DZONO píše:Skuste navrhnut realnu cenu, za co by sa to dalo predat.

Moderátor: stan
Nechcem to hlavne zlikvidovať. Je mi to ľúto. Chcel by som D1 V8 na hranie. Ak bude mať predaj zmysel tak, to urobím. Určite nemá zmysel predať bezproblemové auto za xy €, napchať ich do staršej bučory a potom prísť na to, že som hodnotovo na tom istom a mám starú šunelu.To si ju nechám a budem len tankovať a meniť oleje ako doteraz... 63500 km, šlape ako hodinkyDiskáč píše:Navrhnout mužeme cokoliv , jde oto jestli to prodat chceš ? nebo se od něj nemužeš urvat ?
Chlapi,sledujte mi toto auto.Myslim,kdyz jej nekdo koupi.Jeste nemamDZONO píše:Skuste navrhnut realnu cenu, za co by sa to dalo predat.
Nechceš ho len tak? Zadarmo?Diskáč píše:11500 ? s navijákem ?
naviják nepotrebujeme, kedže to chcem mojej pani. Dnes predala svojeho "smrada" (Suzuki swift), tak jej treba nové. Sú tam aj tie KM2 255/85 na tých hliníkoch?DZONO píše:12500€ bez navijaku
Je obutý na origo diskoch a origo pneu. Km2 sú preč.mikulec píše:naviják nepotrebujeme, kedže to chcem mojej pani. Dnes predala svojeho "smrada" (Suzuki swift), tak jej treba nové. Sú tam aj tie KM2 255/85 na tých hliníkoch?DZONO píše:12500€ bez navijaku
Toto je origoš LR disk. Mne sa nezdá byť škaredý, ale sto ľudí, sto chutí. Cena klesla, len netreba zabudnuť na DPH, ale všetko je na debatu.mikulec píše:no tak síce sú o dost škaredšie, ale zas aj cena dosť klesla oproti počiatku, že?