Zatím tedy takhle
Moderátor: Miky_CZ
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
Re: Zatím tedy takhle
ty mas vyvod na vzduchovy brzdy na prives????????
- paldo
- tel.: Honor
- auto: Octa 4x4; Forester
Nestála náhodou niekde na Morave v bazáre???
"Šoféři land roverů si vzájemně přejí mnoho šťastných metrů."
František Ringo Čech
František Ringo Čech
mam dojem, že byla inzerovaná v šumperku.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Já ji viděl na Sauto.cz a byla myslím fakt ze Šumperka
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Rosi
- tel.: +420-608-084004
- auto: LR 110SW Def Td5
No, každopádně se jedná o hodnotný vlákno...
Def 110 Td5 SW
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
skype: vk770403; fotky: http://picasaweb.google.cz/Rosi770403/" onclick="window.open(this.href);return false;
Jo je ze Šumperka. Přitáhlo to sem po ose nějakou dost těžkou zemědělskou mašinu ze Švýcarska, čemuž odpovídá na uhel spálená spojka a skroucený brzdový kotouče. Ale jinak je v cajku, téměř bez koroze s perfektně vedenou servisní knížkou a jasnýma kilometrama. Motoricky perfektní. Mouchy se vychytají. Na Šumavu do sněhu ideální vozidlo. Jako třetí brzdovej okruh to má vzduch a zapíná se to asi jen když to tahá něco těžkýho. Zapsáno v TP na přívěs 3,5t. Po zabrždění na křižovatce to vydává stejný zvuky jak Tatrovka. Vedle je asi hydraulika asi na sklápěčku, ale to jsem ještě neštudoval. Záves natřu na kanárkově žlutou a na nárazníku bude žlutej nápis NEDOBRZDÍŠ NEDOJEDŠ Už je v tisku. Spojka je zítra ráno.
A využiješ vůbec ten hydraulický závěs?
ex - D1 200 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
ex - D1 300 tdi
akt - Defender 300 tdi
Ne leda že bych něco vymyslel.
-
- tel.: 736769704
- auto: Discovery TD5,F2
no tak , to ja bych ho vyuzil nekdy i parkrat tydneFranta D1 píše:Ne leda že bych něco vymyslel.
Sundavat nic nebudu a spíš si dodělám -E- abych využil. Je to tam docela pěkně udělaný až bych řekl že továrně.
Nevíte někdo jak by to vypadalo na STK s přením pevnosťákem? Nájezďák už jsem koupil od Luboše zde na foru. Mimochodem dík za pěknej plech i cenu. Až to přivezu zavřu se na dva dni do garáže u budu odstraňovat mouchy.
Nevíte někdo jak by to vypadalo na STK s přením pevnosťákem? Nájezďák už jsem koupil od Luboše zde na foru. Mimochodem dík za pěknej plech i cenu. Až to přivezu zavřu se na dva dni do garáže u budu odstraňovat mouchy.
Kurnik na šumavu ?
My tady na severu mame LR jak šafránu a ješte nam je "kradeš" na druhej konec republiky,
kterej by se dal prezdivat uz pomalu jako "landroverovo"
kazdopadne gratuluju ke koupi

Jóó hoši musíte kupovat, kupovat a kupovat pořádný auta.
Dneska mi pošťáci potratili dva velký balíky z dílama, takže na tej zdviži ještě asi vydrží.

Dneska mi pošťáci potratili dva velký balíky z dílama, takže na tej zdviži ještě asi vydrží.

Tak jsem se do toho pustil. Nemáte někdo motor topení popřípedě celý topení.
Sundal jsem ten původní rám. Jestli by se někomu hodil, tak je k mání.
Než shánět jinej motor a nebo topení, tak jsem si nechal na soustruhu udělat redukci a dal jsem tam ložisko 607 2RS. Motor je jinak dobrej. Ulíky jsou tak 90 procent a anikolektor neni vyjetej. Chodí jako ďas.
- soson
- tel.: +421905917322
- auto: DI 200 TDI

Drzim palce. Vidim, ze si to zobral zo spravneho smeru. S.
DI, 250 TDI, proste improvizacia za jazdy...
Cesta nejmenšího odporu. 

Jestli někdo vozíte tenhle HI-LIFT zvedák, tak bych se chtěl zeptat kam se to v autě vejde. Vychází mi to tak že ho asi rozeberu na 3 kusy.
- Přílohy
-
- hi-lift.jpg (10.17 KiB) Zobrazeno 26014 x