Na Kladno to máš co by kamenem dohodilZanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Veteránský RZ jsou v pohodě a za pár korun .
PRODÁNO - prosím smazat
Moderátor: stan
Re: SIIA 88, 1967, RHD
Technologie pro zahradní jezírka
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Zanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Byl bych s nima o něco opatrnější, pokud je teda skutečně neznáš osobně.
Myslím, že dost záleží na stavu, který z fotek zas tak patrný není, alespoň ne pro mě. Na auto se pojedu podívat a pak se uvidí.
Veteránský SPZ jsou sice "v pohodě", ale jistý negativa ssebou taky nesou. Navíc jsem zvědav jestli to v českém absurdistánu nenabere špatných konců díky bord*lu, který panuje vzhledem k zneužívání...
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jen na podporu prodávajícího, mám velmi dobrou zkušenost, je férovej a auta má udržovaný. Držím palec oběma. 
„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Hodnotím jen podle aut, který mám já a vím co to stojí.Rosi píše:Zanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Veteránský RZ jsou v pohodě a za pár korun .tydle výkřiky do tmy tu zaznívají poměrně často. Dost často u aut, který pak visej v nabídce měsíce
Byl bych s nima o něco opatrnější, pokud je teda skutečně neznáš osobně.
Myslím, že dost záleží na stavu, který z fotek zas tak patrný není, alespoň ne pro mě. Na auto se pojedu podívat a pak se uvidí.
Veteránský SPZ jsou sice "v pohodě", ale jistý negativa ssebou taky nesou. Navíc jsem zvědav jestli to v českém absurdistánu nenabere špatných konců díky bord*lu, který panuje vzhledem k zneužívání...
Byl to jen můj názor, nechtěl jsem ovlivnit něčí rozhodování.
RHD jinak, než na veteránský nepřihlásíš.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
Přidal jsem odkaz na fotky na webovém albu.
Naposledy upravil(a) vladaz dne 01 lis 2012 11:44, celkem upraveno 1 x.
Vypada moc pekne. Skoda ze uz tech "starejch" kramu mam moc. Jinak by se me moc libil
.
Pepa
ps.: leda ze bys to byl ochoten vymenil za neco jineho, treba UNIMOG 404
, to bych zustal na stejnem poctu 
Pepa
ps.: leda ze bys to byl ochoten vymenil za neco jineho, treba UNIMOG 404
aktuální
nemá to min. 3x takovou cenu .Co je to cena? kdo ji určuje?, prezident? nebo starosta? nebo KDO?Zanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Ceny LR poletí razantně dolů a čim dříve se to prodá tím menší ztráta. Udrží se jen ceny aut, které budou v něčem vyjímečné.
ten co zde způsobil paniku
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
no comentRover CK píše:nemá to min. 3x takovou cenu .Co je to cena? kdo ji určuje?, prezident? nebo starosta? nebo KDO?Zanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Veteránský RZ jsou v pohodě a za pár korun .Bude úspěch když se to prodá za 1/2 ,možná že se ale najde p. Štědrý který dá 3x nebo 5x tolik.
![]()
Ceny LR poletí razantně dolů a čim dříve se to prodá tím menší ztráta. Udrží se jen ceny aut, které budou v něčem vyjímečné.,že kazím optimizmus a elán
ale doba je zlá , a já jsem taký zlý
Naposledy upravil(a) Luboš M. dne 17 říj 2012 15:16, celkem upraveno 1 x.
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
No coment to no coment 
Serie moc pjekna, s korozi je na tom podle fotek trochu lip nez muj def, co je o 31 let mladsi
Serie moc pjekna, s korozi je na tom podle fotek trochu lip nez muj def, co je o 31 let mladsi
Naposledy upravil(a) Hanys_a_Kaca dne 17 říj 2012 19:04, celkem upraveno 1 x.
Jestli to má teď 3x takovou cenu je na diskuzi, ale nevím, jak si přišel na to, že ceny LR poletí dolů. Píšeš, že ty auta musí být něčím vyjímečné - ale to už jsou, tím že to jsou právě starý LR. Včera jsem byl projet Dorsetku před sobotní akcí ,a i když zvenčí pořád vypadá dost omšele ( tak jak jsem jí od Zanzibara odvez ) otáčejí se za mnou a mávají úplně cizí lidi. V Berouně. A bylo jich víc. Co bys chtěl ještě jako důkaz jistý výjimečnostiRover CK píše:...... Ceny LR poletí razantně dolů a čim dříve se to prodá tím menší ztráta. Udrží se jen ceny aut, které budou v něčem vyjímečné.Zanzibar píše:Šílenství ! Vždyť to auto má hodnotu minimálně 3 x takovou !
