Nože - rada a zkušenosti
Moderátor: Miky_CZ
- BigBang
- auto: 2x břichoplaz
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nože - rada a zkušenosti
spíš jestli má někdo tu možnost to zaplatit kreditkou, že bych mu ty prachy poslal 

-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
No já jsem si zašel do FIO banky, udělal si u nich účet a kartu. A tu mám přesně k tomuto použití, protože i přes různé prvky zabezpečení nebudu riskovat účet, na kterým mám víc peněz, než je s nějakou rezervou nutné pro konkrétní platbu.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
MadTom píše:No já jsem si zašel do FIO banky, udělal si u nich účet a kartu. A tu mám přesně k tomuto použití, protože i přes různé prvky zabezpečení nebudu riskovat účet, na kterým mám víc peněz, než je s nějakou rezervou nutné pro konkrétní platbu.

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
na takychto strankach sa snazim platit len paypalom alebo kartou, kde ma notifikaciu na platby a nizky denny limit...
-
- tel.: 608 600 360
- auto: D2, Def 130
Notifikaci na platby (tj. ověření přes 3D-secure a SMSku) jsem řešil a není to moc průchodné - když už jsem v nějaké bance se byl zeptat, tak na mě koukali divně, co že to chci. Tak jsem to udělal jinak - extra účet a extra karta, u banky kde nejsou poplatky za vedení, malej limit a zůstatek na účtu tak akorát. A zbytek nějak dopadne. PayPal je jiná liga - velká a docela slušná firma (i když drahá), nicméně na Aliexpresu přez něj už platit nelze - co jsem vyčetl, tak to skončilo někdy před rokem, kdy PayPal (= Ebay - ti je dnes vlastní) zjistil, že jim Aliexpreres konkuruje - funguje podobně jako Ebay - je pro koncové uživatele, a není jenom velkoobchod, jako na začátku.
Každopádně u nich funguje ESCROW (úschova peněz u Aliexpresu) - objednáš - zaplatíš kartou - přijde Aliexpresu - dá pokyn prodejci k odeslání zboží - přijde ti zboží - dáš Aliexpresu vědět že došlo OK - pošlou peníze prodejci.
Každopádně u nich funguje ESCROW (úschova peněz u Aliexpresu) - objednáš - zaplatíš kartou - přijde Aliexpresu - dá pokyn prodejci k odeslání zboží - přijde ti zboží - dáš Aliexpresu vědět že došlo OK - pošlou peníze prodejci.
Drobek - Discovery II TD5 pro ženu, Blufínek - Defender 130 TD5 na ježdění s dětma a mě zbyl už zase jenom Ford Mondeo
- RudaK
MadTom píše: Každopádně u nich funguje ESCROW (úschova peněz u Aliexpresu) - objednáš - zaplatíš kartou - přijde Aliexpresu - dá pokyn prodejci k odeslání zboží - přijde ti zboží - dáš Aliexpresu vědět že došlo OK - pošlou peníze prodejci.

- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
to ale nic nemělńí na tom, že nemám žádnou kartu pro platby na takovejchdle portálech a údaje od karty, kterej běžně používám se ni fak nechce...
takže opakuju - pokud by byl někdo ochotnej a měl pro něco takovýho spešl kartu, tak bych mu ty peníze poslal
takže opakuju - pokud by byl někdo ochotnej a měl pro něco takovýho spešl kartu, tak bych mu ty peníze poslal

- RudaK
Jak píše MadTom
a nemusíš nikoho lámat
akorát ti přibyde jedna karta . A nemusí být jenom na todle - ona se hodí,pokud někde jedeš a nechceš tahat tu tvou primární kartu kvůli strátě .....dělám to takle už hodně dlouho a jsem klidnější a spokojenéj .
a máš to na furtMadTom píše: Tak jsem to udělal jinak - extra účet a extra karta, u banky kde nejsou poplatky za vedení, malej limit a zůstatek na účtu tak akorát.

-
- tel.: 739634575
- auto: noLR
Jelikož mne zajímalo jak to funguje, založil jsem si účet na AliExpress a na zkoušku udělal objednávku
Až (a pokud) balík dorazí v pořádku, podělím se o zkušenosti.

