Moderátor: Safraporte
Týká se to samozřejmě všech Free.BiGGiE2P5 píše:to s tim smradem pri studenym startu od bufika tady na foru neco cetl a nejaky reseni to prej ma nemam cas to ted najit zkusim vecer az dorazim domu![]()
k tej svolavacce to se tyka vsech Freecek 2 nebo jen koupeny na tuzemskym trhu ? byl jsem vcera u dajbycha a nikdo nic nerikal sice nemam aftomat ale ten soft na DPF by mel bejt aktualni .... a nikdo nic nerek ...
Vyskakovat jsi nemusel, SAAB byl přes letadla, určitě měli v autech i katapultkubas_FREE2 píše:Diky za info, neni to tak hrozny, myslim ze to mam v poradku, jenom nekdy bufik blbe chytne a coudi trochu vic, ale zase na druhou stranu neni to nic proti Saabu, co jsem mel pred par lety, tam kdyz chytnul blbe tak jsem vyskakoval za jizdy z autaVypadalo to ze horim..
moon13 píše:Vyskakovat jsi nemusel, SAAB byl přes letadla, určitě měli v autech i katapultkubas_FREE2 píše:Diky za info, neni to tak hrozny, myslim ze to mam v poradku, jenom nekdy bufik blbe chytne a coudi trochu vic, ale zase na druhou stranu neni to nic proti Saabu, co jsem mel pred par lety, tam kdyz chytnul blbe tak jsem vyskakoval za jizdy z autaVypadalo to ze horim..
Myslím, že tady nikdo ten novější typ nemá. To bude lepší směřovat dotaz někam na LR servis.kubas_FREE2 píše:Jeste mam jeden dotaz, vim ze jsme tady na foru spis uzivatele nez mechanici, ale kdyby nahodou nekdo uz mel zkusenost..Trochu jsem naboural predni naraznik v Italii na horach tak si pohravam s myslenkou, ze bych v UK objednal rovnou uz ten z faceliftu, nemate nekdo zkusenost, zda jej lze bez problemu namontovat? Nechci, aby se s tim pak nekdo bastlil...
kubas_FREE2 píše:Jeste mam jeden dotaz, vim ze jsme tady na foru spis uzivatele nez mechanici, ale kdyby nahodou nekdo uz mel zkusenost..Trochu jsem naboural predni naraznik v Italii na horach tak si pohravam s myslenkou, ze bych v UK objednal rovnou uz ten z faceliftu, nemate nekdo zkusenost, zda jej lze bez problemu namontovat? Nechci, aby se s tim pak nekdo bastlil...
Seš šikovnej kluk, ani mě to nenapadlo se tam mrknoutpopeye píše: tu je otom vsetko
http://www.freel2.com/forum/topic7917.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Jak jako všechno vypneš? Jako, že vytrhneš ovládací kolečko Terrain Response a hodíš je z okna?BiGGiE2P5 píše:ty to pouzivas ? Ja kdyz sjedu ze silnice tak vsechno vypnu pac jinak nikam nevyjedu ... (kdyz je bahno)