Zvu nejenom závodníky, ale i všechny ostatní, kteří se chtějí přijet jen podívat, zakempovat a užít si s náma pěkný víkend..
veškeré info je na webových stránkách..
http://www.offroadlife.cz/ v menu sekce OFFROADLIFE TROPHY

proto jsou tam tři různé kategorietomáš štěpnička píše:s takovejma Patrolama od Expertů se nemůžeme měřit
pojedeštomáš štěpnička píše:s takovejma Patrolama od Expertů se nemůžeme měřit
Tonny super, konečně nebudeme muset až do polskaTonny píše:tak závodníci... kde jste?
musíš..... je to s hvězdičkou, takže povinný :-D je to z organizačních důvodů, aby se mi třeba prototypy nehlásily do leštěnek a podobně... kouknu na fotku a vidiminjaaa píše:Tonny super, konečně nebudeme muset až do polskaTonny píše:tak závodníci... kde jste?Těším se a jsem zvědav jak rozsáhlá bude razítkovaná, bude jen v rámci toho areálu?
Až se budu registrovat nemusím posílat fotku auta že ne
P.
Todle by majitelé TOY 80de neradi četliTonny píše: třeba na Land Cruiser párty jsem byl druhej s AT gumama v Extreme kategoriitakže je to spíš o tom spojovacím článku mezi volantem a pedálama
a
![]()
Co to je za kecytomáš štěpnička píše:s takovejma Patrolama od Expertů se nemůžeme měřit
cenu mi předával BeďarRudaK píše:Todle by majitelé TOY 80de neradi četliTonny píše: třeba na Land Cruiser párty jsem byl druhej s AT gumama v Extreme kategoriitakže je to spíš o tom spojovacím článku mezi volantem a pedálama
a
![]()
přesně! hliník a aspoň já slušnou nadváhu ale to do května shodímTonny píše: cenu mi předával Beďarna to že sme tam s Lowem jeli ze srandy a omylem mě zaregistroval do extreme, tak výkon to byl pěknej...
Rudo přijedeš když bude "nesmrtelná" jezdit?
a přesně jak píše Karel.... váha je taky důležitáa my máme co? hliník
Právě proto,že jste se netahaliSláma Karel píše: V Tisovci, tam kde se oni trápili ve výjezdech na blátě a museli používat navijáky jsme my tři s Adamem Visingerem a dalším Defíkem jezdili jako by tam nic nebylo. K
kdo mě zná tak víSláma Karel píše:Co to je za kecytomáš štěpnička píše:s takovejma Patrolama od Expertů se nemůžeme měřit![]()
V Tisovci, tam kde se oni trápili ve výjezdech na blátě a museli používat navijáky jsme my tři s Adamem Visingerem a dalším Defíkem jezdili jako by tam nic nebylo.
Co je na nich tak speciální, že by jsi se s nimi nemohl měřit? Jsou to těžké auta, která mají spoustu vychytávek, ale určitě to nejsou žádné nedohonitelné auta. Spíš naopak si myslím.
K
Kdyz to neprijedes vyzkouset, tak to nezjistisknedlousek píše:nevím jstli bych byl schopen jet závod
No, uvidíme co na to řekne táta. Ale určitě bych tam chtěl jet na čumendu.low píše:Kdyz to neprijedes vyzkouset, tak to nezjistisknedlousek píše:nevím jstli bych byl schopen jet závod