PS: Ale jinak jsem chtěl říct, že se tady v tom vlákně docela bavím

Moderátor: Miky_CZ
RudaK píše:No když já se dívám na ty chudáky děti na těch tažných tyčích
o vozíku nemluvě
. Tažné kolo zvedá prach a dítě ho baští plnými doušky
. Chápu,že se tak děje s dobrým úmyslem vzít si dítě na výlet s sebou,ale nejsem toho zastáncem .... ( jasně že na asfaltu a ve vlhkém prostředí to až tak neplatí
)
Musíš jet druhý a baštíš to tyHonzan píše:a kdyz dite jede za tebou samo, tak prach samozrejme nebasti
to je logika
No já to viděl na vlastní oči ( teda jsem v tom neseděl ) . Síťku to mělo i na bocích,tak asi jiný modelMadTom píše:Rudo, a ty už jsi to měl v rukou, takovej vozík, nebo jsi o tom někde četl? Jediné jak tohle riziko snížit je jezdit mimo místa, kde jsou auta, nebo zůstat doma.
to se bojis stromu v lese nebo tak neceho? Jezdime tak 3 roky a po silnici s provozem v okoli blanska jsme najeli mozna 100 km.... Lesama apod. nekolik tisic...moon13 píše:A já říkám, že bych tam dítě nikdy neposadil. Prostě ne. Nahání mě to strach.
Raději budu s malou trénovat na ulici na jejím mini kole a až se to naučí,
tak ji nechám jet před sebou nebo za sebou na jejím vlastním kole, někde po cyklostezce.
Jendo, mam oba - chariot cx i croozer s odpruzenim (novy - tlumice s pery) a proste chariot ma pruzeni podstatne slabsi... croozer s pruzenim je temer neprevratitelny a hlavne nezavisle zaveseni je v tomto pripade lepsi nez tuha naprava na listech chariotu.... nemluve od zvihu chariotu v radu par cm a croozeru, ktery ma urcite vic jak 10 cm...Jenda píše:....a proc by Chariot nemel perovat ? Mam ho uz dva roky a pera nastavuju dle vahy holky jak roste. Zena s tim beha po lese po stopach Kunraticke a vse funguje jak ma. Nastavis behem pul minuty a frcis![]()
Jestli vozik pouzit nebo ne si musi kazdy vyresit sam. Ja bych ho na hlavni tahy taky nikdy nebral .Casto je potkavam i tam ,kde bych uz ani sam radeji nejezdil![]()
H.
Jeníku díky, vážně neHonzan píše:to se bojis stromu v lese nebo tak neceho? Jezdime tak 3 roky a po silnici s provozem v okoli blanska jsme najeli mozna 100 km.... Lesama apod. nekolik tisic...
Normalne zapojis vozejk a jedes lesem kudy chces a rozvor dovoli, no a na pekny ceste odmontujes male jeji minikolo a muze jet pred tebou, na obed se stavis trebas u brousku ve sloupe a mlade se tam vyskace na trampoline...
Kdyby jsi chtel nekdy zmenit nazor, stav se, pujcim ti ho, muzes to zkusit...