smazano na zadost zakladatele konspirační teorie

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
KENY
tel.: +420725929400
auto: Nějaký ten LR

Re: VOLTE KARLA

#101 Příspěvek od KENY » 18 led 2013 16:34

Tim píše:http://www.reflex.cz/clanek/nazory/4919 ... lbach.html

Ale to je všechno jedno, já mám po včerejším duelu jasno, koho bych na tom hradě viděl asi raději a toho také půjdu zvolit. :Pohoda:

Jo a pana J.X. Doležala taky nemám rád :smoke Ale občas se pěkně trefí do černého, to musim uznat...
:rofl se bojíš že přijdeš do lesa a všechny stromy budou obsazené, viď :rofl

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#102 Příspěvek od Tim » 18 led 2013 16:38

KENY píše:
Tim píše:http://www.reflex.cz/clanek/nazory/4919 ... lbach.html

Ale to je všechno jedno, já mám po včerejším duelu jasno, koho bych na tom hradě viděl asi raději a toho také půjdu zvolit. :Pohoda:

Jo a pana J.X. Doležala taky nemám rád :smoke Ale občas se pěkně trefí do černého, to musim uznat...
:rofl se bojíš že přijdeš do lesa a všechny stromy budou obsazené, viď :rofl
To ani ne, spíš toho, že když se to nepovede, tak bude na každém stromě někdo viset :rofl
Jdu do Karla, Zeman včera nezvládl vypjatou situaci, to by president umět měl... A holt si koupím větší TV, abych viděl na titulky no :rofl A když to bude stát za houby??? Prezident není na 60 let jako královna v Anglii, tady to půjde příště napravit :Pohoda:
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Uska
auto: Defender 110

#103 Příspěvek od Uska » 18 led 2013 18:34

Tim tady píše o titulcích, ale raději se budu dívat na smyslu plné titulky než poslouchat ty kecy od Zemana :puke . A přiznám se, že ještě dneska mě budí ze sna to jak předváděl Zeman té reportérce aligátora :O :rofl

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#104 Příspěvek od pablo.gs » 18 led 2013 20:25

Tohle téma nemá chybu pánové, nádherná skupinová onanie. Už mi to po místní tryzně za V.Havla začalo chybět. :rofl
Nejvíc se mi líbí, jak tady většina soudruhů vyzdvihuje Karlovu slušnost, noblesu, demokratického ducha. Gentlemani budou volit jedině gentlemana :chuckle
Přitom už v první větě tohoto vlákna je případný oponentní názor nazván "výblitkem" a případný budoucí prezident Zeman se bude "kurvit" se současným prezidentem Klausem. Urážky současného a budoucího (toho špatného) pana prezidenta na každý stránce, aniž by to některého gentlemana pohoršilo. Jakožto vidlák z Krkonoš čumím a královsky se bavím :yes :clap :yes
Snad jsem nikoho nenamíchnul :rofl :rofl :rofl

Obrázek
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

lukes
auto: defender 110 300tdi

#105 Příspěvek od lukes » 18 led 2013 21:08

....... Urážky současného a budoucího (toho špatného) pana prezidenta na každý stránce, aniž by to některého gentlemana pohoršilo....

:yes
...take it easy....

moon13

#106 Příspěvek od moon13 » 18 led 2013 22:09

Mě si třeba nenamíchnul ani jsi mě nepohoršil, ale to je právě ta svoboda a demokracie. Pokud si tady někdo založí vlákno Volte Karla, tak je to jeho věc. A může tam mít milion souhlasů a milion nesouhlasů. Pokud mu to nezakáže administrátor. I přesto tady budu třeba onanovat dál a napíšu, že u mě je první i druhá volba jasná. A včerejší a dnešní debata obou kandidátů mi to zase potvrdila.
PS: A můj názor na V.Havla je přitom uplně někde jinde.
Ex: Free II 2,2 TD4, Disco II 4,0 V8, Disco III 2,7 TDV6

sonorek
auto: FreeLander 2.0 TD4

#107 Příspěvek od sonorek » 18 led 2013 22:40

Nojono. Dnes musíš vést politicky korektní řeči, protože jakmile odbočíš, okamžitě jsi označen za komunistu a měl by si být i s rodinou pověšen. To hokulia: Pokud chceš diskutovat (asi jo, když jsi založil téma) tak musíš poslouchat i druhou stranu, protože pokud v první větě napíšeš, že ti s jiným názorem pouze blijou, tak jsi obyčejný nevychovaný rejpal.

