Defender 110,PUMA-Prodáno SMAZAT

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
mikihran
tel.: 777029160

Defender 110,PUMA-Prodáno SMAZAT

#1 Příspěvek od mikihran » 05 říj 2012 10:13

Podám Defender 110,7míst,r.v.11/2008,najeto 49tis,barva Tonga Green metalíza,v nejvyšší možné výbavě(klima,kožené boky sedaček,okna v elektrice,koberce,odmražení čelního skla,ABS,ETC a nevím co ještě,poskládany všechny pakety.Mnoho doplnků,origo zahráda atd.)Po nové STK,a komplet výměně včech náplní oleje motor,převodovka,rozvodovka,diferáky.Kapaliny brzdová, spojková.Nově konzervace dutim a rámu.Nic nekape!100%stav.
Kupované v ČR,jeden majitel,servisní knížka,vše doložím i s fakturani.Nový stál 922 700+DPH(doložím fa.)
cena 450tis+DPH.
PS:stav odpovídá stáří,nějaký škrábanec od větví-lze zaleštit,rám z venčí ještě neošetřen,tudíž semtam povrchová rez(která se projeví po půl roce od novoty),nikdy NEBOURANY!!!.tel.777-029160,kdybych nezvedal"lítám po doktorech a tel.moc nenosím a často ho zapomínám v autech volat na 608-167157"Jana-manželka"podá stejně vyčerpávající informace :D ,jezdí s ním taky,možná teď ,už víc jak já."
Přílohy
1.jpg
2.jpg
3.jpg
5.jpg
Naposledy upravil(a) mikihran dne 17 říj 2012 15:13, celkem upraveno 2 x.

mikihran

Re: Defender 110,PUMA

#2 Příspěvek od mikihran » 07 říj 2012 07:30

Zájemci se ptali na následné věci,tak je doplňuji.VIN:SALLDHMS89A764385,K paketům,čili jakou nadstandartní výbavu to má.Našel jsem následující,detailně co to obsahuje se najde na stránkách prodejců:
zimní paket-třeba vyhřívání předních sedaček
komfort paket
interierový paket
offroad paket
paket SE
Podstatě to nemá jen Allpin radio se subv. a sportovní sedadla

mikihran

#3 Příspěvek od mikihran » 08 říj 2012 18:08

Pánovi co tu strávil propršenou neděli zamítli leasing,tak mně napadlo,že někomu z okolí,kdyby neměl celou hotovost bych to na nějaké rozumné splátky dal.Dotazy neplátců ohledně DPH opravdu nechci a nemohu řešit mailem ,nebo telefonem.Při osobním jednání se dá cokoli vyřešit ke spokojenosti.
PS:dotazy ohledně škrábanců.Žádné rýhy,jen od větví,je to defík,tak opravdu nevidím důvod ,to rozlešťovat a kamuflovat.Klidně tam vydrží dalších 10let a na atraktivnosti neubíraji,ba naopak.Nejsou skrz lak.

mikihran

#4 Příspěvek od mikihran » 11 říj 2012 08:17

Potřeboval bych radu.1.Pán ze Slovenska,prý musí na nějakou zkoušku originality.Nikdy auto nedovážel do SR a chce po mně"pokud jsem ho správně pochopil "nějaký atest originality,nebo něco takového.Na STK ,kde jsem volal nic nevěděli"akorát,že na Slovensku jsou 3 známky,místo našich 2" a nevím co by bylo víc jak faktura o koupi vozu od importéra.No vzhledem k tomu,že tu byl osobně,a telefonoval,tak předpokládám,že to není sranda.Nebo ,že to pán od slovenských úředníků blbě nepochopil.Byl bych rád,za odborný výklad.2.K mé nabídce prodeje s doplakem"né prodeje na splátky!".Mám za to ,že do TP se žádné blokace vlasnictví"zástavní,zajišťovací jak u nemovitosti" nedá dát.Tudiž je jen napsán majitel a držitel a vše upravuje smlouva?

