P: SKIF - obytný přívěs skládací
Moderátor: stan
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
P: SKIF - obytný přívěs skládací
Prodám obytný přívěs skládací - prostě takovej velikej "střešní" stan, přidělanej na malým vozíku za auto, i s přdělatelnou předsíňkou. Děti už jsou dost velký, aby se dalo spát i v menším, tak jsme pořídili střešní stan a spaní v autě a SKIF od posledního vyvenčení v Jihlavě stojí v garáži.
Stav - stan OK, zipy funkční, repasovaná elektrika a částečně nátěr - štětkou, ale nevypadá to nejhůř. Nově udělaný vnitřní "nábytek" - lavice s úložným prostorem. Spaní je možné jak na víku - pohodlně 2 dospělí, méně pohodlně i 3, tak v korbě - rozměry skoro stejné. A pod předsíňkou se klidně vyspí dalších 6 lidí, případně i se sudem piva a příslušenstvím.
Stan je klasickej látkovej, takže při předpokladu velkého deště jsem ho přetahoval velkou plachtou - potom tam doopravdy neteklo.
Kola jsou malá - 10", pneu staré 3 roky, na rezervě ještě originál ruská, ale je to spíš rezerva. Za autem to za jízdy není cítit a v zrcátkách ani pořádně vidět, narozdíl od velkého karavanu.
K dispozici je i naskenovaný český manuál. Celková hmotnost 400kg, nebržděný. Užitečná cca 200kg - vleze se tam toho dost.
Základní stavba je při troše šikovnosti do 10 minut, napoprvé trošku déle, s předsíňkou a plachtou tak 30 minut.
Představa o ceně - 10 000Kč, ale nebráním se dohodě oběma směry, případně výměně za něco užitečnější.
Momentálně stojí v garáži v Hlubočkách u Olomouce, po dohodě mohu dopravit do Brna, nebo do rozumné vzdálenosti.
Stav - stan OK, zipy funkční, repasovaná elektrika a částečně nátěr - štětkou, ale nevypadá to nejhůř. Nově udělaný vnitřní "nábytek" - lavice s úložným prostorem. Spaní je možné jak na víku - pohodlně 2 dospělí, méně pohodlně i 3, tak v korbě - rozměry skoro stejné. A pod předsíňkou se klidně vyspí dalších 6 lidí, případně i se sudem piva a příslušenstvím.
Stan je klasickej látkovej, takže při předpokladu velkého deště jsem ho přetahoval velkou plachtou - potom tam doopravdy neteklo.
Kola jsou malá - 10", pneu staré 3 roky, na rezervě ještě originál ruská, ale je to spíš rezerva. Za autem to za jízdy není cítit a v zrcátkách ani pořádně vidět, narozdíl od velkého karavanu.
K dispozici je i naskenovaný český manuál. Celková hmotnost 400kg, nebržděný. Užitečná cca 200kg - vleze se tam toho dost.
Základní stavba je při troše šikovnosti do 10 minut, napoprvé trošku déle, s předsíňkou a plachtou tak 30 minut.
Představa o ceně - 10 000Kč, ale nebráním se dohodě oběma směry, případně výměně za něco užitečnější.
Momentálně stojí v garáži v Hlubočkách u Olomouce, po dohodě mohu dopravit do Brna, nebo do rozumné vzdálenosti.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
Re: P: SKIF - obytný přívěs skládací
Tak už došlo i na tebe Tomáši koukám...za chvíli nám ty Skify budou zase chybět 

UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
-
A ještě bych dodal, že STK je platná, akorát nevím do kdy - musím se o víkendu kouknout do papírů.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
-
Tak STK je do 2014, takže ještě docela dlouho. A pokud by chtěl někdo smlouvat, tak ať se nebojí a ozve. 

-
Sleva 9000Kč. A pro případné zájemce mohu dovést do Mohelnice. Sice uvnitř není topení, ale furt je tam lepší spaní než ve stanu na zemi. A samozřejmě naučím i stavění. 

-
Tak ještě slevíme - 8500Kč. A nabídka s Mohelnicí stále trvá. Případnej zájemce by si tam v klidu mohl přespat a otestovat tento špičkový produkt sovětských techniků. A hlavně se pořádně natáhnout, oproti spaní v autě na sedačkách. 

-
Tak sleva do konce roku: 7500Kč
-
Tak je to na aukru a tam i aktuální cena:
http://aukro.cz/obytny-prives-skladaci- ... 51827.html
http://aukro.cz/obytny-prives-skladaci- ... 51827.html
-
Tak protože to na Aukru vyvolalo velký zájem, podle mnoha emailů a telefonátů co jsem dostal, a půlka z nich byla, kde to má tu loď (to jako SKIF), tak upřešňuji - loď tam žádná není, je to přívěs, stanovlek, instatní karavan, nebo oficiálně obytný přívěs skládací.
A protože to fakt používat nebudu, tak ještě zkusíme slevu na 6000Kč.
A protože to fakt používat nebudu, tak ještě zkusíme slevu na 6000Kč.
- Michell Disco
- tel.: 777228165
- auto: LR Disco 300 tdi
Kurňa to už je zadarmo skoro,je fakt pěknej
jenže jsem koupil Disco a tak trochu naletěl tak cpu peníze tam ale když to tu ještě vydrží i když tomu moc nevěřím tak bych se ozval.

jenže jsem koupil Disco a tak trochu naletěl tak cpu peníze tam ale když to tu ještě vydrží i když tomu moc nevěřím tak bych se ozval.
http://www.offroad-krkonose.cz/" onclick="window.open(this.href);return false;
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"
,,Landrover buď miluješ,nebo nesnášíš,nic mezi tím neexistuje"