ATOL
tel.: 777 832 708

#108 Příspěvek od ATOL » 19 led 2013 00:03

vidím, že je to jednostranně zaměřeno....čímž mi to připomíná davovou psychózu a ovčáctví....
takže Karla volit nebudu....
JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,

eveUSO
tel.: mám
auto: Discovery II Td5

#109 Příspěvek od eveUSO » 19 led 2013 00:49

je to stejné jak s TOP09 , prostě je to IN, jenom místo TOPky je tu ted knížepán Karel, taky je IN... někdy mě napadají záchvěvy, že by lidi co aspoň rok nepřispívali do státního rozpočtu (daně z výplaty) by neměli mít právo volit... ( studenti někdy umí pěkně zamíchat kartami ) ... Každopádně, každej si volte koho chcete, ale prosím, nikdo mě nepřesvědčujte a ani mi nevnucujte koho mám volit, myslim si, že jsem dosti inteligentní na to, abych si uměl vybrat sám ( ted narážím spíše na facebook)
-LR DII- FL, 3" lift, 1" bodylift, BFG KM2 33", Safariland, pevnostňáky a prahy, inox nájezdový plech, držák rezervy, HD měnič, Parnhardská tyč zadní nápravy, CB, teplá sprcha, spaní, naviják.
-,,Audaces fortuna iuvat''

Mysliveček
tel.: 605833046
auto: Freelander

#110 Příspěvek od Mysliveček » 19 led 2013 07:28

Nemyslím si, že by tu někdo někoho vyloženě přesvědčoval....

Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

#111 Příspěvek od Johny R » 19 led 2013 07:49

Jasně, opozice musí být! Ale né ta co ji dva mí oblíbení budulínci předvedli v 98 roce :lol: ! Ale rozhodně se mi příčí frenetický křik a povzbuzování obou táborů příznivců při debatách, připadá mi to jako na fotbale! Rovněž nemám moc rád nekritický přístup ke komukoli koho osobně neznám! Takže když tady někdo napíše něco kritického o K.S. určitě se nad tím rád zamyslím :yes a nebudu nikoho napadat, krom případných příspěvků Milouše Zemana pokud jezdí LR a řádně se přihlásí na toto fórum :lol: !

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#112 Příspěvek od hokulia » 19 led 2013 07:55

To hokulia: Pokud chceš diskutovat (asi jo, když jsi založil téma) tak musíš poslouchat i druhou stranu, protože pokud v první větě napíšeš, že ti s jiným názorem pouze blijou, tak jsi obyčejný nevychovaný rejpal.

Souhlasim. jsem nevychovany rejpal. A potvrdilo se mi, ze volici Zemana na tomhle vlakne spise blijou na Schwarzenberga nez ze by prinaseli argumenty proc volit Zemana. Taky se mi potvrdilo, ze vsichni LR pacienti ktere osobne znam a kteri uz neco zazili jdou volit Karla. Takze, kdyz jsem vlakno otviral, oslovoval, zdravil jsem predevsim je a "tem ostatnim" (:tmi )
jsem dal jenom prilezitost se vybl.... - ale to uz bych se opakoval.
takze jeste jednou: VOLIM KARLA :clap

hokulia :bandit
Všechno je jinak.

sonorek

#113 Příspěvek od sonorek » 19 led 2013 08:27

No potvrdilo se to, že s těmi urážkami jsi začal ty, hned v první větě, čímž jsi jakoukoliv diskuzi okamžitě poslal tam, kde slunce nesvítí. Navíc, je zřejmé, že chování, které přisuzuješ voličům Zemana, disponuješ sám.
Proto se takovým diskuzím vyhýbám. Dívím se, že jsem na tebe vůbec reagoval. Asi proto, že jsem na LR fórku a ne na novinkách nebo tiscali.
Jo a to, že správný landroverista volí Karla, nebudu komentovat.
Naposledy upravil(a) sonorek dne 19 led 2013 08:34, celkem upraveno 1 x.

honzeeek
auto: DII

#114 Příspěvek od honzeeek » 19 led 2013 08:29

Naše posádka, včetně široké rodiny, valila a za týden zase bude volit Karla!

