LR forum z Belgicka na Slovensku.
Moderátor: Miky_CZ
LR forum z Belgicka na Slovensku.
RR forum z Belgicka zavítalo na slovensko . Dam priebezne denne foto z 5 dnovej slovakia tour 2012 .

Naposledy upravil(a) joso dne 29 říj 2012 21:59, celkem upraveno 1 x.
Re: RR forum z Belgicka na Slovensku.
Rano na juhu Slovenska nas prekvapil v tak skory cas sneh
.

po rannom bielom prekvapeni a trojdnovom dazdi sa poskladala partia 18aut odhodlany ist zakusnut do offroadu na Slovensku

Moa je cool teren a hlavne po dazdoch takze vsetky auta dostatocne prevetrala a bez servisu do noci to neslo

PS: Vdaka Julovi a teslovi za promtne riesenie dodavky suciastok na LR znacku v ktorej nie som vobec doma
.

po rannom bielom prekvapeni a trojdnovom dazdi sa poskladala partia 18aut odhodlany ist zakusnut do offroadu na Slovensku

Moa je cool teren a hlavne po dazdoch takze vsetky auta dostatocne prevetrala a bez servisu do noci to neslo

PS: Vdaka Julovi a teslovi za promtne riesenie dodavky suciastok na LR znacku v ktorej nie som vobec doma

Re: LR forum z Belgicka na Slovensku.
Par peknych momentov z 5 dnovej tury na Slovensku.

Moc hezké fotky, zajímavá je ta dokumentující závod v plavaní a brodění . Kdo vyhrál ?? Asi Defík, ikdyž dal náskok 

„Kdokoliv obeznámený s předmětem uzná, že je to jasné selhání.“
- erik
- tel.: +421905448329
- auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
- Kontaktovat uživatele:

Sú to pekné miesta

A ten sklep...u Vás?
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu
Discovery 3 ,bez skrabancu
Mnoo v plávani defik prehral lebo potreboval sa vynavijakovat .
Tuto turu rok planovali co som komunikoval s nimi. Pripravil som im s manzelkou program na 5 dni aby videli viac kutov zo SLovenska ako aj rozne tereny. V penzione kde boli ubytovany je krasna vínna pivnica kde mali aj ochutnavku juzanskych vin. Moc sa im pacilo a o rok sa vidime znova s tymyto slovami skoncil rozluckovy vecer.
Z 18tich aut len jedno slo odtahovkov do Belgicka a to P38cka s dierou v zadnom diferaku.
Tuto turu rok planovali co som komunikoval s nimi. Pripravil som im s manzelkou program na 5 dni aby videli viac kutov zo SLovenska ako aj rozne tereny. V penzione kde boli ubytovany je krasna vínna pivnica kde mali aj ochutnavku juzanskych vin. Moc sa im pacilo a o rok sa vidime znova s tymyto slovami skoncil rozluckovy vecer.
Z 18tich aut len jedno slo odtahovkov do Belgicka a to P38cka s dierou v zadnom diferaku.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Tak to byla určitě naftová. A to jste tam nedokázali opravit? Vždyť ten odtah musel stát víc než celá ta P38. A celá oprava i kdyby se měnila celá zadní náprava by stála tak 20% ceny toho odtahu do Belgie.
Jinak moc pěkný Joso.
K

Jinak moc pěkný Joso.
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Karle vdaka !! Auto bol benzinak V8ma. Mal auto v zaruke preparava a oprava ho nestala nic
Snazil som sa promtne riesit kazdemu suciastky ale tu sa nedalo nic .

- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
To bych taky chtěl mít svojí P38 po tolika letech od ukončení výroby v zárucejoso píše:Karle vdaka !! Auto bol benzinak V8ma. Mal auto v zaruke preparava a oprava ho nestala nicSnazil som sa promtne riesit kazdemu suciastky ale tu sa nedalo nic .

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.remax-czech.cz/reality/re-ma ... av-bursik/" onclick="window.open(this.href);return false;
ono ked som si ja kupoval fronteru v nemecku ako gebrauchtwagen tiez som mal zaruku na auto aj ked nebolo nove. Tiez tam spadala asistencna sluzba na celu eu. Imoment to lepsie funguje v LR ako u znacky nez som mal ja
. Ja som s Oplom vtedy na Slovensku mal len starosti lebo nikde nemali skladom suciastky.

- ssang
- tel.: 733149044
- auto: jen vzpomínky na LR
joso píše:ono ked som si ja kupoval fronteru v nemecku ako gebrauchtwagen tiez som mal zaruku na auto aj ked nebolo nove. Tiez tam spadala asistencna sluzba na celu eu. Imoment to lepsie funguje v LR ako u znacky nez som mal ja. Ja som s Oplom vtedy na Slovensku mal len starosti lebo nikde nemali skladom suciastky.

Skutečně známou osobností se stáváme, když Word přestane naše příjmení podtrhávat červeně.