Luboš M.
tel.: 608 969 607
auto: Defender 110
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Luboš M. » 11 říj 2012 09:15

mikihran píše:Potřeboval bych radu.1.Pán ze Slovenska,prý musí na nějakou zkoušku originality.Nikdy auto nedovážel do SR a chce po mně"pokud jsem ho správně pochopil "nějaký atest originality,nebo něco takového.Na STK ,kde jsem volal nic nevěděli"akorát,že na Slovensku jsou 3 známky,místo našich 2" a nevím co by bylo víc jak faktura o koupi vozu od importéra.No vzhledem k tomu,že tu byl osobně,a telefonoval,tak předpokládám,že to není sranda.Nebo ,že to pán od slovenských úředníků blbě nepochopil.Byl bych rád,za odborný výklad.2.K mé nabídce prodeje s doplakem"né prodeje na splátky!".Mám za to ,že do TP se žádné blokace vlasnictví"zástavní,zajišťovací jak u nemovitosti" nedá dát.Tudiž je jen napsán majitel a držitel a vše upravuje smlouva?
Dle mého se jedná o takzvaný COC, je to papír kde jsou všechny informace o voze a dostává se při koupy nového vozu. Většina vozů dovezených ze SRN mají tento papír vložený do TP, usnadňuje to práci při přihlášení v novém státě ale určitě to není podmínkou. Tento papír určitě dokáže vystavit zastoupení LR třeba v SK a je to takový rodný list vozu, nechápu proč nečerpají z VTP, jsou tam stejné informace.
Naposledy upravil(a) Luboš M. dne 11 říj 2012 09:28, celkem upraveno 1 x.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.

Tomy
tel.: 0907717858
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Tomy » 11 říj 2012 09:25

Pri prihlasovaní auta na Slovensku je treba mať doklad o kúpe, COC (certifikát konformity-vydá importér, ak ho nemá pôvodný majiteľ), odhlásený techničák, doklad o stk a ek, kontrolu originality (tá sa vykonáva na SK).
Range Rover Sport TDV6 HSE, 2010
Ex - Defender 110 Crew Cab TD5
Ex - Disco I 300 TDI

petmic
auto: D2

#7 Příspěvek od petmic » 11 říj 2012 09:42

V skratke:
COC (certifikat konformity) na slovensku treba iba na nove vozidla (ktore neboli nikdy prihlasene alebo prihlasene nie dlhsie ako myslim 6 mesiacov) kupene v zahranici.

Kontrolu originality treba spravit na slovensku, asi v nijakom inom state to nepoznaju. Je to nieco ako STK, ale kontroluje sa hlavne neporusenost VIN kodu na rame.
if it ain't broke, don't fix it

mikihran

#8 Příspěvek od mikihran » 11 říj 2012 09:58

Díky všem ,"lopíkovi"obvzvláště,ten mi na svém vlastním případě vše písemně vysvětlil,tak jak to potřebuje dotyčný na slovensku vědět"přeposlal jsem mu tvou vyčerpávající SZ"

petmic
auto: D2

#9 Příspěvek od petmic » 11 říj 2012 10:07

Cely postup je tu pekne popisany:

http://informacie.autovia.sk/prihlaseni ... ranicia-12" onclick="window.open(this.href);return false;
if it ain't broke, don't fix it

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#10 Příspěvek od cyril » 11 říj 2012 11:42

