- Peklo u ponořeného krokodýla
- Mosty přes řeku diamantů
Zkoušel jsem teď chvilku hledat na netu, ale vypadá to, že už se nedají sehnat, ale pokud někdo o něčem ví.... budu vděčný za odkaz

Moderátor: stan
mi snad ctes myslenky zrovna pred 10 minutama jsem sehnal mosty pres reku diamantu, peklo u ponoreneho krokodyla uz mammasar píše:Koupím knihy:
Zkoušel jsem teď chvilku hledat na netu, ale vypadá to, že už se nedají sehnat, ale pokud někdo o něčem ví.... budu vděčný za odkaz
kdyz jsem to tu daval tak tam jeste byla....masar píše:Stránka již neexistuje. Zboží je prodáno.![]()
Doufal jsem, že bych někde na netu sehnal obě, zítra zkusím antikvariáty v Děčíně.
http://www.antikvariat-5d.cz/itemdetail ... id=1282782" onclick="window.open(this.href);return false;masar píše:Koupím knihy:
Beru....:-DMaxsel píše:Nabízím Mosty přes řeku diamantů. Stála mě s i poštovným 235,- Kč. Takže za tuto cenu plus poštovné...
Hergot, byl jsi rychlejší cyrile. Že ty se tu dycky vyloupneš v pravou chvílicyril píše:Beru....:-DMaxsel píše:Nabízím Mosty přes řeku diamantů. Stála mě s i poštovným 235,- Kč. Takže za tuto cenu plus poštovné...
Hergot, byl jsi rychlejší cyrile. Že ty se tu dycky vyloupneš v pravou chvílicyril píše:Beru....:-DMaxsel píše:Nabízím Mosty přes řeku diamantů. Stála mě s i poštovným 235,- Kč. Takže za tuto cenu plus poštovné...
Kdo dřív příjde....cyril píše:Sorry pánové....příště už to neudělám....
To je v pohodě cyrile, bude ti odpuštěno až mi uděláš z discovery na jaře pod plynem taky řeku diamantůcyril píše:Sorry pánové....příště už to neudělám....