nevíte někdo něco o tomhle autě?
Moderátor: stan
nevíte někdo něco o tomhle autě?
http://auto.rychle.cz/osobni-auto-O/Lan ... 94240.html" onclick="window.open(this.href);return false; Nezná někdo tohle auto?
Re: nevíte někdo něco o tomhle autě?
je to ten prekupnik z rosic u BRNA a uz sme sa k nemu vyjadrovali. podla mna a kontaktu s nim klasicky bazarnik a podvodnik. Nic mi nechces ukazat a furt len mlzil. takze
Ale skus sa na to mrknut mozno to bude ok mato

Ale skus sa na to mrknut mozno to bude ok mato
No jsem z Děčína takže to mám trochu z ruky proto se ptám tady než se tam vydám na vejlet.
Auto neznám, jen co jsem sledoval inzerci, tak to prodávala soukromá osoba na bazoši, focený někde u nějaké bytovky, původně za 200tis, pak cena padala postupně na 170tis a inzerát zmizel.. Za den, dva bylo v Brně.
Romyšák píše:Auto neznám, jen co jsem sledoval inzerci, tak to prodávala soukromá osoba na bazoši, focený někde u nějaké bytovky, původně za 200tis, pak cena padala postupně na 170tis a inzerát zmizel.. Za den, dva bylo v Brně.
Sherlock Holmes...
...take it easy....
Jezdím každej tejden okolo toho bazaru a byl jsem se tam i několikrát podívat,jak psali chlapi klasickej bazar.Terénní auta tam má pořád nějaký,staví je hned k silnici a Lanďáky tam má pořád nějaký,kde to bere nevím.Jinak tam u něj tímto způsobem inzerují dovozci z okolí.Otec chtěl nedávno koupit SUV,našel si Tuscona ,kterej tam měl mimochodem v tom bazaru taky stát a když sem tam volal,tak sem zjistil,že milej Tuscon stojí u známýho na dílně v okresu Třebíč a má rozdělanou převodovku.Toť jen osobní zkušenost.Toho Defa neznám.
Vtipu jsem neporozuměl..lukes píše:Romyšák píše:Auto neznám, jen co jsem sledoval inzerci, tak to prodávala soukromá osoba na bazoši, focený někde u nějaké bytovky, původně za 200tis, pak cena padala postupně na 170tis a inzerát zmizel.. Za den, dva bylo v Brně.
Sherlock Holmes...
Ale na dotaz k tomuhle autu jsem odpověděl (i když ten asi měl být v jinčím vlákně), protože jsem konkrétně dříve tenhle inzerát sledoval, když jsem řešil případný prodej svého auta z finančních důvodů. Byl jsem tak nějak dost rozkopnutej, kam až to za poslední období prostě padá..

A teď čekám reakci jednoho "Cestovní Kanceláře", že prostě ceny defů mají jít po novém roce na polovinu..