Tak maličko jsem zabalancoval, zvážil, zaplánoval a bohužel mi do nich Diskoška nezapadá.

Měl jsem sní velké plány, trošku si jí domazlit, udělat ležení, jezdit po závodech, moct přespat kdekoliv, kdykoliv… no-jenže korunek se nedostává, výhledově žádná změna, navíc ani tolik volna už nebude:-) ke všemu teď víc potřebuji kolo a spoustu kravinek víc než druhé auto. Příští rok by tu zas jenom stála. Na to je jí škoda. Proto se vás pánové ptám-ujmete se ji někdo. Je to spíš pracant než voňavka, konec konců proto si mě tak získala
Auto je plně pojízdné i když pár prkotinek se najde, nejde tachometer, parkovačky, prosezená sedačka řidiče… ale o ničem závažném, co by ji mělo zastavit nevím.
V tomto stavu jsem ji už koupil, takže nevím o kolik je zvedlá, co vše ještě má za upravu, ale rozhodně to seriovka není

má nové gumy (ještě jdou vidět hranky na běhounu) které mě vyšly na 14 500 takže bych čekal vyšší nabídky
Co začít někde u 55 000 když už jsem eko zaplatil co? Ale je to jen navrch. Můžeme se domluvit a hýbat s gumami, s heverem, s vysílačkou, světli, rámem….