Co kdo dělá, čím se živí
Moderátor: Miky_CZ
Re: Co kdo dělá, čím se živí
Téma ohledně anglických piv jsem přesunul do vlákna "pivo", takže pokud vás to zajímá, můžete to sledovat tady: http://landroverforum.klape.cz/forum/vi ... 69#p238169" onclick="window.open(this.href);return false;Neklan píše:Začal jsem spolupracovat se Zanzibarem a mám na starost prodej tradičních anglických svrchně kvašených piv a cideru. Je to pro mě srdeční záležitost, protože kromě Land Roverů a mnoha jiných věcí, na Británii miluji také atmosféru tradičních pubů, což je něco neopakovatelného. Je mi ctí, že mohu nabídnout přes 20 různých piv několika většinou rodinných pivovarů a přispět tak trochu k osvětě mezi českými pivními konzumenty. Jsme totiž jedinou pivní velmocí světového formátu, která je téměř výhradně orientována na pouze jeden druh piva - ležák tzv. plzeňského typu. Ten se u nás vaří opravdu dobrý, ale je třeba si také občas uvědomit, že pivo má velmi širokou paletu chutí a tím, že pijeme jenom variace jedné z nich, se o moc ochuzujeme.
Celé je to teprve v plenkách a dokonce i na webu se teprve pracuje, ale pokud byste měli zájem, mohu poslat mailem příslušné prezentace a ceník.
Neklan
tel 602 261 845, mail: ukbeers@gmail.com
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
papavel.k píše:Zdravím...zabývá se tu někdo stavbou kachlových kamen, pecí ???...jde o malý původní statek v rekonstrukci, řeší se kompletní vytápění na stálé bydlení s využitím dle dispozice v centrální místnosti (kuchyně,obývací místnost), tím pádem i úprava jídla tím nejchutnějším způsobem
...nějak mi hledání tady nic nenašlo
díky Pavel

- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
foto poteší. Máme na chalupe zatial 4 pece. Nie sú to síce žiadne extra designovky, no patria k atmosfére.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Re: Re:
A ještě od 20. mohu přidat servis plynových zařízenídefault píše:default píše:Technické
Zabezpečení
Budov
=voda, plyn, topení, elektro, MaR
projekce, montáže, servis, údržba
No a tak dlouho mě štvali kominíci, že jsem si udělal papíry a živnost i na
KOMINICTVÍ
samozřejmě včetn ěvšech příslušných revizí i kontrolních posudků
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
STC50134; STC50066; front facelift; EBC brakes;
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Je tu někdo kdo se zabývá stavbou počítačů, potřeboval bych radu?
Land Rover Discovery 2 Td5
- bata
- tel.: 607 168 746
- auto: Freelander I + II
Stavba PC není přímo moje pracovní náplň, ale živí mě programování webových aplikací a svoje počítače si stavím vždycky sám, tak bych možná dokázal odpovědět.masar píše:Je tu někdo kdo se zabývá stavbou počítačů, potřeboval bych radu?
Land Rover Freelander 1.8 / 99, Freelander 2 HSE i6 3.2 / 2007
Zajímavé, výhledově by se mi to mohlo hodit, ale....kubes píše:Dělám ve firmě, kde s tímto strojem děláme drážky pro zemní kolektory tepelných čerpadel, drážky pro vodu, plyn, elektriku. Hloubka do 150 cm, šířka drážky 15 cm.
Dále tepelná čerpadla a termické solární systémy včetně projektů.
Kubes
Bylo by fajn napsat alespoň přibližné místo působení.....
Dík

Discovery je životní styl.
- Kusto
Pár slíbených fotech z posledních kamen, které jsem dělal u známých. Ve sporáku je zabudovaný výměník na ohřev vody do radiátorů. Když se vyndá trouba, tak se v ní dá topit jak v krbu a opékat buřty
.

- fotosam
- tel.: 603262798
- auto: Freelander TD4
- Kontaktovat uživatele:
Překrásná práce!!!!!!!!!!!!!!!!
Ten výměník máš nad troubou? Já zkoušel do starých původních "dvoutroubových" kachláků zabudovat cosi na ohřev vody a propojoval do rozvodu ústředního topení, ale neuspěl jsem. Šnek v troubě byl neúčinný a výměník v topeništi strašně ochlazoval topení a rosil do topeniště, že tam bylo mokro. Mám ale spodní troubu propálenou, tak by možná stálo za úvahu místo nové trouby tam šoupnout další variantu výměníku. Nemáš zkušenosti i s něčím takovým?
Ten výměník máš nad troubou? Já zkoušel do starých původních "dvoutroubových" kachláků zabudovat cosi na ohřev vody a propojoval do rozvodu ústředního topení, ale neuspěl jsem. Šnek v troubě byl neúčinný a výměník v topeništi strašně ochlazoval topení a rosil do topeniště, že tam bylo mokro. Mám ale spodní troubu propálenou, tak by možná stálo za úvahu místo nové trouby tam šoupnout další variantu výměníku. Nemáš zkušenosti i s něčím takovým?
- Kusto
fotosam píše:Překrásná práce!!!!!!!!!!!!!!!!
Výměník je v topeništi (3kw)spodni dveře, jinak se da topit pod plotnou nad výměnikem. Místo trouby určite ne tam jedině horkovzduch,což je vlastně otevřena trouba.

