Prodám RR classica
Moderátor: stan
- Mattyfu
- auto: Discovery III TDV6
- Kontaktovat uživatele:
Prodám RR classica
Ahoj
Prodám svého RRC 2,4 TD (VM-ko) rok výroby 1986. Najeto má 370 000 km. Před cca 5000 měněný motor, repasované hlavy u Pejša, repasované turbo, altík, nová spojka. Na voze byly vždy pravidelně měněné náplně a v součastnosti jsem koupil nové obutí, najeto asi 300 Km. Nikdy nejezdil žádný hard, proto není upravovaný, 90% strávil na silnici.
V součastnoisti má zřejmě podfouklé těsnění pod hlavou, hadice nejsou natlakované, ale mizí voda a objevuje se v oleji, sice žádná velká oprava, ale bohužel nemám už prostory, čas a ani chuť se v tom šťourat. Proto ho prodávám tak jak je, se zahrádkou, rámem se světly, na zakázku dělaný dřevěný interiér.
Teď mínusy, nějaká koroze karosérie, roh kapoty, zadní rám okna, levej práh u řidiče a rosí převodka řízení.
Technická je do 12/2013 a eko zaplacená není.
Cena, moje představa je cca 36 tis. dohoda při rychlém jednání je jistá.
Kontakt na mě je 728 639 635 nebo Mcaja@seznam.cz (Lepší fotky na požádání do mejlu, nejdou mi sem větší vložit)
Prodám svého RRC 2,4 TD (VM-ko) rok výroby 1986. Najeto má 370 000 km. Před cca 5000 měněný motor, repasované hlavy u Pejša, repasované turbo, altík, nová spojka. Na voze byly vždy pravidelně měněné náplně a v součastnosti jsem koupil nové obutí, najeto asi 300 Km. Nikdy nejezdil žádný hard, proto není upravovaný, 90% strávil na silnici.
V součastnoisti má zřejmě podfouklé těsnění pod hlavou, hadice nejsou natlakované, ale mizí voda a objevuje se v oleji, sice žádná velká oprava, ale bohužel nemám už prostory, čas a ani chuť se v tom šťourat. Proto ho prodávám tak jak je, se zahrádkou, rámem se světly, na zakázku dělaný dřevěný interiér.
Teď mínusy, nějaká koroze karosérie, roh kapoty, zadní rám okna, levej práh u řidiče a rosí převodka řízení.
Technická je do 12/2013 a eko zaplacená není.
Cena, moje představa je cca 36 tis. dohoda při rychlém jednání je jistá.
Kontakt na mě je 728 639 635 nebo Mcaja@seznam.cz (Lepší fotky na požádání do mejlu, nejdou mi sem větší vložit)
Je: Discovery III TDV6
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
Bylo:Range Rover L322 4,4 M62,Range Rover Classic TD5, Discovery II TD5, Range Rover Classic Princ Čárls, Range Rover Classic VM (VelkýMor)
- Dockar
- auto: RRC 300 TDi
Re: Prodám RR classica
36tis
nemáš tam chybu?

Dočkař momentálně bez Dočky
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
pily, sekačky, traktůrky servis-prodej les-zahrada.net
Telefon: sedmtřitři sedmsetdvacetjedna dvadvasedm
- tomáš štěpnička
bohužel tam chybu asi nemá.
to je přesný odraz toho jaký je o tyto auta zájem
to je přesný odraz toho jaký je o tyto auta zájem

- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Ne ne nemám tam chybu.
Prodávám to s vadou motoru, sice s poměrně vysokýma investicema,ale na to se historie neptá.
Zatím je rengee rezervovaný, kdyby došlo ke změně, dám vědět.
Prodávám to s vadou motoru, sice s poměrně vysokýma investicema,ale na to se historie neptá.
Zatím je rengee rezervovaný, kdyby došlo ke změně, dám vědět.
pokud by kupující netoužil po zahrádce tak bych ji třeba vzal. Díky. 

-
Auto opravdu hezké, karoserie v dobrém stavu. Mohu jen doporučit.
Naposledy upravil(a) petrhlavac.oil dne 05 říj 2012 08:45, celkem upraveno 1 x.
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Tak Rengee je opět v prodeji. K vidění je v Odolené Vodě.
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Stále žádný vážný zájemce?
Cena je k jednání, možno prodat i bez papírů na ND,ale bohužel to nemám, kde rozebírat, neb mi stojí před panelem.
Cena je k jednání, možno prodat i bez papírů na ND,ale bohužel to nemám, kde rozebírat, neb mi stojí před panelem.
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož je pro mne finančně náročné držet dvě auta, je nová cena 27 000,- Nemám to kde opravit nebo rozdělat na díly, navíc by ho byla asi škoda, není prohnilej, interiér je hezký,ale dám ho klidně bez papírů na ND nebo s nimi, jak bude zájem. Všechny agregáty, jako turbo, čerpadlo altík atd, jsou po repasi, ostatní v pořádku, až na to těsnění pod hlavou
Přidám náhradní motor a drobné náhradní díly.

