První pořádný sníh
Moderátor: Miky_CZ
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Re: První pořádný sníh
Já bych se trochu bál aby mi z těch lyží sůl neudělala do jara lišku rezavou
!

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Ad anténa - musím souhlasit s Maxelem - horší místo na autě jsem ještě neviděl. Pro jednodochou představu - ten prut nad cívkou v patě antény je to co vyzařuje. A takhle je jeho veliká část rovnoděžně s plechem karoserie, takže prut to sice vyzáří, ale karoserie rovnou sežere.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Dělník
- tel.: 608 131 836
- auto: Discavery 300TDI
Drzak je teprve prvni pokus a je treba ho doladit. Uvidime jak se osvedci. Jo ta antena je fakt na blbim miste, ale na moji potrebu dostacujici. Staci se dvolat jen do druheho auta. Ale snih tu fakt chybi.
LR jen tak pro radost.
-
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
což se nám Pavliku vůbec nedaří. já prodávám vysílačku protože nefunguje a ono je to zatím v tvoji anteneDělník píše:Drzak je teprve prvni pokus a je treba ho doladit. Uvidime jak se osvedci. Jo ta antena je fakt na blbim miste, ale na moji potrebu dostacujici. Staci se dvolat jen do druheho auta. Ale snih tu fakt chybi.

http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- eveUSO
- tel.: mám
- auto: Discovery II Td5
můj prvotní sníh dopadl takhle, naštěstí se Lenďulce nic nestalo a vojenské lesy s traktorem nás vytáhly
( to je tak , když uhýbáte ze slušnosti vocasovi co jede po prostředku s Octávkou a krajnice je zasypaná sněhem...)
http://imageshack.us/photo/my-images/10 ... 0420u.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Filip

http://imageshack.us/photo/my-images/10 ... 0420u.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
Filip
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''
-,,Audaces fortuna iuvat''
přesně tohle mám z sebou taky, akorát se mně podařilo vyhrabat sám... od tý doby jezdím prostředkem já... hluboký sníh na krajnici dokáže pěkně stáhnout dolu...eveUSO píše:můj prvotní sníh dopadl takhle, naštěstí se Lenďulce nic nestalo a vojenské lesy s traktorem nás vytáhly( to je tak , když uhýbáte ze slušnosti vocasovi co jede po prostředku s Octávkou a krajnice je zasypaná sněhem...)
Filip
Country boy...
- Milan
- tel.: 604201600
- auto: RR P38 4,6
Tak tohle znám taky. Jenže představte si tu potupu, když mě po mým hodinovým marným vyhrabování, vytáhla Octávka, tedy Scout, ale Oktávka. Stačilo jen 10cm, abych se dostal z ledu 

- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
Vcera som si tiez uzil snehu a doslo aj na retaze a aj na nejake skody na prednom narazniku 

