Safraporte píše:...
BG Hunting:
Length: 21.5cm
Blade length: 10.0cm
Handle length: 11.0cm
Net Weight: 240.0 g
...

Moderátor: Miky_CZ
Safraporte píše:...
BG Hunting:
...
Jak to? Asi špatně hledášBigBang píše:Safraporte píše:...
BG Hunting:
...co to je za nůž? nikde jsem ho nenašel...
Na krájení klobásy dobrý ....BigBang píše:tak já Číně taky nějak moc nevěřim, ale teď se dělá skoro všechno v Číně a zase nějakou podobnou kudlu za ty prachy neseženeš... při nejhoršim by šla do vitríny
Mno, ale např. Gerber má svoji výrobní firmu přímo v ČíněJohny R píše:Mi se zase hóódně líbí ten Buck! Designově moc povedená kudlička! Škoda že mám averzi k věcem z Čajnya to můžou být klidně i kvalitní!
Mě vždycky zajímal poměr kvalita/cena. Země původu je pro mne podružná. Zvlášť když mne vyškolili čeští prodejci rybářských potřeb, kdy jsem zjistil, že totožné věci prodávají o 30-50% dráž než jejich kolegové z DE nebo UKAč vlastní továrna na výrobu svítilen je umístěna v Shenzhenu v Číně, světlo emitující diody (LED) jsou od předních inovátorů v polovodičovém průmyslu - americké firmy Cree, Inc. (XLamp LED) z Durhamu v Severní Karolíně nebo od Philips Lumileds Lighting Company (Luxeon LED) ze San Jose v Kalifornii.
Presne, kdyz bezi svacina okoloStavros píše:Kukri
Na svacinu idealni
Krásný. Ale nůž za > 4500,-Kč nebudu (alespoň já) nosit k táboráku na buřtyKubrtos píše:http://nozemelicharek.cz
Tam by neměl být problém. Uvádějí možnost platby viz obrázek a reference jsou dost dobré. Spousta Čechů tam nakupuje.BigBang píše:hergot, to jsou obři![]()
Hanys: krasavec kukri![]()
BTW: to nikdo nemá zkušenosti s nákupem tady???
no jo, ale já si zase přece nemůžu objednávat na zkoušku každou (s prominutím) píčovinu, kterou objevímBigBang píše:no jo, ale já nemám kreditku a na bankovní převod mě to nepustí... mám na výběr jenom „MarterCard, Visa, QIWI“