zacinam byt agresivni z toho jak uvadi, ze je maji skaldem a pak nemaj

Potreboval bych je mit do patku na defendru

Já to to říkal, že to nebude sranda. Poptej se po Cooper STT, ty by snad být mohly a jsou také super. Neboj, disky budou dřív než gumy...Mike150 píše:Nevite nekdo o shopu kde by meli za dobre penize skladem (nebo aspon do tydne) BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM2 255/85 R16 a pripadne i disky cerny wolfiky.
zacinam byt agresivni z toho jak uvadi, ze je maji skaldem a pak nemaj
Potreboval bych je mit do patku na defendru
ja uz jednoho defa na 20 videl, radsi to rychle smaz nez to uvidi martaPavelU píše:Nevím kam to mám dát, ale myslím, že defíkovi by takové 20-ti palcové kola slušela...
ja to myslel ze srandySláma Karel píše:No takhle hnusný kola by si tam nikdy nedala. Myslím, že ty co tam má jsou o dost hezčí.![]()
K
kavijarovi toasty.low píše:mate nekdo v technicaku na defika zapsane gumy 255-85/16???
Možná zkus throtlla...low píše:mate nekdo v technicaku na defika zapsane gumy 255-85/16???
low píše:mate nekdo v technicaku na defika zapsane gumy 255-85/16???
ako ? vie niekto odpoved...chcel som tento rozmer ale ked to cucha tak bude asi problem...dyogeness píše:zdravim vetkych, mam taky maly problem, obul som 255/85 R16 na origo podvozok a pri narocnejsich prejazdoch mi skrie guma v zadu o spodky plastovych lemov... asi vacsie et disku... staci tam dat podlozky na 3 cm (ak ano ake a ako?)alebo radsej liftovat o 2 palce... normalne to nesucha... a este tam mam v zadu ine tlmice ako origo ...take maksie (zlte-neviem terat znacku) ... tak neviem... ? dik
landak2011 píše:ako ? vie niekto odpoved...chcel som tento rozmer ale ked to cucha tak bude asi problem...dyogeness píše:zdravim vetkych, mam taky maly problem, obul som 255/85 R16 na origo podvozok a pri narocnejsich prejazdoch mi skrie guma v zadu o spodky plastovych lemov... asi vacsie et disku... staci tam dat podlozky na 3 cm (ak ano ake a ako?)alebo radsej liftovat o 2 palce... normalne to nesucha... a este tam mam v zadu ine tlmice ako origo ...take maksie (zlte-neviem terat znacku) ... tak neviem... ? dik