Rad bych koupil auto, rekneme za cenu kolem 150. Preferuju Volvo nebo Mazdu. Rocnik od 2004. Ale je to defakto jedno co to bude, jen at to ma motor pres 100kw a je to pohodlny

Tod k technice.
Kdyztak piste SZ.
Moderátor: stan
Co takhle Subaru Forester XT Turbo ?majkro píše:Zdarek, koupim auto. Z kecu bazaristu a i soukromych prodejcu je mi uz docela blbe, tak to zkusim tady.
Rad bych koupil auto, rekneme za cenu kolem 150. Preferuju Volvo nebo Mazdu. Rocnik od 2004. Ale je to defakto jedno co to bude, jen at to ma motor pres 100kw a je to pohodlny
Tod k technice.
Kdyztak piste SZ.
Uz jsem na tvoji nabidku koukal, je to docela zajimaci, akorat je to daleko. Prebyvam v Brne a Uz jsem projel Vsetin, Ostravu, Hradec Kralove a byl jsem i u Vidne a pokazde jsem narazil na neco co mi nekdo zapomel rict. Uz na to nemam nejak chut cestovat daleko, zvlast v nekterych pripadech s penezma vlakem. Kdyztak mi k tomu do SZ neco prosim napis.MILUNAK píše:Co takhle Subaru Forester XT Turbo ?majkro píše:Zdarek, koupim auto. Z kecu bazaristu a i soukromych prodejcu je mi uz docela blbe, tak to zkusim tady.
Tod k technice.
Kdyztak piste SZ.