KENY píše:Tim píše:Proboha to je zase tema... Ja si myslim, ze ten Zeman by uplne spatnej nebyl. Jsem rad, ze tam neni Okamura nebo Fischer, to mi staci. A umite si predstavit Karla na Novorocnim projevu? Proboha. Predloha pro film Kralova rec 2 dil hadr. Uz je proste moc starej...
Time neblbni
Kam budeme chodit lovit když to bude Zeman a lidi si vezmou příklad a budou všichni chodit do lesa objímat stromy

Vidíš, to mi vůbec netrklo
Stejně je to debata zralá na vlákno pro gentlemany
Vždyť je úplně jedno, kdo na tom hradě bude. Na jedné misce vah je Miloš z Vysočiny, bejvalej komunista a vyznavač alkoholu, kterej se moc neumí chovat. No a na druhé straně je věčně rozespalý zednář, kterej krom toho, že zdědil titul a nějaké majetky po předcích v životě nic nedokázal a najednou se ukázal v politice. To že se zasekl v hymně mu odpouštím, to se prostě stane. No, a teď si vyberte!?
Stejně je prezident jen figurka. Jaké má pravomoce? Když se mu nějakej zákon nebude líbit a bude ho vetovat, stejně ho senát přehlasuje a může leda utřít lusk a jít se projít po Lánech, nebo v případě těchto dvou za pár let projet na vozíku. Ať tam bude kterej chce, vepřový levnější nebude, díly na LR taky ne a že se nám budou v Evropě smát?? Ať jdou do prdele, stejně se nám smáli už za Havla
Mne osobně teda víc tankuje, kdo vyhraje/vyhrál parlamentní volby

A stejně budou lidi furt nespokojený, ať tam je kdo tam je, furt budou všichni jenom brečet, jak se mají špatně. Jen když si vzpomenu, kolik lidí volilo "neutrální" TOP09 a pak si drbali hlavy, když vyšlo najevo, co je to za chamrať
Jsou desítky států, kde jsou na tom lidi hůř jak u nás a jsou mnohem spokojenější, tady nebude nikdy nikdo. Teda až na mne, mně stačí, že mám co do držky, střechu nad kedlubnou, můžu do práce jezdit autem a jednou nebo dvakrát do roka můžu na dovču, i když třeba jen na prodloužený víkend a jen tady po ČR. A kterej ksicht bude ze zdi koukat ve škole na moje děti je mi kdesi nad stehnama