Tak se předveďte se svým LR.
Moderátor: Miky_CZ
- cyril
- tel.: iphone
- auto: D4,110,130,90,F2,107
Re: Tak se předveďte se svým LR.
Karle super! Auto sice hnusný, ale ta kola si zamlouvám....

- Mirko
- auto: RRC´s
- Kontaktovat uživatele:
To je postavené na Unimogu? Šílené, to chce někam do muzea kuriozit
miky to jsi jako koupil?????(pokud jo tak by mě zajimalo kam to doma postavíš
)
- Acon
- tel.: 00421910600711
- auto: DII TD5 1999
typujem, že to kúpil skôr
kvôli tým portálom a Miky ho len bonzol 
Po 2 Discovery2 Discovery4 2009, 2,7TDV6, ARB, navijak, ochrana podvozku, ochrana zadného diferáku, 2 uzávierky, strešný nosič, led rampa, pracovné svetlá, X-Lifter... pravidelne dôkladne servisovaná, jazdíme každoročne Balkán a nechcem tam mať problém.
- Miky_CZ
- tel.: 603 975 234
- auto: DI, D3 V8, XK8
Tak tak, karel me vzal na exkurzi do englandu:-D podrobnosti pozdeji ale jeli jsme land roverem tak se to neobeslo bez komplikaci:-DAcon píše:typujem, že to kúpil skôrkvôli tým portálom a Miky ho len bonzol
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
RRC 3,9 V8: závodní speciál
To pre "Megajvera"Miky_CZ píše:ale jeli jsme land roverem tak se to neobeslo bez komplikaci:-D
LR Defender Td5 110SW po "prestavbe" a pred "prestavbou".
-
Luboš M.
- tel.: 608 969 607
- auto: Defender 110
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo na závody!!!!!
Ce je v tom za motour?....aby to utáhlo ty kola
http://WWW.I-DEFENDER.CZ" onclick="window.open(this.href);return false; vlastní výroba a prodej doplňků na offroady Tel: 608-96 96 07
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
Miluji život, protože mi dal Land Rover. Miluji Land Rover, protože je to můj život.
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
To chci, ušetřil bych místo před barákem. Bych to šoupnul na parkoviště a pod to bych zaparkoval Civica mé polovičky 
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
- Miky_CZ
ja to teda prasknu je v tom 200tdi ale je to zprevodovane tak ze to ma silu ale moc rychle to nejedeLuboš M. píše:To by bylo na závody!!!!!
DI 300 Tdi: 4"lift, bodylift 2,5cm, BFG MT 285/75 R16, pevnostní nárazníky, prahy, přídavné světla, snorchel, CB, 2 navijáky, roll cage, kryty dif., žebřík, nájezdový plech, axle lock, true track, bufík atd
- Johny R
- tel.: 730622097
- auto: Defík 90 300Tdi
TO!
Se mi zdá že tam vzadu TO má vzdušník a že TO teda má vzduchové brzdy ? TO bude mít fakt teda asi spodek z MOGA.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
Jmenuje se Pinďa.
Nápravy jsou Unimog, kola nějaký ruský Zil.
Jinak je to 110ka s 200tdi motorem.
Brzdy jsou myslím normálně hydraulické, ten vzdušník je tam na vzduch ke kompresoru. Je tam kompresor udělaný z klimakompresoru, takže si tipnu, že to utáhne i vzduchové nářadí.
Jinak to mělo hydraulický naviják, ale ten si původní majitel nechal a nebyla s ním žádná dohoda i když jsem moc chtěl.
Naštěstí cestou jsme se stavili pro nějaké další zajímavé díly u chlapíka, který staví závodní Defíky na Challenge (Trophy) a od něj jsem si kromě několika sad interních Staun badlocků a jedné sady origo elektronů Staun, přivezl také PTO hydraulické čerpadlo na budoucí hydraulický naviják.
To abych se mohl rozhodnou jestli hydraulický naviják nebo mechanický (ten mám kromě Mammutky) ještě jeden doma.
Je to tak trochu rozkradené a dlouho to stálo. Nicméně na vlek Pnďa najel sam po svých. (trochu to vypadalo, že mu vyskakuje zpátečka, ale stejně tam půjde automat, takže je to jedno)
Hlavně jim ale vyšisovala ta jejich orange barva jak jí říkal.
