Vzhledem k tomu,že jsem 20kg zhubnul,je mi moooooc velká
Je jednu zimu nošená,nepoškozená a čerstvě vypraná.
Kdyby se našel zájemce odpovídající velikosti,rád přenechám za láhev dobré whisky nebo něco podobného
k.
Moderátor: stan
NEŽERmatooo píše:mna viac zaujima AKO si schudol ????? bych taky tak 10 potreboval dolu![]()
![]()
mato
Zredukoval jsem porce jídla,nepřežírám se a nechodím do hospody na obědy,žádné polévky,zahuštěné omáčky a knedlíky.matooo píše:mna viac zaujima AKO si schudol ????? bych taky tak 10 potreboval dolu![]()
![]()
mato
Ale ne dost.kryten píše:Zredukoval jsem porce jídla,nepřežírám se a nechodím do hospody na obědy,žádné polévky,zahuštěné omáčky a knedlíky.matooo píše:mna viac zaujima AKO si schudol ????? bych taky tak 10 potreboval dolu![]()
![]()
mato
Mám šikovnou ženu která skvěle vaří,piju taky pravidelně čaj pu-erh který spaluje tuky,do toho 12 hodin denně fyzické práce,
nějaké stresy tomu taky "pomůžou" a hlavně hodně sexutakže tak
Bunda je pryč,ať novému majiteli slouží![]()
Mám tu ještě nějaké oblečení Bushman kdyby někdo chtěl-trika,kalhoty-vše veliké.
k.
tak uz vim proc nemuzes pribrat ,rano litr mlicka celej den ti stoji jako svicka takze ty veskery kalorie vysexujesdefault píše:Kdyby ta bunda byla na člověka tak cca 187cm vysokého a 70kg vážícího (v pase mám 75cm) tak bych jí vzal.
P.S. doktorka po mě už asi 17 let chce abych ztloustnul - nevíte někdo jak se to dělá??? Začal jsem snídat 6 koblih a litr plnotučného mléka (před lety) a nic... tak jsme z toho s pani doktorovou tak trošku nešťastní...
prostě nevím co s tím.... tasemnici nemám byl jsem na gaestroenterologickém vyšetření a nic nenašli...
poraďte prosím
![]()
Ty woe, já mám o deset cm méně, o deset kg více a stále si připadám poměrně štíhlýdefault píše:Kdyby ta bunda byla na člověka tak cca 187cm vysokého a 70kg vážícího (v pase mám 75cm) tak bych jí vzal.
P.S. doktorka po mě už asi 17 let chce abych ztloustnul - nevíte někdo jak se to dělá??? Začal jsem snídat 6 koblih a litr plnotučného mléka (před lety) a nic... tak jsme z toho s pani doktorovou tak trošku nešťastní...
prostě nevím co s tím.... tasemnici nemám byl jsem na gaestroenterologickém vyšetření a nic nenašli...
poraďte prosím
![]()
kryten píše:Kdyby měl někdo zájem,kupoval jsem jí loni na podzim,velikost XXL.Už si raději nepamatuju kolik stála...
Vzhledem k tomu,že jsem 20kg zhubnul,je mi moooooc velká![]()
Je jednu zimu nošená,nepoškozená a čerstvě vypraná.
Kdyby se našel zájemce odpovídající velikosti,rád přenechám za láhev dobré whisky nebo něco podobného![]()
k.
Tak to nafoť, přihoď velikosti a ceny a my to přeberem.kryten píše:... Mám tu ještě nějaké oblečení Bushman kdyby někdo chtěl-trika,kalhoty-vše veliké.
k.