Viete niekto co s tym, uz som dost bezradny....
Disco III - problem s ABS v zakrutách
Moderátor: Miky_CZ
- alux
- tel.: 0904911119
- auto: Defender, Disco III
- Kontaktovat uživatele:
Disco III - problem s ABS v zakrutách
Ahojte, mam problem so svojou Disco III. Pri rychlejsom prejazde pravotocivou zakrutou sa mi na palubovke rozsvieti zlty trojuholnik s vykricnikom a zapne sa ABS. V servise to dali na diagnostiku a ta urcila ze je zly zadny snimac vysky. Ten sme vymenili, ale zavada sa neodstranila. Neda sa ani poriadne skalibrovat podvozok, na vodicovej strane je pri zadnom kolese vyska o cca 1 cm vysia ako inde. Ani po opatovnej kalibracii sa to neodstranilo... Bolo mi doporucene vymenit snimac naklonu (je niekde v strede medzi prednymi sedadlami, vymenili sme ho ale zavada je stale tu...
Defender 130 - hydraulicka plošina, Discovery III, Defender 130 - Zebra
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alux.sk" onclick="window.open(this.href);return false;
- Frana
- tel.: 608885886, OK3FJ
- auto: Defender 130 HCPU
- Kontaktovat uživatele:
Re: Disco III - problem s ABS v zakrutách
mrkni do oleje v prednim diffu... a modli se 
Defender 130 HCPU 300Tdi AT, OME +2", BFG MT KM2 285/75 R16, navijak 6t, Hannibal, Maggiolina, Engel
Zdravím, měl jsem stejný problem-nejprve prave rychlé zatáčky,potom i levé a stále častěji...
V tu dobu jsem začal řešit opravu zavěšení zadní nápravy. Po výměně ramen bez problému.
V tu dobu jsem začal řešit opravu zavěšení zadní nápravy. Po výměně ramen bez problému.
[quote="alux"]Ahojte, mam problem so svojou Disco III. Pri rychlejsom prejazde pravotocivou zakrutou sa mi na palubovke rozsvieti zlty trojuholnik s vykricnikom a zapne sa ABS....
Tak to mám úplně stejné,jen v levé zatáčce- už jsi to nějak opravil a víš, kam šahnout?
díky...
Tak to mám úplně stejné,jen v levé zatáčce- už jsi to nějak opravil a víš, kam šahnout?
díky...
Disco III - pravá pohoda