Ty... NEthrotlle píše:a mužu přijet když se nepřihlasim?

Moderátor: Miky_CZ
Ty... NEthrotlle píše:a mužu přijet když se nepřihlasim?
default píše:Hmm.... a já opět nikam nejedu...
hele Pražáci a okolí - potřeboval bych něco z Mohelnice dovézt do Říčan / Prahy.
Předal bych Vám peníze a až/pokud Vám auto pojede zpátky na Prahu, tak bych si vyzdvihl jeden nárazníček...
kdo se hlásí???
Pokiaľ som dovidelhrabe píše:Cesta do Mohelnice....
Luque, Luque,luque píše:Pokiaľ som dovidelhrabe píše:Cesta do Mohelnice....a dobre počítal
, dorátal som sa do čísla 127
. Spočíta to niekto presnejšie?
![]()
![]()
V zadu trocha clonia stromy
.
Věrka píše:Tak my nakonec zřejmě dorazíme taky. Takže hlásím sebe, plus jeden a Fredy (pes).
Pojede někdo v sobotu ráno od Kolína? Případně Chlumec nad Cidlinou, Hradec Králové?
Co ti to máš za medikamenty, třidenní antibiotika a jedešinjaaa píše:Tak přípravu na Mohelnici jsem nahradil konzumací antibiotik, takže se tímto z účasti omlouvám a snad někdy příště..
P.
Berserk píše:Záleží co pro Vás znamená ráno? Jinak já pojedu v sobotu ráno z Chrudimi a můj brácha pojede po D11 z Prahy, tak se můžem dohodnout a někde se potkat.
Věrka píše:Tak my nakonec zřejmě dorazíme taky. Takže hlásím sebe, plus jeden a Fredy (pes).
Pojede někdo v sobotu ráno od Kolína? Případně Chlumec nad Cidlinou, Hradec Králové?
to nemyslis vazneinjaaa píše:Tak přípravu na Mohelnici jsem nahradil konzumací antibiotik, takže se tímto z účasti omlouvám a snad někdy příště..
P.