- macejky1
- tel.: 736245909
- auto: EX Freelander, RRC
- Kontaktovat uživatele:
Asi to sem tak úplně nepatří ale určitě je tady několik stavařů a možná někdo přemýšlí o zoršíření svého strojového parku. Tal
kže to sem napíšu.
Protože stavební sezóna pomalu končí a pro příští rok je potřeba obnovit strojový park, budeme prodávat několik starších stavebních výtahů které běhaly v půjčovně. Jsme výrobci takže všechny stroje budou po kompletní generálce ( jako nové ) za velice zajímavé ceny. Více info zde http://www.dejong.cz Nebo volejte na můj mobil. Pro členy fóra by se daly vymyslet ještě o něco lepší ceny než jsou na webu.
Neberte to prosím jako reklamu ale spíš jako info o zajímavé nabídce pro někoho komu by se takový stroj hodil. Na prodej bude jen pár kusů a ceny jsou velice zajímavé.
kže to sem napíšu.
Protože stavební sezóna pomalu končí a pro příští rok je potřeba obnovit strojový park, budeme prodávat několik starších stavebních výtahů které běhaly v půjčovně. Jsme výrobci takže všechny stroje budou po kompletní generálce ( jako nové ) za velice zajímavé ceny. Více info zde http://www.dejong.cz Nebo volejte na můj mobil. Pro členy fóra by se daly vymyslet ještě o něco lepší ceny než jsou na webu.
Neberte to prosím jako reklamu ale spíš jako info o zajímavé nabídce pro někoho komu by se takový stroj hodil. Na prodej bude jen pár kusů a ceny jsou velice zajímavé.
EX-FREELANDER 2.0Di - lift 2", zátěž. pruž., 29" AT/MT, polybush, CB, webasto, zahrada, HELLA, šnorchl
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
RRC 3.5V8 EFI MY1986 - Barnabáš ve fázi vývoje
Harley Davidson Street 750 MY2018 - custom
- tel.: +420775196109
- auto: LR DII; Volvo XC90 -
- Kontaktovat uživatele:
Jsem samozřejmě líný cokoli hledat - potřebuju upgrade http://www.str" onclick="window.open(this.href);return false;ánek...
Upozorňuju že jsem chudý živnostník. Takže kdyby to měl někdo jako koníčka nebo znal nějakého študáka...
Nejlépe do SZ nebo na mejl...
Upozorňuju že jsem chudý živnostník. Takže kdyby to měl někdo jako koníčka nebo znal nějakého študáka...
Nejlépe do SZ nebo na mejl...
DiscoTRAKTOR II TD5 1999, MT, 2*sibr, 7mist, jenom jedna pritelkyne + Terezka
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
Volvo XC90
Discovery 4 2002 HSE AT
tel. +420 775196109
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
Kusto píše:Pár slíbených fotech z posledních kamen, které jsem dělal u známých. Ve sporáku je zabudovaný výměník na ohřev vody do radiátorů. Když se vyndá trouba, tak se v ní dá topit jak v krbu a opékat buřty.

Ale predpokladám, že tento Tvoj krásny murovaný sporák nestojí 5000€čok

Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- MOPADŽI
- auto: Def,Def a Def+Disco
- Kontaktovat uživatele:
To nemá chybu !Kusto píše:Pár slíbených fotech z posledních kamen, které jsem dělal u známých. Ve sporáku je zabudovaný výměník na ohřev vody do radiátorů. Když se vyndá trouba, tak se v ní dá topit jak v krbu a opékat buřty.
Nádherná práce

Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky
Už tady pár dní otravuju tak se taky představím
Jsem vyučenej karosář a tím se i živým opravuju bouraný auta a postupně jsem začal rozšiřovat služby takže ještě lepím skla,plním klimatizace a přezouvám gumy to je tak asi vše.
Mechanický práce nejsou můj obor pokud nepočítám výměnu čepu nebo montáž a domontáž motoru po bouračce. Teď jsem čerstvím majitelem DII
koupil jsem v horším mechanickým stavu a dávám ji dohromady aby jste si nemysleli,že sem chodím pro rady abych moh opravovat vozy LR.
To je pro začátek asi vše.
Marek

Mechanický práce nejsou můj obor pokud nepočítám výměnu čepu nebo montáž a domontáž motoru po bouračce. Teď jsem čerstvím majitelem DII

To je pro začátek asi vše.
Marek
aby jste si nemysleli,že sem chodím pro rady abych moh opravovat vozy LR.
No a?
To přece není na závadu - když budeš vědět jak na to a občas někomu poléčíš miláčka, tak to bude jen dobře, ne?
Pokud tím nepozlobíš blízkou konkurenci....Ale vlastně proč ne?
No a?

To přece není na závadu - když budeš vědět jak na to a občas někomu poléčíš miláčka, tak to bude jen dobře, ne?

Discovery je životní styl.
Čep olej,atd......ti vymění kdekdo,ale skutečnejch machrů je málo všichni mají za sebou několik let praxe a né levná školení.Steve píše:aby jste si nemysleli,že sem chodím pro rady abych moh opravovat vozy LR.
No a?![]()
A když vydím co některý "mechanici" dokážou

Fotograf, grafik na volnej nohe. Samostatny zahradny a krajinny architekt, interierovy a fasadny dizajner:)
janbruncak.com a greenspaces.sk
cestovatel, bajker, bloger, land lover
janbruncak.com a greenspaces.sk
cestovatel, bajker, bloger, land lover