Zdar.
měnili jste někdo Ložiska hrušky na salisbury nápravě? vím že je to dost náročný jde mi o to jak se na to cenově připravit pokud najdu někoho kdo to zvládne
Já jsem je měnil materiál mě stál asi 2500,- ložiska a simering, když už to děláš určitě chce vyměnit i boční ložiska na diffu. Akorád pozor jestli tam máš uzávěrku je tam jiný typ toho bočního ložiska nebo spíš ložisko je stejné ale má slabší ten kroužek. Určitě bych to svěřil někomu kdo to zná a umí to nastavit byl jsem u toho když mi to dělaly a je to neskutečná práce aby ti seděli zuby jak mají a vymezení vůlí na ložiscích. Je to asi tisíckrát diferák ven a zpátky
Dvaja sme osadzali uzavierky do Salisbury naprav a aj tak sme mali pocit, ze mame malo ruk
Ale nie...v manualoch je to dobre popisane, akurat, ze je to naozaj piplacka a stale to len skladas a rozoberas a zas skladas...a tak dokola.
A napravu by som urcite demontoval z auta...
Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
přésně. ja jsem ti to ani nenapsal. ma mto ted hrozně rozlítaný ale určitě někdy dej vědet a zastav se
hned první den co jsem to přivezl mě doma u plotu zastavil člověk kterýho ani neznam a prej Týývado ten je parádní to je ten jak má Tomáš Štěpnička žejo