sonorek

#115 Příspěvek od sonorek » 19 led 2013 08:41

Lidi ať si volí koho chtějí, ale urážet kohokoli, jenom proto, že volí někoho jiného? Lidi mají plná ústa demokracie, ale nechovají se podle toho.

erik
tel.: +421905448329
auto: D90 td5,/D2-3/D4,D5
Kontaktovat uživatele:

#116 Příspěvek od erik » 19 led 2013 09:13

:D z :beer
Včera jsme ho na3 kliknutí zvolili :dance
Defender 90 Td5 171k Old Man Emu,Warn 8274, M 6000 ,ARB nárazník, Safari Snorkel,2xWebasto,Garmin nuvi 660, CB.MATADOR WISENTTA M/T 235/85 R 16 MP-75., Roll cage,retezy PEWAG,2xARB uzaverky,
Discovery 3 ,bez skrabancu

stan
tel.: +420 603 499 869
auto: Discovery III - 4,4i
Kontaktovat uživatele:

#117 Příspěvek od stan » 19 led 2013 11:52

To je zase téma... Já k volbám teď nejdu, protože tam nechci ani jednoho - oba jsou příznivci EU a to mi stačí, abych jim u sebe vystavil stopku...

Ale jinak, ten první příspěvek postrádá trochu logiku, ne?
hokulia píše:Jsem si vedom, ze otviram vlakno, kde se vybleji vsichni priznivci Zemana s jejich kritikou Karla. Jsem na to pripravenej - pojd mi-hop!

Zde jsou moje argumenty proc volit Karla:

-Volime osobnost, ktera ma zemi reprezentovat ve svete
No reprezentace usínáním na zasedáních a špatným vyjadřováním není nejlepší, ale což, věk na to má...
hokulia píše: -Je nam zle z politiku ve vlade i v opozici a presidenta, ktery byl strujcem dnesni rozkradacky nechceme
Karel už není ve vládě? Něco jsem zaspal?
hokulia píše: -Hledame cloveka, ktery by lidi sjednocoval a zlepsoval blbou naladu, ne nasiral druhou pulku naroda, ktera ho nevolila
Tak to není ani jeden z těch dvou...

Další už komentovat raději nebudu...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo :)

Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

#118 Příspěvek od Safraporte » 19 led 2013 11:58

A nebylo by lepší namísto hádání se jen aby každý vypsal, nakolik se s jednotlivými kandidáty shodne v kalkulačce a koho hodlá volit?
Já to mám např.: M.Zeman +28% , K.Schwarzenberg -28% viz
a přesto budu volit pana K.S. Proč? protože mám volbu jen ze dvou lidí (které bych jinak nevolil ani jednoho) a panu Zemanovi nevěřím ani pohled, natož potom to co hlásá.
howg

Rover
tel.: 736173373

#119 Příspěvek od Rover » 19 led 2013 12:37

Zajímavý názor od Pitharta (teda ne že bych ho dvakrát musel, ale tohle mně zaujalo a docela mně to sedí).

"Miloš Zeman z Vysočiny. A zase na Vysočinu.

