Re: Nabídka starých vozů
Moderátor: Miky_CZ
Auto je bez rzi,interiér OK,auto bylo normálně v provozu do roku 2008,poté firma zkrachovala a zůstalo stát v kryté hale do letošního roku. Má kosmetické vady - vytrhnutého skokana z kapoty,zvlněný chrom předního nárazníku,hnusné folie na sklech... Je potřeba počítat s tím,že se bude muset vyčerpat starý benzín,vyměnit všechny náplně,možná rozhýbat zalehnuté jehličky u vstřikovačů. To je práce ani ne na dva dny a jezdit,aby se projevilo,co bude ev. ještě potřeba.
Tento týden ho kolega převede z firmy na fyzickou osobu a tím vyřídí EKO. V neděli tam jede jeden zájemce. V příštím týdnu bude možno auto prohlédnout.Budu mít už i lepší fota. Můj tel. je 608307960.
Tento týden ho kolega převede z firmy na fyzickou osobu a tím vyřídí EKO. V neděli tam jede jeden zájemce. V příštím týdnu bude možno auto prohlédnout.Budu mít už i lepší fota. Můj tel. je 608307960.
Jaguar-Daimler Six,rok 1988,pojízdný,denně v provozu,platná STK,kosmetické vady a začínající rez,cena 25 tis. kč.
Naposledy upravil(a) Violka dne 26 pro 2012 22:47, celkem upraveno 1 x.
XJS 4.0l facelift, rok 1994,CZ SPZ, STK 2014,původ Anglie,minimum rzi,motor a automat OK,drobné kosmetické vady,denně v provozu od jara. Na výměnu za cca 190 tis. kč,hotově 150 tis. kč.
Vyměním za krásnou P38 po roce 2000 v origo stavu,hlavně ne s plynem. Možno i jiné,potřebuji nějakou změnu.
Vyměním za krásnou P38 po roce 2000 v origo stavu,hlavně ne s plynem. Možno i jiné,potřebuji nějakou změnu.
Rover 75,1.8,rok 11-1999, výborný stav,dovoz SRN od prvního majitele,servisní knížka vedená do 100 tis. km,teď najeto poctivých 121 tis. km,nové rozvody,vodní pumpa,těsnění,ložisko spojky,náplně a filtry. Jezdí nádherně,spotřeba na krátké tratě 8.2l,teď přihlášeno. Veškerá dokumentace,3 klíče.Cena 62 tis. kč je pevná. Uvažuji o stejném,ale v kombi.
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Ahoj,
máš ještě tu karoserii z Rollse. Potřebuji něco na skalku, aby sousedi měli neklidné spaní.
David
máš ještě tu karoserii z Rollse. Potřebuji něco na skalku, aby sousedi měli neklidné spaní.
David
Divoch
Ahoj,ta zlatá karoserie je už téměř rozprodaná,mám tu jednu žlutou,ale už na ní chybí také dost dílů.
Dnes jsem byl u kolegy prohlédnout tu XJ6. Je bez rzi,má kosmetické vady - chromy nárazníků jsou zvlněné a prošroubované. Sahara na chladiči není originál,ale originál mám doma. Sedačka řidiče má vrásky,jinak jsou OK. Je vyškubnutý skokan z kapoty,nového také mám. Auto dlouho stálo,bude to chtít dát nové benzínové čerpadlo,filtry,náplně a mělo by jezdit. Alternátor se netočí. Je škoda ho rozebrat na díly. Má SPZ,stk je propadlá,EKO vyřešeno. Cena 30 tis. kč je už pevná.
- Sláma Karel
- tel.: +420608333403
- auto: to se mi sem nevejde
A za kolik mi ho zpojízdníš tak, abych s ním mohl normálně jezdit?
K
K

POUŽITÉ NÁHRADNÍ DÍLY NA VŠECHNY LAND ROVERY --- tel 608333403 --- email rangerover@volny.cz --- http://www.lrslama.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
28 let praxe
28 let praxe
Odhad cca 10 tis. kč,aby jezdil. Je to palivové čerpadlo,filtry,náplně,řemeny,oprava alternátoru,sahara.
Nemám teď na to čas,opravuji zákazníkům 2 Rollsy a svého Jaguara. Minimálně měsíc,nevím co dřív.
Nemám teď na to čas,opravuji zákazníkům 2 Rollsy a svého Jaguara. Minimálně měsíc,nevím co dřív.
XJ6 teď koupil známý,už volal,že jí veze ke mně zpojízdnit.
Motor a automat z Jaguaru XJ 300 4.0l kompresor,motor 5 tis. kč,automat 5 tis. kč.
London Taxi prodán, Volha 24 kombi vyměněná za Jaguar.
XJ8,XJS - možno i vyměnit za zajímavé auto. Prodej za hotové - XJS 150 tis. kč, XJ8 100 tis. kč,nebo společně v balíčku za 200 tis. kč.
XJ8,XJS - možno i vyměnit za zajímavé auto. Prodej za hotové - XJS 150 tis. kč, XJ8 100 tis. kč,nebo společně v balíčku za 200 tis. kč.
Červený Daimler Six je prodaný.
Na prodej gril s Emilkou na Shadow a Corniche 1. generace. Cena 20 tis. kč.
Na prodej gril s Emilkou na Shadow a Corniche 1. generace. Cena 20 tis. kč.
Přijede Reliant 850 a Jaguar XJ40 s manuální převodovkou,fota o víkendu.
- minerva
- tel.: 777246261
- auto: LR Minerva,D1V8SE
Co přijede za relianta? Máš nějáké foto na ochutnávku? 70-tá letá nebo něco novějšího? Co je to za karoserii? Combík nebo hatchback?
Divoch
1978,není to kombi,fota budou v sobotu.
Gril na Rollse je prodaný.
Reliant v mrazech dorazil na dvůr.
Je to rok 1976,první přihlášení leden 1977,je po prvním majiteli. Motor 750ccm.Dovoz Rakousko,LHD !!!,motor vrčí,auto se pohybuje,nebrzdí,dlouho stálo,budka potřebuje nalakovat,není pomlácená. Demontované díly jsou k vozu,je kompletní.
Original TP ,jde přihlásit na normální i vet. SPZ,neplatí se EKO.
Cena 1 tis. euro - 26 tis. kč.
Reliant v mrazech dorazil na dvůr.
Je to rok 1976,první přihlášení leden 1977,je po prvním majiteli. Motor 750ccm.Dovoz Rakousko,LHD !!!,motor vrčí,auto se pohybuje,nebrzdí,dlouho stálo,budka potřebuje nalakovat,není pomlácená. Demontované díly jsou k vozu,je kompletní.
Original TP ,jde přihlásit na normální i vet. SPZ,neplatí se EKO.
Cena 1 tis. euro - 26 tis. kč.