Veteránský RZ jsou v pohodě a za pár korun .,že kazím optimizmus a elán
ale doba je zlá , a já jsem taký zlý
Technologie pro zahradní jezírka
Kluci,mrkněte na ebay.co.uk,tam se jich nabízí asi nejvíc a ceny rozhodně dolů nejdou. Tady v ČR se v současnosti prodávají hůř,protože je všeobecně méně hotovosti mezi lidmi na věci,bez kterých se obejdou.
Doporučuji nezlevňovat,z vlastní zkušenosti vím,že se prodává špatně s normální cenou i hluboko pod cenou. A většinou nejvíc otravujou ti,kdo nemají hotovost žádnou.
Dal bych to na veteránské servery,ať je to co nejvíce vidět.
Doporučuji nezlevňovat,z vlastní zkušenosti vím,že se prodává špatně s normální cenou i hluboko pod cenou. A většinou nejvíc otravujou ti,kdo nemají hotovost žádnou.
Dal bych to na veteránské servery,ať je to co nejvíce vidět.
Ach jo, miluju tyhle "zasvěcené" komentáře lidí, kteří auto vůbec neviděli a hned ví, že cena je moc velká...
Pokud máte o auto někdo zájem, tak přijeďte a podívejte se na vlastní oči. Pokud chcete jen rozvíjet teorie o ceně starých aut, založte si, prosím, vlastní vlákno s příslušnou diskuzí. Už jen z principu to prostě gentleman u cizího inzerátu nedělá. Děkuji.
Kluci, co jste se byli u mě podívat a čtete to, napište tady, prosím, váš názor na stav auta. Budu vám za to moc vděčný. Díky.
PS: to auto přežilo 45 roků v Anglii, přežije jistě i pár roků u mě. Jíst mám zatím co, tak nemusím prodat za levno. Prostě si počká, až bude SIIA větší rarita než teď... V nejhorším ji podědí vnoučata
Pokud máte o auto někdo zájem, tak přijeďte a podívejte se na vlastní oči. Pokud chcete jen rozvíjet teorie o ceně starých aut, založte si, prosím, vlastní vlákno s příslušnou diskuzí. Už jen z principu to prostě gentleman u cizího inzerátu nedělá. Děkuji.
Kluci, co jste se byli u mě podívat a čtete to, napište tady, prosím, váš názor na stav auta. Budu vám za to moc vděčný. Díky.
PS: to auto přežilo 45 roků v Anglii, přežije jistě i pár roků u mě. Jíst mám zatím co, tak nemusím prodat za levno. Prostě si počká, až bude SIIA větší rarita než teď... V nejhorším ji podědí vnoučata
- Zanzibar
- tel.: +420602286657
- Kontaktovat uživatele:
Musím se ti tedy pravděpodobně omluvit, že jsem rozpoutal tuto v vlnu "zasvěcených" komentářů. Jen mi prostě bylo líto. Navíc pár těch dědečků mám a vím co to stojí. Ceny rozhodně neklesají a klesat nebudou.
tři series, jedna devadesátka a jedno disco :-)
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
Správný postupvladaz píše:Ach jo, miluju tyhle "zasvěcené" komentáře lidí, kteří auto vůbec neviděli a hned ví, že cena je moc velká...
Třeba ji nakonec ještě koupím, až splatím ten barák, kterej mi zabránil koupit "stařenku".
Pro ostatní potenciální kupce: s Vladazem jsem komunikoval jako vážný zájemce. Detailní fotky co mi bez problémů poslal svědčí s píš o tom, že to auto je v leším stavu než dlouhodobý průměr toho co tu fórem za posledních pár let prošlo. Se slabýma místama se netajil, což taky není standard.
Def 110 Td5 SW
Na Tebe jsem tedy zrovna nemířil, v pohodě...Zanzibar píše:Musím se ti tedy pravděpodobně omluvit, že jsem rozpoutal tuto v vlnu "zasvěcených" komentářů. Jen mi prostě bylo líto. Navíc pár těch dědečků mám a vím co to stojí. Ceny rozhodně neklesají a klesat nebudou.
Jinak mám pochopitelně stejnou zkušenost jako Ty. Když jedu dědkem, lidi se otáčí. Když z něj někde vystoupím, hned se se mnou dá někdo do řeči a ptá se na auto. Tak mi přijde fakt trošku výjimečné. Při jízdě s DIII (která je desetkrát tak mladší a desetkrát tak dražší) se mi to nestává
Já nemohu jinak než podpořit to co říká Vladaz. Byl jsem se na serii podívat a je ve výjimečném stavu, jezdí krásně, motor si jenom přede. Koroze prakticky není. Stačí dát původní kola a pár drobností výše psaných a bude to krásný veterán. A to, že dojel po vlastní ose z UK, myslím mluví za vše. Byl bych ho koupil, ale potřebuji teď financovat jiné věci. Kupujícímu vřele doporučuji. Jednání s majitelem je velmi dobré.
Range Rover 4.6 Mk II