Když jsem loni vedl svoji kampaň proti přímé volbě – a za třiadvacet let v politice jsem jinou s takovým nasazením nevedl –, měl jsem k tomu tři hlavní důvody. Nepatřila mezi ně apriorní nechuť k přímé demokracii.
Třetím důvodem byla malichernost motivů k této závažné změně. Kdyby při poslední volbě před pěti lety nechyběl jeden ústavou předpokládaný zákon (o styku obou komor), byla by pravidla volby jasná a hned první den bychom zvolili Klause nebo Švejnara (myslím, že Švejnara) a večer bychom šli domů.
Špatné svědomí zákonodárců a rozhořčení veřejnosti vedlo ty první ke slibům, že už nikdy…, a po letech, rádi neradi, sliby splnili. Nemuselo to být, kdybychom ctili ústavu a nedovolili, aby nebyla kompletní (není dodnes).
Druhým důvodem byl respekt k tradicím. Jsme parlamentní republika, důvod ke změně – být republikou a la Sarkozyho Francie či Putinovo Rusko, ale i Obamova Amerika – jsem neviděl. Přímá volba je nakročením tímto směrem: logika vládnutí si postupně vynutí své.
První, hlavní důvod k odmítnutí přímé volby byl paradoxně osobní. Byl to Miloš Zeman. Tedy hrozba, že by mohl být zvolen právě on. Bude totiž chtít vládnout mnohem víc, než mu to pravidla parlamentní republiky a ústava dovolují. A on to, obávám se, dokáže! Za tu cenu, že ústava bude občas cárem papíru. Že se země bude ocitat na pokraji ústavní krize. Omezené pravomoci ho budou nesnesitelně škrtit.
Jak to, že on, za kterým stojí víc než polovina voličů, byť jen těch, kteří byli ochotni přijít ke druhému kolu voleb, a který je daleko nejchytřejší, bude muset dnes a denně srovnávat krok s vládou (a ne vláda s ním), s vládou, která má za sebou většinu nejspíše zase jen s odřenýma ušima? A v níž sedí nejen samí hlupáci, ale navíc i zrádci ze soc. dem., kteří ho před deseti lety potupně poslali z Hradu na Vysočinu? Zejména v zahraniční politice si bude Zeman dělat, co chce. A bude povolávat lid, aby se za něj postavil proti těm troubům ve Strakovce.
On se k roli „kinga“ cítí povolán, protože je chytřejší, sečtělejší a tedy i moudřejší než všichni ostatní. On, prosím, mluví v bonmotech, nebo si to alespoň myslí. Jsou sice otřepané, ale pronáší je se směšnou obřadností, abychom je, my natvrdlí, nepřeslechli a mohli je náležitě vychutnat. Jeho domýšlivost je bezbřehá a bezedná. Jeho ješitnost je naštěstí až směšná.
Ale to není to nejhorší. Myslím teď nejhorší nejen pro sociální demokracii: je mstivý. Jen jeden člověk, a že jsem jich v politice poznal, byl srovnatelně mstivý: Vladimír Mečiar. To jsou ti, kteří se k moci vracejí, nejen aby si zhojili zraněné sebevědomí, ale také proto, aby si to vyřídili se všemi, kteří je zradili. Teď jich bude mít několik ve vládě. Zrádci a ještě k tomu nevzdělanci! Nechtěl bych být v kůži Bohuslava Sobotky: Miloš se už těší, jak si ho bude vychutnávat a Bohouš se svou monotónní dikcí bude už předem poražen… Mimochodem, kdo by mu určitě dokázal čelit, je Jiří Dienstbier.
A dovede lhát s tváří hráče pokeru. V době, kdy jsme si byli i politicky docela blízcí a mluvili jsme dlouhé hodiny o možnostech „historického bloku“ křesťanských a sociálních demokratů, nasadil do mého senátorského obvodu (ve volbách v roce 2000) jako kandidáta své strany Šloufa. Asi aby konečně získal imunitu.
Ptal jsem se ho, proč to udělal zrovna mně, když si v tolika věcech rozumíme. Opáčil, že o tom nic neví, že se to dozvěděl z novin. Pak, jako za jediným ze všech kandidátů své strany, za ním dvakrát přijel pomáhat mu v kampani. Šloufa jsem tenkrát porazil, takže když toto píši, nemám ani nejmenší potřebu pomsty. Zeman se ke Šloufovi jakoby nehlásí, zatlouká ho, ale svého času ho chtěl udělat senátorem.
Mohu mít sto a jednu výhradu ke Karlu Schwarzenbergovi, ale vím, že má v krvi, ať už je jakékoli barvy, rozpuštěnou úctu k právům. Nejen k těm starým právům, která „na vrchu za Břevnovem, v císařské oboře“ vyorávala kdysi „Čechie, máti naše drahá“, nejen k právům rodovým, ale také k dnešní ústavě. Patří to k jeho dobrému vychování.
Silný prezident se slabými pravomocemi musí se vyznačovat výjimečně dobrým ústavním vychováním. Zdrženlivost (tedy nejen v jídle a pití!) budiž jeho první ctností. Jinak nechť nás ochraňuje svatý Václav a všichni naši patroni.
Petr Pithart"
Country boy...

papavel.k

#120 Příspěvek od papavel.k » 19 led 2013 14:04

..včera večer = volba jasná :beer :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Qbx7e3GCFhE" onclick="window.open(this.href);return false;

...jinak taky, jenom škoda, že kníže nebude mít pravomoc nastolit desátky místo těch neskutečných daní a vrátit zpět pranýře a hladomorny

příjemný víkend všem :Pohoda:
DII Td5 99...ve výstavbě za provozu zdánlivě připomínající technologické přestávky

Zamčeno