Zajímavosti z YouTube (odkazujte, přizpívejte)
Moderátor: stan
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 FL-03
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavosti z YouTube (odkazujte, přizpívejte)
http://www.youtube.com/watch?v=7uWSwaWx ... ata_player" onclick="window.open(this.href);return false;
Re: Zajímavosti z YouTube (odkazujte, přizpívejte)
Přijde mi to zbytečné téma, je jich tu podobných dost.
Také jsem nepochopil komu mám přizpěvovat nebo s kým zpívat

Také jsem nepochopil komu mám přizpěvovat nebo s kým zpívat
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
pajam píše: Také jsem nepochopil komu mám přizpěvovat nebo s kým zpívat![]()
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
- toto video tu už je
- je tu téma "KURIOZITY" kde už roky vkladáme obrázky, odkazy aj videá, ktoré považujeme za kuriózne
- je tu téma "NEVÁŽNĚ" kde už roky vkladáme obrázky, odkazy aj videá, ktoré považujeme za nevážne
- je tu téma "Land Rover Videa" kde vkládáme zaujímavé vidá o LR a kde je aj tento klip no príspevky sa opakujú lebo je nemožné mať prehľad o tom čo tu už bolo a čo nie, takže to nevadí
- je tu téma "Videa ježdení v terénu (jen členové fóra)" kde vkladajú vlastné videá členovia tohoto fóra.
Takže toto sa mi zdá úplne zbytočná téma.
Ale sme Ti to naložili čo?
To nič, daj si čípok, alebo 2ojku vína nech sa Ti roztiahnu cievy a čí taj fórum ďalej.
- je tu téma "KURIOZITY" kde už roky vkladáme obrázky, odkazy aj videá, ktoré považujeme za kuriózne
- je tu téma "NEVÁŽNĚ" kde už roky vkladáme obrázky, odkazy aj videá, ktoré považujeme za nevážne
- je tu téma "Land Rover Videa" kde vkládáme zaujímavé vidá o LR a kde je aj tento klip no príspevky sa opakujú lebo je nemožné mať prehľad o tom čo tu už bolo a čo nie, takže to nevadí
- je tu téma "Videa ježdení v terénu (jen členové fóra)" kde vkladajú vlastné videá členovia tohoto fóra.
Takže toto sa mi zdá úplne zbytočná téma.
Ale sme Ti to naložili čo?
To nič, daj si čípok, alebo 2ojku vína nech sa Ti roztiahnu cievy a čí taj fórum ďalej.
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Juri Toy
- tel.: 603338599
- auto: RRC V8,79, D2 FL-03
- Kontaktovat uživatele:
Re: Zajímavosti z YouTube (odkazujte, přispívejte)
Tak to jste mi to tedy naložili
No, nejsem sice analfabet ale chybička se vloudila tak se omlouvám. Prosím administrátora o smazání tématu.