smazat - prodáno Defender 110 Tdi
Moderátor: stan
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
smazat - prodáno Defender 110 Tdi
Kdyby někdo chtěl, mám na prodej stodesítku Defendra Tdi. Rok 1998. Imobilzer, zánovní gumy, ale trochu zničenej interíér (cubybox a koberce) od pejska. Výbava žádná. Rádio s CD. 9 místný. Udělali jsme kompletní výměnu nápní a fitrů a opravili crossmember. Seřídili ventily a vyměnili chladič a alternátor. Auto jede dobře, nic neteče ani nemlátí. Ještě mám domluvený nastříkání disků. Chtěl bych za něj dvě kila, pro členy fóra je možná sleva. Záleží na tom, jaký bude zájem. Třístovek všeobecně moc není a kdo takový auto chce, musí si pospíšit. Mám ještě jednoho, ale než bude na prodej, bude se na něm ještě muset něco udělat. Fotky interiéru ještě dodám, tyhle jsem jen narychlo spáchal a poslal zájemci kterej odřekl.
Naposledy upravil(a) cyril dne 27 srp 2012 18:39, celkem upraveno 2 x.
Re: Defender 110 Tdi
jak to mozte taketo pekné tak lacno predavat?...to sa mojho dedka asi nikdy nezbavim 

http://www.hastrman.sk" onclick="window.open(this.href);return false;, http://www.skinstructor.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- cyril
K tomu nevím co říct....asi jsem dobře koupil...sauna46 píše:jak to mozte taketo pekné tak lacno predavat?...to sa mojho dedka asi nikdy nezbavim

Jinak ještě doplním. Auto má najeto 277 tisíc km. První majitel narozen 1959. (mám originál prvopis DE TP).
Alarm s imobilizerem na DO (Při spuštěném alarmu je zapojeno jen výstražné blikání - bez sirény).
Rádio s CD Blaupunkt, střešní okno. Jeden přední sedák je K.O. Zbytek v pohodě. Zadní řada sedadel byla po celou dobu provozu z auta demontovaná, jezdil tam asi nějaký obrovský pejsek. Kubíka jsem vyndal, je na cucky. Nový stojí něco přes dva tisíce. Staré torzo k autu samozřejmě přidám. Případné dotazy rád zodpovím.
- cyril
Prodáno - smazat