Jestli se k prodávanému autu můžu vyjádřit, případným zájemcům, kteří zvažují koupi tohoto Defendera na běžné ježdění, do terénu i na outdoor turistiku, tento krok vřele doporučuji. Protože nejsem, co se značky LR týče úplně normální, byl jsem se na něj v úterý podívat. Jako bych už těch Lanďáků neměl doma dost! :Ja blb: Prostě jsem začal zvažovat upgrade na novější model a potřeboval se ještě v pár posledních dnech pěkného počasí prosvištět v Jaguáru. :lol:
Mirek i jeho sympatická manželka mě po mém příjezdu do Hranic na Moravě nechali s Defíkem projet, všechno mi o autě řekli a ještě jsme si spolu dali výborný kafe v místní Ducati kavárničce. Trochu mi dělalo prvních pár kilometrů problém 6ti kvaltové řazení, na které jsem u své třístovky zvyklý v trochu jiném režimu. Proto mi zpočátku cvakal při přeřazení kardan a klapaly vůle v převodovkách. Ale jinak tah motoru a komfort, je oproti mému Defu samozřejmě jiná písnička. Po příjezdu domů jsem tedy z XKR přeskočil do Defa a jal se s ním ještě do hluboké tmy provádět porovnávací jízdy. Dal jsem si lesíky, polňačky i silnici. Po zvážení všech pro a proti, (přehazovaní všech těch opičáren, jako jsou naviják, pevnosťák, ochrany podvozku, redukční ramena,+2"lift a Ateso z auta na auto a nemožnost využít šnorchl, Salisbury ARB uzávěrku apod.) jsem se rozhodl na off výlety nechat si svoji polaďěnou třístovku. Zároveň mě to přivedlo k myšlence oprášit nápad s mírným poladěním Discovery 4 (šnorchl, ochrana podvozku , naviják a Metzger zvedací kit) a zbytečně neblbnout.
Takže tímto ti Mirku ještě jednou moc děkuji za vstřícnost a pozvání na kafe, ale přenechám auto někomu, kdo jej ocení víc než já. Nakonec...říkal jsi to i sám...že u mě nevidíš důvod proč přikupovat dalšího Defíka. :hand
cyril.

mikihran

#11 Příspěvek od mikihran » 11 říj 2012 12:32

Vždyť jsem ti po zvednutí telefonu hned jako první slova říkal"Nech ho někomu jinému" s tvým počtem LR je to,už úchylka.Jen bych poopravil Ciriluv přízpěvek,to rozklepání vůlí bylo zapříčeněno Cyrilovou nohou,v 1000 otáčkách do kopečka a zatáčky se dvojka blbě rozjíždí :D To jen pro případného zájemce,že s autem nic není a je v 100pro stavu.Holt prvních pár kilometrů to chce zvyk,když se ještě přesedne z automatu.A Cyrilova kočička je fakt pěkná a ten zvuk,nemít nutnost kvůli zdravíčku jezdit v tiché a pohodlné břichoplazce,tak bych měl červíka v hlavě.

cyril
tel.: iphone
auto: D4,110,130,90,F2,107

#12 Příspěvek od cyril » 11 říj 2012 14:20

mikihran píše:Vždyť jsem ti po zvednutí telefonu hned jako první slova říkal"Nech ho někomu jinému" s tvým počtem LR je to,už úchylka.Jen bych poopravil Ciriluv přízpěvek,to rozklepání vůlí bylo zapříčeněno Cyrilovou nohou,v 1000 otáčkách do kopečka a zatáčky se dvojka blbě rozjíždí :D To jen pro případného zájemce,že s autem nic není a je v 100pro stavu.Holt prvních pár kilometrů to chce zvyk,když se ještě přesedne z automatu.A Cyrilova kočička je fakt pěkná a ten zvuk,nemít nutnost kvůli zdravíčku jezdit v tiché a pohodlné břichoplazce,tak bych měl červíka v hlavě.
Jasně...však tak jsem to taky myslel :coffee ...Spojka zabírá v jiným místě než u mého tříkila. Vše je na autě v pořádku, jen pro mě to byl nezvyk.
Jinak po návratu domů začínám vážně zvažovat, že bych si Kočku ještě nějakej čas nechal....Docela mě to bavilo. Stejně se mi nikdo s vážným zájmem neozval... :Pohoda:
Tobě přeji úspěšný prodej a omlouvám se za OT.
Cyril.

MOPADŽI
auto: Def,Def a Def+Disco
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od MOPADŽI » 11 říj 2012 14:32

Cyrile, cyrile :rofl :rofl
Mě bere ta barva, ta je prostě cool :yes
Jinak proč všechno přehazovat, prostě to tam nasázíš znovu, však to znáš :rock
300Tdi by jsi si nechal, já Td5 taky. Defíků není nikdy dost :wring
Čas a Land Rover, nezastavíš... www.mopadzi4x4.eu

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#14 Příspěvek od RudaK » 11 říj 2012 19:36

:)
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

mikihran

Re: Defender 110,PUMA-Prodáno SMAZAT

#15 Příspěvek od mikihran » 17 říj 2012 15:14

Tak je fuč.

Zamčeno