-
Kdo přemýšlí o praktickém noži ve výborném poměru kvalita/cena a nepotřebuje dělat dojem na okolí, pro toho mám typ: Mora 510 black
Už je doma a je hóódně dobrá. Lehká, padne do ruky, ostří drží dobře, nepotřebujete objednávat z Číny a vyšla na necelé 4 stovky

http://filesmelt.com/dl/30012013220.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filesmelt.com/dl/30012013221.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Už je doma a je hóódně dobrá. Lehká, padne do ruky, ostří drží dobře, nepotřebujete objednávat z Číny a vyšla na necelé 4 stovky

http://filesmelt.com/dl/30012013220.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://filesmelt.com/dl/30012013221.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
tak jsi se sice podělil o poznatky nože, ale zapomněl jsi poreferovat o zkušenostech s aliexpressemSafraporte píše:Jelikož mne zajímalo jak to funguje, založil jsem si účet na AliExpress a na zkoušku udělal objednávku![]()

tak potřetí a naposledy se ptám jestli by někdo nebyl ochotnej poslat peníze na aliexpress, samozřejmě bych mu předem ty peníze poslal

-
Sorry, ale nezapoměl jsem.BigBang píše:tak jsi se sice podělil o poznatky nože, ale zapomněl jsi poreferovat o zkušenostech s aliexpressemSafraporte píše:Jelikož mne zajímalo jak to funguje, založil jsem si účet na AliExpress a na zkoušku udělal objednávku![]()
tak potřetí a naposledy se ptám jestli by někdo nebyl ochotnej poslat peníze na aliexpress, samozřejmě bych mu předem ty peníze poslala nepruďtě mě, nebudu si kvůli jedný objednávce zřizovat druhej účet
![]()
Ta Mora je kupovaná tady. A zboží, které jsem objednal na aliexpressu ještě nedorazilo, tak těžko můžu dávat nějaké reference.
Tu Moru 501 už ale posoudit můžu. I když, video asi bude výmluvnější
http://www.youtube.com/watch?v=0E2vwyln ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
- BigBang
- Kontaktovat uživatele:
aha, tak to sry, myslel jsem, že jsi objednával tu moru 

to jsi těch nožů koupil celou krabici,.....Safraporte píše:Tu Moru 501 už ale posoudit můžu. I když, video asi bude výmluvnější
http://www.youtube.com/watch?v=0E2vwyln ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;

JEEP Wrangler Rubicon, JEEP Grand Cherokee, Polaris RZR 900 XP, Polaris Sportsman 850 XP,
- Tim
- tel.: 736287666
- auto: Free, Civic, Outback
Brácha si jako kuchař taky potrpí na pořádnej nůž. Objednal si tento a můžu vám říci, že dělat s ním je ORGASMUS!!! Nedá se to srovnat s ničím, co jsem zatim držel v ruce. A neskutečně dlouho drží ostří, akorát je děsně těžkej....
http://www.kvalitninoze.cz/kuchynske-no ... ypis=popis" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.kvalitninoze.cz/kuchynske-no ... ypis=popis" onclick="window.open(this.href);return false;
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!
-
Tim píše:Brácha si jako kuchař taky potrpí na pořádnej nůž. Objednal si tento a můžu vám říci, že dělat s ním je ORGASMUS!!! Nedá se to srovnat s ničím, co jsem zatim držel v ruce. A neskutečně dlouho drží ostří, akorát je děsně těžkej....

Špičkové nože do kuchyně za velice příznivé ceny mají tady. Dokonce uvažuju, že si odtamtud objednám ,,buřťák" na zkoušku. Za 40

Ahoj,toruk píše:několik mých nejpoužívanějších.
co je to prosímtě za nuž ten na obrázku P2100059.JPG?
Vypadá moc hezky.
Díky
Range Rover 4.6 Mk II
- visby
- auto: Disco 2
- Kontaktovat uživatele:
dobre ceny tam maju! uz dlhsie riesim si kupit santoku, ale chcel som od zwillingu nech mam komplet sadu (ten vsak stoji skoro 200e;-))Safraporte píše:Špičkové nože do kuchyně za velice příznivé ceny mají tady. Dokonce uvažuju, že si odtamtud objednám ,,buřťák" na zkoušku. Za 40+ 7
pošta - není moc co řešit.
Safraporte píše: Špičkové nože do kuchyně za velice příznivé ceny mají tady. Dokonce uvažuju, že si odtamtud objednám ,,buřťák" na zkoušku. Za 40+ 7
pošta - není moc co řešit.
A fungují dobře již jsem toho tam nakoupil hodně moc i druhý jejich obchod je bezva http://www.japaneseknifedirect.com/WhatNew.html
Časy dodání jednoznačně vedou - z japonska k nám za cca.5 dní

Visby: je nutné vyzkoušet všechno ne jen evropské značky - Hattoriho serie HD z VG10 je snad neztupitelná , vím je to nadsazeno, ale ...
Hlavnĕ na broušení to chce japonský vodní kámen.