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od Tungdild » 23 zář 2012 13:34

masar píše:
fugín píše:Ahoj chlapi chodíte na ně? Dlouho sem neviděl vaše úlovky. Já teď moc nechodím tak mám čas vymýšlet bejkárny,tak sem začal přemýšlet jak by se dalo u vody přespat ve Free s nataženýma nohama. Vše je zatím ve stádiu vývoje,spodní deska je proti posunu v autě zajištěna zvláštními bajonety vlastní výroby do ok na zajištění zadních sedaček,horní deska je výklopná,nohy výškově stavitelné. Na vrch příjde molitan nebo karimatka(ještě nevím). Přikládám foto pro představu,nohy nejsou dodělány budou přidělané na výklopné desce kloubovými spoji. Mým cílem je se co nejdříve natáhnout,takže na vše vymýšlím co nejjednoušší systém. Nasazení obou desek a jejich zajištění proti pohybu v autě doma před garáží trvá 1 minutu,rozložení plus výškové nastavení noh cca. 1,5 minuty. Zastřešení bude ze stanového hydrofobního plátna s vchodem na zip,už mám v hlavě i systém konstrukce pro zastřešení jehož montáž by měla být opět co nejkratší a bude mimo jiné využívat i závitů pro upevnění hagusů. Zbývá jen nakoupit materiál,vyrobit konstrukci a ukecat nějakou šikovnou švadlenu. Ale taky je možný že to všechno skončí na sběrným dvoře..... :rofl :rofl :rofl
Radši molitan a silnější (aspoň 5cm) :ty jeden...: , v Itálii jsme spali 3 dny na spací konstrukci z OSB na který byl koberec a na něm silná deka, protože to bylo narychlo a nesehnali jsme matraci, už první den nad ránem jsme se převalovali, protože se na tom nedá dost dobře vydržet jak je to tvrdý. Nejhorší je to na boku, to máš pocit jak když ti někdo strčil pod kyčel kámen :punch :mrgreen:

ja sem na cesty bral jen 3 cm molitan ale tvrzeny a fungoval dobre i na nerovne zemi... ale stim kobercem mas pravdu a to sem tam mel i pod nim rouno a miralon(bylo to lepsi ale ne ono to proto) na teplo dobre ale..... :Pohoda: to urcite nebyla
Vsichni lezime v kanalech , ale jen nekteri se dokazi z nich koukat na hvezdy.....
http://hugofucker.rajce.idnes.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/user/Tungdild" onclick="window.open(this.href);return false;

fugín

#280 Příspěvek od fugín » 23 zář 2012 15:12

Díky za rady. Moje starý kosti vám budou vděčný.

Odpovědět