Dovoz Discovery 3 /LR-3 z USA
Moderátor: Miky_CZ
Dovoz Discovery 3 /LR-3 z USA
Máte prosím někdo zkušenost s dovozem tohoto modelu s motorem V8. Je problém s následným přihlášením nebo plněním emisních limitů? Díky za jakékoli reakce.
- petr štrof
- tel.: 603799382
- auto: LR Disco 3 HSE 2006
Re: Dovoz Discovery 3 /LR-3 z USA
Než jsem koupil klasiku 2.7 tak sem byl ve firmě (http://www.carforyou.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;) kde jsem se povozil V8 nádhera .
Je to tři roky ,sami jich dovezli asi 5ks dokonce to zrovna dávali do plynu spotřeba 16-20.
Myslím že se jim dá zavolat , a jejich jednání bylo velice korektní.
přeju dobrej kup zdar Petr
Je to tři roky ,sami jich dovezli asi 5ks dokonce to zrovna dávali do plynu spotřeba 16-20.
Myslím že se jim dá zavolat , a jejich jednání bylo velice korektní.
přeju dobrej kup zdar Petr
Díky, už jsem jim volal.
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Tito vozí z ameriky taky : http://www.denker.cz/?gclid=CNDR-8PK9rECFQbwzAod1i0AKg" onclick="window.open(this.href);return false;
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
V8 se v Evropě neprodávala, nebo proč tě zajímá auto z USA? Na mobile.de na prodej pár V8 je, začínají na cca 16t oiro a nepřijde mi, že by byly z USA.
Mám kamaráda, co je zatížený na ameriky a stěžuje si, že na místních STK poslední cca 2 roky docela s amerikama prudí a vadí jim věci, které před tím nikdy neřešili. Jestli by nebylo jednodušší koupit auto třeba v DE, než ho nechat dovést z USA... :)
Mám kamaráda, co je zatížený na ameriky a stěžuje si, že na místních STK poslední cca 2 roky docela s amerikama prudí a vadí jim věci, které před tím nikdy neřešili. Jestli by nebylo jednodušší koupit auto třeba v DE, než ho nechat dovést z USA... :)