Vevnitř je neuvěřitelná změť kabelů a vypínačů, tak mám co zkoumat.
Nevím jak má být o víkendu, ale pokud bude D1 sjízdná s vlekem tohoto typu, tak bych se možná na sobotu otočil do té Jihlavy. Ale Pinďa má jedno špatné kolo a to si sám ani za pomoci Kance opravit asi nedokážu.
K
Nápravy jsou Unimog, kola nějaký ruský Zil.
Jinak je to 110ka s 200tdi motorem.
Brzdy jsou myslím normálně hydraulické, ten vzdušník je tam na vzduch ke kompresoru. Je tam kompresor udělaný z klimakompresoru, takže si tipnu, že to utáhne i vzduchové nářadí.
Jinak to mělo hydraulický naviják, ale ten si původní majitel nechal a nebyla s ním žádná dohoda i když jsem moc chtěl.
Naštěstí cestou jsme se stavili pro nějaké další zajímavé díly u chlapíka, který staví závodní Defíky na Challenge (Trophy) a od něj jsem si kromě několika sad interních Staun badlocků a jedné sady origo elektronů Staun, přivezl také PTO hydraulické čerpadlo na budoucí hydraulický naviják.
To abych se mohl rozhodnou jestli hydraulický naviják nebo mechanický (ten mám kromě Mammutky) ještě jeden doma.
Je to tak trochu rozkradené a dlouho to stálo. Nicméně na vlek Pnďa najel sam po svých. (trochu to vypadalo, že mu vyskakuje zpátečka, ale stejně tam půjde automat, takže je to jedno)
Hlavně jim ale vyšisovala ta jejich orange barva jak jí říkal.
Vevnitř je neuvěřitelná změť kabelů a vypínačů, tak mám co zkoumat.
Nevím jak má být o víkendu, ale pokud bude D1 sjízdná s vlekem tohoto typu, tak bych se možná na sobotu otočil do té Jihlavy. Ale Pinďa má jedno špatné kolo a to si sám ani za pomoci Kance opravit asi nedokážu.
K
POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
- Miky_CZ
konečně namontován zadní naviják, plus pevnostní nárazník a taky nezávislé topení
- PavelU
- tel.: +420 603716996
- auto: Land Rover
- Kontaktovat uživatele:
Pěkně zbrojíš Miky...

LAND ROVER náhradní díly, doplňky a offroad příslušenství. Distributor dílů ALLMAKES, TERRAFIRMA, BRITPART, BEARMACH, ALLISPORT
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Kontakt: E-SHOP http://www.litep4x4.cz ** E-MAIL info@litep4x4.cz ** MOBIL (+420) 603716996 ** FACEBOOK - facebook.com/litep4x4
Miky hergot pěkný, zase si mi pěkně utekl ve zbrojení, snad tě někdy doženu, paráda! 
UK:LR4 SDV6 HSE/Jaguar XK8 4.0/Rover 75 2.0 CDT Tourer/Triumph Spitfire 1500/LR DII Td5 Medvědi/LR Free 2.0 D/Jaguar XJ12 Sovereign. NonUK: Ford F-150 obytná nástavba Gladiator XL
www.nomadbear.cz
www.nomadbear.cz
- Miky_CZ
to vite pane rediteli...Benjamin píše:Miky hergot pěkný, zase si mi pěkně utekl ve zbrojení, snad tě někdy doženu, paráda!
To nejhezci ze slovenskeho raje: Sajmonova D2 na Kralovej Hole
D3 TDV6 HSE Manual
Tak to je náš Pepe. V létě jsme s ním udělali cestu do Albánie a přes Itálii domů a ani jedno zaváhání. Miluju ho 
No jo vžkdycky když jedu kolem tak koukám jestli je "doma" nebo na véletěUska píše:Tak to je náš Pepe. V létě jsme s ním udělali cestu do Albánie a přes Itálii domů a ani jedno zaváhání. Miluju ho
Uska: koukam ze i balite po albansku, az africku 
"třístovka" je spravna volba, i kdyz obcas zastavkuje :D
Honzan píše:Uska: koukam ze i balite po albansku, az africku