Moderátor: Miky_CZ
sice se mi to vzhledově nelíbí, ale myslím že s těmahle gumama D3 projede ledacos.. překvapí i na obyč zimákách takže s těmahle gumama bude docela v pohodě..Phulc píše:No ohavná není , ale je to jen machýrkovský auto nazbrojený jak sviň ale gumy tak na suchou polňačku. První louže bláta a je v prdeli .
No právě žes jí neviděl, to by ses docela divil! To ale nic nemění na tom, že tahle moc vkusná nejní, to je pravda! A funkčně ty změny taky asi nic nepřidaly.Phulc píše:Tak to bych docela ráth vidělTrochu bahna a stojí , nedej bože vodu do elektrárny . DIII už je tak leda na zimu a na silnici .
Jj to je plná pravda, ona se nezdáinjaaa píše:sice se mi to vzhledově nelíbí, ale myslím že s těmahle gumama D3 projede ledacos.. překvapí i na obyč zimákách takže s těmahle gumama bude docela v pohodě..Phulc píše:No ohavná není , ale je to jen machýrkovský auto nazbrojený jak sviň ale gumy tak na suchou polňačku. První louže bláta a je v prdeli .
Jj to je plná pravda, ona se nezdáinjaaa píše:sice se mi to vzhledově nelíbí, ale myslím že s těmahle gumama D3 projede ledacos.. překvapí i na obyč zimákách takže s těmahle gumama bude docela v pohodě..Phulc píše:No ohavná není , ale je to jen machýrkovský auto nazbrojený jak sviň ale gumy tak na suchou polňačku. První louže bláta a je v prdeli .
No spíš jsem zvědavý, jestli někdo napíše, že se mu líbí. Pokud si to někdo dovolí, tak ho tady veřejně zlynčujeme.vizos píše:A já sem si říkal že budu jedinej komu se to nelíbí.
krestak píše:Krasavice
krestak píše:Krasavice
Protože AT .Jenda píše:Kajo ta je bozi coz![]()
No ja netusim proc se nekomu BfG AT zdaj jako spatny pneu. Jasne, MT to neni ale asi je to fakt jedna z nejlepsich univerzalnich gum s nejvetsi vydrzi a odolnosti.Na ty D3 budou urcite makat.
H.