LR DEFENDER 110 SW
To je krása!
Já mám za sebou zajímavé dobrodružství. V pátek se tu neočekávaně zjevil šéf a že si v garáži vezme Jaguara (XK coupe). Nebyl jsem z toho nadšený, ale říkal jsem si, že je sucho, tak by to nemusel být problém. Ale v neděli začalo odpoledne sněžit a šéf mi volá, že visí mezi Hudebním divadlem Karlín a Koněvkou a nemůže se hnout. Tak jsem pro něj vyrazil, na laně jsem ho kus popotáhnul, pak ho posadil do Disca, ať jede za mnou a že zkusím Jaga nějak dostat do garáže na Spořilově. Řeknu vám, že loňská kalamita v Jizerkách, kdy napadl metr sněhu za dva dny a moje Disco bylo jediné auto v baráku, které bylo aspoň trochu schopno jízdy, nebylo nic proti jízdě po Praze po uklouzaných 5cm sněhu v Jagu s letními Michelin Pilot Sport rozměru 285/30R20 na zadních kolech. Na každém semaforu jsem si myslel, že se už nerozjedu, jel jsem oklikou, protože Bohdalec bych nevyjel a nejhorší to bylo v klesání od Želivského na Ruskou. Cestou ke světelnému téčku jsem byl většinu času jenom pasažérem a čekal jsem, kdy to narvu do protějšího obrubníku. Nakonec jsem tam pádlem vrazil jedničku, kola se trochu chytla a vytočil jsem to nějak. Lidem na chodnících jsem byl pro smích, když jsem kolem nich projížděl dveřmi napřed a přitom rychlostí chůze a ještě ke všemu na rovince. Měl jsem v plánu auto koncem listopadu zavřít do garáže, což jsem také udělal, ale chtěl jsem s ním vyjet až na jaře a ne, že si šéf vzpomene, že bude s tím v zimě jezdit. Je to krásná kočka, od jara do podzimu je radost se s ní občas svézt, ale v zimě je naprosto nepoužitelná. Užší zimní gumy by to určitě zlepšily, ale i tak není v zimně nad zelený ovál...
Já mám za sebou zajímavé dobrodružství. V pátek se tu neočekávaně zjevil šéf a že si v garáži vezme Jaguara (XK coupe). Nebyl jsem z toho nadšený, ale říkal jsem si, že je sucho, tak by to nemusel být problém. Ale v neděli začalo odpoledne sněžit a šéf mi volá, že visí mezi Hudebním divadlem Karlín a Koněvkou a nemůže se hnout. Tak jsem pro něj vyrazil, na laně jsem ho kus popotáhnul, pak ho posadil do Disca, ať jede za mnou a že zkusím Jaga nějak dostat do garáže na Spořilově. Řeknu vám, že loňská kalamita v Jizerkách, kdy napadl metr sněhu za dva dny a moje Disco bylo jediné auto v baráku, které bylo aspoň trochu schopno jízdy, nebylo nic proti jízdě po Praze po uklouzaných 5cm sněhu v Jagu s letními Michelin Pilot Sport rozměru 285/30R20 na zadních kolech. Na každém semaforu jsem si myslel, že se už nerozjedu, jel jsem oklikou, protože Bohdalec bych nevyjel a nejhorší to bylo v klesání od Želivského na Ruskou. Cestou ke světelnému téčku jsem byl většinu času jenom pasažérem a čekal jsem, kdy to narvu do protějšího obrubníku. Nakonec jsem tam pádlem vrazil jedničku, kola se trochu chytla a vytočil jsem to nějak. Lidem na chodnících jsem byl pro smích, když jsem kolem nich projížděl dveřmi napřed a přitom rychlostí chůze a ještě ke všemu na rovince. Měl jsem v plánu auto koncem listopadu zavřít do garáže, což jsem také udělal, ale chtěl jsem s ním vyjet až na jaře a ne, že si šéf vzpomene, že bude s tím v zimě jezdit. Je to krásná kočka, od jara do podzimu je radost se s ní občas svézt, ale v zimě je naprosto nepoužitelná. Užší zimní gumy by to určitě zlepšily, ale i tak není v zimně nad zelený ovál...
Aktuálně: 1979 SIII 88" 2,25 l Petrol a 1983 two-door Range Rover V8; Dříve navíc: 1969 SIIa 88" 2,5 l Petrol, 2003 Discovery 2 TD5, 2005 Discovery 3 TDV6 S, 2011 Discovery 4 SDV6 SE, 2016 Discovery 4 SDV6 HSE a 2021 Defender 110 SE D250
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Napínavý čtení....já tu svoji kočku teda radši taky nechám v garáži ....Neklan píše:To je krása!

-
Tak v pondělí Karlov, Praděd a Suchý vrch a včera Lysá hora v Beskydech. V Jeseníkách jsem se nechal vozit, v Beskydech už jsem musel svojim autem, protože jinak bych šel asi pěšky, a to se mi vůbec nechtělo. Byla tam zima a fůra toho býlýho na zemi. Ale auto na zimákách jelo bez problémů.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
Přijeď zítra a potkáme se, jdu na lyže
! Co tam vlastně děláš, pro radiokomunikace? Ti tam jezdí Ravkou, vždycky koukám jak jim to jede
! Asi tak pět let nazpět se na cestě kvalitně zakopal týpek s Cherokee, byl tam snad až do jara
!

-
Momentálně objíždím s Horskou službou jejich vysílače a dělám prohlídky - má se jim dělat nová síť, tak ať víme, co jim vlastně nabídneme. JE to trošku pakárna. Jo a na lyže bych rád, ale furt se mě drží jakejsi bacil, tak sebou radši veče švihnu do postele. Ještě že auto topí a projede hodně daleko, takže nemusím chodit pěšky. 

... to si tunil naraznik na Bukovci ?
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
- paramount2
- tel.: 775958013
- auto: LR DI 300, 200
Dneska jsem to vzal "zadem"...
http://www.youtube.com/watch?v=tCTRmlhk ... Zg&index=1" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.youtube.com/watch?v=tCTRmlhk ... Zg&index=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Discovery1
- auto: Dender 300 Tdi 110SW
- Kontaktovat uživatele:
Pěkný máte to tam jako v pohádce
To u nás je prd byl jsem se taky projet, ale nestálo to ani za fotku 

Defender 110 SW 300 Tdi splněný sen :-)
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
Ex Disco 300 Tdi naviják 5,4t, trocha železa okolo, lemy, zahrádka nějaké světlo navíc a 255/85 R16 BF KM2
- komin
- tel.: 0904543118
- auto: LR Defender 110 Td5
- Kontaktovat uživatele:
No jasne ten je nato najvhodnejsi z nasich sajtovDanoDEF píše:... to si tunil naraznik na Bukovci ?

LR DEFENDER 110 SW
- Maxsel
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Když koukám na tvoje videa a vidím svojí bývalou kapotu z V8, zamáčnu slzu...paramount2 píše:Dneska jsem to vzal "zadem"...![]()