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Je možné se v neděli přijet podívat?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Promiň že jsem nenapsal dřív, nebyl jsem u pc,jj rengee je stále k vidění.
- Mattyfu
- Kontaktovat uživatele:
Po několika žádostech přidám ostřejší fotky z tohoto roku
jestli jde z vejfuku bílý kouř tak by to mohlo být podfouknuté těsnění, tak jak je to prezentováno a taky by to po vyndání zátky chladiče bylo vidět . Ale to by to těsnění musel montovat nějaký břídil, který nezkontroloval rovinnost hlavy ev. i bloku, nebo jestli ta hlava je OK, a nebo řádně nedotáhnul momentákem šrouby. Spíš to vidím na uvařený motor a prasklou hlavu . Může to být vlásenka kterou to protéká voda ,né však do spalovacího prostoru, ale do hlavy a potažmo tak do kartelu. Oprava by tak spočívala ve výměně hlavy , /pokud se nezjistí další poškození/ protože to svařit, pokud to vůbec lze, je problematické a stejně dříve čí později to praskne znovu, zvláště když se tomu často šlape na krk,což u přeplnovaných motorů je fatální.
ten co zde způsobil paniku
Nechápu jak može někdo prodávat RRC a nechat si hNivu . 

Nissan PATROLL 160 3,3 td + Mišivbuši Panděro 2,8td , ex-L.R. DISCO I 2,5 tdi
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
Co Tě nezabije ... to se vrátí ... a zkusí to znovu !
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
U tohoto motoru jde o typickou závadu. Má hlavy dělené pro každý válec. Ale skládané VM-ko už prý nikdy nevydrží to, co origo. Možná je to ale o tom, kdo to dělá.Rover CK píše:jestli jde z vejfuku bílý kouř tak by to mohlo být podfouknuté těsnění, tak jak je to prezentováno a taky by to po vyndání zátky chladiče bylo vidět . Ale to by to těsnění musel montovat nějaký břídil, který nezkontroloval rovinnost hlavy ev. i bloku, nebo jestli ta hlava je OK, a nebo řádně nedotáhnul momentákem šrouby. Spíš to vidím na uvařený motor a prasklou hlavu . Může to být vlásenka kterou to protéká voda ,né však do spalovacího prostoru, ale do hlavy a potažmo tak do kartelu. Oprava by tak spočívala ve výměně hlavy , /pokud se nezjistí další poškození/ protože to svařit, pokud to vůbec lze, je problematické a stejně dříve čí později to praskne znovu, zvláště když se tomu často šlape na krk,což u přeplnovaných motorů je fatální.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
No tam je totiž základní problém, že ty hlavy nikdo neumí srovnat tak aby byly naprosto stejné. Jsou totiž vždy držené dvě jedním šroubem napůl. Takže když je jedna o malinko vyšší, tak se vždy podfoukne těsnění a tak pořád dokola.
Jinak když ten motor jede, tak má docela dost výkonu.
No ale jako základ na přestavbu na 200 nebo 300tdi je tohle super auto. Doklady už to má na naftu takže o starost míň.
K
Jinak když ten motor jede, tak má docela dost výkonu.
No ale jako základ na přestavbu na 200 nebo 300tdi je tohle super auto. Doklady už to má na naftu takže o starost míň.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Navíc vypadá i docela zachovale. Už jsem o něm taky uvažoval za tu cenu, ale už takhle nic nestíhám. Na kolik si
ceníš takovou 300-vku s převodovkou? A šla by tam bez úprav R380?

- eliott
- tel.: +420608021838
- auto: několik
- Kontaktovat uživatele:
Potřebuješ i chladiče, převodovka tam jde.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
no když spočítám cenu auta / na fotce vypadá každý dobře/ a přičtu cenu motoru ev. převodovky/ což klidně může být 20-30tis. podle stavu/ + vlastní práci + problémy o kterých zatím nevím , tak nakonec zjistím že nejsem tak bohatý, abych se mohl zabývat levnejma věcma. Já bych do toho nešel , protože ceny půjdou za pár měsíců rapidně dolů , tak si počkat a koupit něco v čem se nemusím hrabat. Čas a práci bych raději investoval do hodnotnějšího veterána např. do LR SI,II,III apod.
ten co zde způsobil paniku