kolik defíků jsi měl?Rover CK píše:U Defendera hodně záleží jaké budeš mít štěstí. Můžeš koupit kousek na který léta nesáhneš, ale taky můžeš koupit neskutečný sráč. Kvalita dílenského zpracování je dosti všelijaká a bude taky dost záležet jak si s tím poradíš sám , nebo pak servis a plati a platit
Dost taky záleží na tom kdo ho měl předtím.
Ja bych nerekl, ze nejaky defender je "neskutecny srac"Rover CK píše:U Defendera hodně záleží jaké budeš mít štěstí. Můžeš koupit kousek na který léta nesáhneš, ale taky můžeš koupit neskutečný sráč. Kvalita dílenského zpracování je dosti všelijaká a bude taky dost záležet jak si s tím poradíš sám , nebo pak servis a plati a platit
jojo největší nepřítel auta je v mnoha případech pouze a jen jeho majitelHanys_a_Kaca píše:Ja bych nerekl, ze nejaky defender je "neskutecny srac"Rover CK píše:U Defendera hodně záleží jaké budeš mít štěstí. Můžeš koupit kousek na který léta nesáhneš, ale taky můžeš koupit neskutečný sráč. Kvalita dílenského zpracování je dosti všelijaká a bude taky dost záležet jak si s tím poradíš sám , nebo pak servis a plati a platit
![]()
Defender take neni auto, na ktere je "vhodne" leta nesahnou, naopak, viz nize.![]()
Je fakt, ze si auto sebou tahne svou historii. Kdyz jsem koupil auto po nekolika nehodach, ktere tahalo po polich nekolika tunuvej vlek vetsinu svyho zivota, stridali se na nem lidi (zamestnanci bez odpovednosti a soudnosti) a kazdy se spokojil s tim, ze vecer dojel zpet na dvur, proste otrok bez pana, tak musim pocitat s tim, ze na tom aute je spousta zanedbanych veci, ktere musim odchytat. Ale "neskutecny srac" ???
Jsem presvedcen, ze def se nesere. Proste na nem odejde to, o co nebylo radne postarano, nebo to, co ridic/majitel primo zkurvil. Defender narozdil od jinych aut sam neumre, nekdo ho musi zabit - vetsinou je to bohuzel jeho majitel.
Rover CK píše:jakou tady chceš hodnotu příspěvku,když jsem se dočetl :
" Tady se schází 95% lidí co o těch autech ví jen to nejnutnější a 5% co je fakt znají a mají na nich třeba postavenou i živnost!........."
/viz. Předmět příspěvku: Re: Defender 90, pon říj 01, 2012 23:49 /
Vosk tam máš proto, že jsem tam ty plechy dával já, jinak to tam dávají nasucho. Ale i já tam ty plechy dával proto, že spodní hrana blatníku byla trochu zoxidovaná.lumberjack píše:Klec můžeš odšroubovat. Alespoň já jí teda zapsanou nemám. Slzičkovej plech můžeš odšroubovat (pokud neni nanejtovanej) a přesvědčit se... Většinou se tam naopak dává, aby se nejnamáhanější části karoserie ochránily. Napoví ti, že je pod ním nějakej vosk...
edit: Tak kecám, zapsaný to mám, ale nic to nemění na tom, že se mříž, teda u mýho auta, nechá lehce vyndat...
nebrat tot otázka , může to být zamaskování koroze nebo nějakého poškození , ale taky to může být jen bezdůvodný výtvor autokutila ,který to někde viděl a jen se vopičí. Takže lepší je to předem vše pořádně prozkoumat . ale když už tam je namontovaná tato plechová vostuda tak se s tím už musí žít, .proto že ty díry by se musely zašpuntovat a to by byla ještě větší vostudamr-tomas píše:Hmm, takže polepený auta slzičkovym plechem nebrat.
No já už podle tebe ten vosk plácám všudeeliott píše: Vosk tam máš proto, že jsem tam ty plechy dával já, jinak to tam dávají nasucho. Ale i já tam ty plechy dával proto, že spodní hrana blatníku byla trochu zoxidovaná.
Dveře byly ponořené do vosku, tak by se jejich stav neměl moc zhoršovat.lumberjack píše:No já už podle tebe ten vosk plácám všudeeliott píše: Vosk tam máš proto, že jsem tam ty plechy dával já, jinak to tam dávají nasucho. Ale i já tam ty plechy dával proto, že spodní hrana blatníku byla trochu zoxidovaná.Že byla trochu chycená mi nevadí, stejnak to vypadá, že první půjdou do švestek dveře řidiče... I když tam žádnej pičaplech nacpat nejde do toho spodního rohu, tak snad vydží ještě nějakou dobu...
edit: Jinak já dal slzičkovej plech na prahy jen kvůli tomu, že jsem je měl zohybaný a taky vymačkaný nějaký to těsnění, takže tam byla fuka přes kterou mi tam cákala voda a nakonec jsem jednu stranu ještě odrovnal v lese o vysokej pařez. A taky tam neni vidět bílá základovka od častýho nastupování a vystupování... Jak to vypadá je věc názoru každýho jedince... Mě jde především o funkčnost.