smazano na zadost zakladatele konspirační teorie

Moderátor: stan

Zamčeno
Zpráva
Autor
Safraporte
tel.: 739634575
auto: noLR

Re: VOLIL JSEM KARLA

#481 Příspěvek od Safraporte » 26 úno 2013 22:10

lukes píše:
Safraporte píše:Nepleťte si pojmy s dojmy. To není o Nově, to je o jeho přístupu, zrovna jako slavný večírek s vyloučením ,,zrádců" kteří pro něj nehlasovali před 10-ti lety. Nemá nadhled, nedokáže odpouštět ani po 10-ti letech a ... no však on nám ukáže :Ale fuuj:
O jakém odpouštění je řeč? Že mu nedali hlasy ve volbě prezidenta? A proč by teď měl jako hrát že se vlastně nic nestalo?
Ano čas ukáže akorát si myslím že ta předposranost z něj je zbytečná a rád bych se nemýlil.
Proč předposranost? :shock:
Je mi z něj na blití. Nevolil jsem ho. Ano, musím se většinové volbě podřítit, to ale není to samé jako se smířit (nesmířím se s tím nikdy) - není mým presidentem.
Jen tak mimochodem: se současným presidentem v mnoha věcech nesouhlasím, ale byl to alespoň člověk s chováním na úrovni (hlavně na mě nevytahujte zprofanované pero :mrgreen: ).
Jo a KS jsem volil, to ano, ale to byla též z nouze ctnost, takže ze mne nemluví poraženecká zhrzenost.
Jen je mi z pana Zemana blidno ... a ... zatím každý potencionální i skutečný diktátor (např.Hitler) měl též své obdivovatele a za sebou davy :ne

RudaK
tel.: SONY Xperia Z3
auto: D III + D 1

#482 Příspěvek od RudaK » 27 úno 2013 05:44

hokulia píše: Ale 55% lidem se libi ( nechapu), tak mu i my ostatni dejme prostor.
:yes http://www.youtube.com/watch?v=JRLXYEo7qAE" onclick="window.open(this.href);return false;
D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#483 Příspěvek od hokulia » 27 úno 2013 07:31

Jen tak mimochodem: se současným presidentem v mnoha věcech nesouhlasím, ale byl to alespoň člověk s chováním na úrovni (hlavně na mě nevytahujte zprofanované pero :mrgreen: ).

To pero mu neodsijes, patri k nemu. Je ( ted uz)jeho. Je to ZLODEJ! A chovani na urovni? To si delas prdel!?
Jak vidno z titulku vlakna, ktery jsem zalozil, volil jsem Karla. Kdyby ale byla volba mezi Milousem a Klausem, pripadal by mi asi Milous najednou prijatelny.
Všechno je jinak.

hokulia
auto: RR S'charged, 2x110

#484 Příspěvek od hokulia » 27 úno 2013 07:33

http://www.youtube.com/watch?v=JRLXYEo7qAE" onclick="window.open(this.href);return false;[/quote]

vesela pjasenka!
Všechno je jinak.

eliott
tel.: +420608021838
auto: několik
Kontaktovat uživatele:

#485 Příspěvek od eliott » 27 úno 2013 07:53

Dlouho jsem byl pro KS, ale čím víc se dovídám, tím víc musím být rád, že není prezidentem. Zemanovi se zatím hlavně vytýká, že je to hulvát a ožrala. Naprosto souhlasím, nemám z něho radost a reprezentovat republiku asi moc nebude. Na druhou stranu, to že KS prosazoval uznání samostatného Kosova z něj dělá spolupachatele jedné z největších zrůdností poválečné histori, a to po boku Havla (humanitární bombardování). Komu není jasné, o co jde, ať shlédne tento dokument http://www.youtube.com/watch?v=QWcSFCmg ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;.

Musím se tedy zeptat: Je tak důležité, kdo nás reprezentuje ve světě, který se neštítí takových ohavností?
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Krasty

#486 Příspěvek od Krasty » 27 úno 2013 08:13

Prosazovani samostatneho Kosova (nazor, ze by Kosovo melo byt samostatnym statem) je to same jako tenkrat prosazovat (chtit) samostatne Cesko. Na oboji mohl mit clovek nejaky nazor bez ohledu na to jakym stylem k tomu osamostatneni doslo.

Neobhajuju tu uz radeji zadneho byvaleho kandidata, ale trochu me mrzi, ze na zaklade nejakeho nazoru, ktery sam o sobe ma logiku, tak k nemu nekteri pripoji dalsi veci, ktere ten clovek nerekl a ani by si nepral, aby se staly.

