Defender 90 SW - uzavřeno
Moderátor: stan
Defender 90 SW - uzavřeno
Zdravím vás,
rád bych pořídil defendera 90, asi tedy station wagon. Ideálně by mělo být 3sedadla vpředu a 4 posezení v zadní kajutě.
Doufám tedy, že jsem dobře zvolil. Potřebuji polotraktor na farmu, takže dozadu se bude cpát dřevo, semtam ovce, nebo výlet s dětma.
Ročníkově to vidím na 90tá léta. Normálně bych bral benzín, ale tady na foru plujete po 2,0 MPI (asi nejlevnější kousky), takže asi nějaký olejový agregát.
Předpokládám že stav tachometru nehraje roli. Naviják výhodou.
P.S: Můžete prosím někdo uvést, jaké jsou hranaté rozměry zadního otvoru? Jinak řečeno, vleze se paleta 100*120 cm a 120 cm na výšku? Mám na mysli IBC kontejner na vodu.
rád bych pořídil defendera 90, asi tedy station wagon. Ideálně by mělo být 3sedadla vpředu a 4 posezení v zadní kajutě.
Doufám tedy, že jsem dobře zvolil. Potřebuji polotraktor na farmu, takže dozadu se bude cpát dřevo, semtam ovce, nebo výlet s dětma.
Ročníkově to vidím na 90tá léta. Normálně bych bral benzín, ale tady na foru plujete po 2,0 MPI (asi nejlevnější kousky), takže asi nějaký olejový agregát.
Předpokládám že stav tachometru nehraje roli. Naviják výhodou.
P.S: Můžete prosím někdo uvést, jaké jsou hranaté rozměry zadního otvoru? Jinak řečeno, vleze se paleta 100*120 cm a 120 cm na výšku? Mám na mysli IBC kontejner na vodu.
Naposledy upravil(a) subo dne 01 říj 2012 16:29, celkem upraveno 1 x.
s3
Re: Defender 90 SW
Ještě bych dodal, mám tady plonkovní subaru legacy kombi automat 2,0R 121 kw LPG 2008, jediný majitel/řidič (já), takže odladěná výměna možná.
s3
S paletou to vidím špatně , ale kdo ví ? co kus to originál /tedy Defender /:D
S nákupem Defendera , ale obecně jakéhokoliv LR nespěchej . Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,
/dášli dnes za Defendera např. 180tis tak to bude tak +/- 90tis. a to se přece vyplatí/
S nákupem Defendera , ale obecně jakéhokoliv LR nespěchej . Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,

ten co zde způsobil paniku
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
na to jsi prisel jak?Rover CK píše:Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,/dášli dnes za Defendera např. 180tis tak to bude tak +/- 90tis. a to se přece vyplatí/
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
RRC 3,9 V8: závodní speciál
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Tak to jsem taky zvedav.Miky_CZ píše:na to jsi prisel jak?Rover CK píše:Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,/dášli dnes za Defendera např. 180tis tak to bude tak +/- 90tis. a to se přece vyplatí/

Abych nešířil paniku , tak to upřesním . Netýká se to pochopitelně starých dobrých LR serie I,II,III, atd. . které byly dělány poctivou rukou , Zkrátka čím novější typ, tím horší. 

- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No jasně to kluci nevíteRover CK píše:S paletou to vidím špatně , ale kdo ví ? co kus to originál /tedy Defender /:D
S nákupem Defendera , ale obecně jakéhokoliv LR nespěchej . Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,/dášli dnes za Defendera např. 180tis tak to bude tak +/- 90tis. a to se přece vyplatí/

Už se těším, konečně se Defík masově rozšíří mezi lidi jako auto pro chudé.

A to se bude prodávat dílů. Jdu si jich ještě pár nakoupit teď do 3 měsíců abych byl pak připravenej.

Co je tohle zase za

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe

Rover CK píše:S paletou to vidím špatně , ale kdo ví ? co kus to originál /tedy Defender /:D
S nákupem Defendera , ale obecně jakéhokoliv LR nespěchej . Ceny poletí tak do 3 měsíců setsakramensky dolů ,/dášli dnes za Defendera např. 180tis tak to bude tak +/- 90tis. a to se přece vyplatí/
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jo a paleta se určitě nevejde.
Tak proto asi budou tak levný.
K

Tak proto asi budou tak levný.

K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
No jo, to si ale každý hned koupí dva Defíky, když za čtvrtroku půjdou na polovic ceny. Jednoho na ježdění a jednoho na ND a to se vyplatí
! Rover CK má hold asi Máyský kalendář na rok 2013, třeba nám prozradí ještě další zajímavosti.

Jdu to zitra prodat , treba se jeste nejakej trouba chyti , co nema tyhle prisne tajne informace . 

Mizerná doba , syslování není asi to pravé, opak bude pravdou, . No třeba je to super nápadSláma Karel píše:No jasně to kluci nevíteRover CK píše:S paletou to vidím špatně , ale kdo ví ? co kus to originál /tedy Defender /:D
No vlastně to nemůžete vědět to jsou přísně utajované informace. Ještě že nám je tady Rover CK pustil, ale aby z toho neměl nějaké problémy.
![]()
Už se těším, konečně se Defík masově rozšíří mezi lidi jako auto pro chudé.![]()
A to se bude prodávat dílů.Jdu si jich ještě pár nakoupit teď do 3 měsíců abych byl pak připravenej.![]()
Co je tohle zase za![]()
K

- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Smolíkromski píše:Jdu to zitra prodat , treba se jeste nejakej trouba chyti , co nema tyhle prisne tajne informace .

Smula, bude to presne naopak, Defendery na pristi rok svinsky zdrazi, protoze to bude jedina rozumna kara po velkym pruseru - konci sveta. Drsny postapokalipticky svet bude vyzadovat drsny kary.
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Re: Defender 90 SW - uzavřeno
Na naší 90-ku pick-up - 1991 dám i deset prázdných palet. ( stavěl jsem z nich BIG kompost ) .
Plošně je "DEF" 90" pick up v podstatě přesně na EUR paletu ( 120 * 80 cm ) na ložné ploše.
Prostě láska

Plošně je "DEF" 90" pick up v podstatě přesně na EUR paletu ( 120 * 80 cm ) na ložné ploše.
Prostě láska

tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)