Disko II na prodej r.v. 2001, za 125tis. dovezeno z Itálie, již na CZ papírech, manželce majitele se nelíbí , zvenku ni známka rezu, najeto 200tis. km,
kontakt 607 172 136 auto je nyní v Radešíně u Žďáru nad Sázavou, po dokonalém vyčištění interiéru.
Přílohy
Naposledy upravil(a) Greddy dne 23 říj 2012 18:33, celkem upraveno 1 x.
Cinkni na to číslo, co je uvedeno, je to u známého, já mám Discover doma zatím dost tak jsem vše nezjišťoval, jen jsem párkrát cvaknul na mobil, jak to vypadá.
Večer sem dyš tak detaily přidám
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
jooo...tu disco jsem dovez ja... Jarda mi ji čistil... je to 2001 už na čistopise,karoserie i rám TOP stav... motor taky super... má to i servisku... akorát už je asi zamluvená teda... má to origo nepoužité tažné,nikde nelakovaná...
Prečo nepoužiteľné. Mne sa zdá OK, alebo k tomu nie je gula?
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
Mám asi stejné italské tažné a nemohu si stěžovat - oproti LR originálu to není pluh na hlubokou orbu. Normálně mám krk s koulí sundanej a místo něj čep s dírou na šekl - je to luxusní kotevní bod na tahání kurtou. To jenom pro doplnění.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Porad nad tim trochu spekuluju, ale nejsem schopnej si udelat cas na vylet, tak by mi info, jestli uz je fuc trochu zjednodusilo planovani, zitra zkusim zase telefon, moc uspesny jsem na nem nebyl...
ten telefoní kontakt je na kamoše co mi auta čistí a občas i prodává... Auto zatím prodané není, pán si ho zamluvil,ale slíbil jsem že ještě opravím nefunkční stahovačku okna řidiče,takže ho mám v dílně... Lidi toho neska nakecají,takže pokud ho to přejde,budu informovat... Na to číslo už tedy nikdo volat nemusí,páč tam auto od řtvrtka není....
V tejto dobe sú istota peniaze na dreve. Občas to nejakého záujemcu môže nasrať, ale už naši predkovia (mlynári) hovorievali: Kto skôr príde, ten skôr melie