Jsem rad, ze jsme se stali samostatny Ceskoslovensky stat po rozpadu Rakouska Uherska, ale to neznamena, ze jsem chtel 1.svetovou
Freelander 1 2,0 Tcie, 5 dv. rok 1998
Volvo XC90 2,5 T (LPG) rok 2005
Honda Civic 1,5i16V rok 1993

Honda CBR954 RR, Jawa 250, Parez (predrenovacni stav bohuzel bez TP)

Ryba je nejslusnejsi tvor na zemi....NEBERE A NEBERE :-)

eliott
Kontaktovat uživatele:

#487 Příspěvek od eliott » 27 úno 2013 08:42

Krasty píše: Jsem rad, ze jsme se stali samostatny Ceskoslovensky stat po rozpadu Rakouska Uherska, ale to neznamena, ze jsem chtel 1.svetovou
Tady se bavíme ale o naprosto opačné situaci, historická paralela týkající se Čech je Mnichovská dohoda 1938. A čas ukázal, jak to pokračovalo, s jídlem roste chuť.
Zastoupení ALLMAKES 4x4, TERRAFIRMA 4x4, prodejce BRITPART, specializovaný servis, renovace a přestavby na přání.
konzultace +420608021838 --- E-SHOP s náhradními díly http://www.eliott.in --- email : landrover.eliott@gmail.com

Tomas K (tkala)

#488 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 27 úno 2013 09:08

V tom dokumentu je to hodně jednostranně podané. Doporučuji návštěvu muzea v Dubrovniku jako protiváhu.

Tom

Jenda
tel.: 775 391 907
auto: 110

#489 Příspěvek od Jenda » 27 úno 2013 09:22

...ja bych to tak cernobile taky nevidel. Ono je to vsechno s tema balkanskejma narodama slozitejsi a urcite ne na
vytvoreni nazoru na zaklede jednoho dokumentu :wink: Mam dlouholeteho kamarada crnohorskeho srba,zijiciho napul tady a tam.
Balkan je hrozne tezko pochopitelnej svet sam pro sebe.
Honza
It´s not broken, it´s british !
http://www.christophermccandless.info

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#490 Příspěvek od pablo.gs » 27 úno 2013 09:47

Mě ten dokument zase koresponduje s tím, co jsem v Kosovu viděl a co mě mě vyprávěl kamarád Srb, žijící tady. Pohledy můžou být logicky různé, nikdo snad ani nečeká, že by to Chorvat nebo Bosňák interpretoval stejně.
Ale na tom, že "humanitární" bombardování Srbska a uznání teroristického Kosova bylo vůči Srbům hnusný svinstvo (kde šlo o prachy a vliv v oblasti) to nic nemění. Ani se tím nic nemění na tom, kdo to svinstvo požehnal.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

eliott
Kontaktovat uživatele:

#491 Příspěvek od eliott » 27 úno 2013 10:16

pablo.gs píše:Mě ten dokument zase koresponduje s tím, co jsem v Kosovu viděl a co mě mě vyprávěl kamarád Srb, žijící tady. Pohledy můžou být logicky různé, nikdo snad ani nečeká, že by to Chorvat nebo Bosňák interpretoval stejně.
Ale na tom, že "humanitární" bombardování Srbska a uznání teroristického Kosova bylo vůči Srbům hnusný svinstvo (kde šlo o prachy a vliv v oblasti) to nic nemění. Ani se tím nic nemění na tom, kdo to svinstvo požehnal.
Jsem rád, že se tady najde někdo, kdo se nad tím dokáže zamyslet a dát si věci do souvislostí :yes .

To že jsou na balkáně horké hlavy je jasné, ale globálně podporovaní teroristé a okupanti cizího území, to je trochu příliš.

Náčelník
auto: Disco II 4,0 V8

#492 Příspěvek od Náčelník » 27 úno 2013 15:42

Máslo na hlavě tam mají všichni včetně kašpárků KFOR.
Jisté je jedno, většina Kosova byla srbská a Albánci ho jen sprostě zabírají. A na Karlovi mě nejvíce mrzí, že je na straně Albánců.

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#493 Příspěvek od Tim » 27 úno 2013 16:28

eliott píše:
pablo.gs píše:Mě ten dokument zase koresponduje s tím, co jsem v Kosovu viděl a co mě mě vyprávěl kamarád Srb, žijící tady. Pohledy můžou být logicky různé, nikdo snad ani nečeká, že by to Chorvat nebo Bosňák interpretoval stejně.
Jsem rád, že se tady najde někdo, kdo se nad tím dokáže zamyslet a dát si věci do souvislostí :yes .

To že jsou na balkáně horké hlavy je jasné, ale globálně podporovaní teroristé a okupanti cizího území, to je trochu příliš.
Přesně tak :Ale fuuj: A když tohle někde vytáhnu proti Havlovi, tak jsem pomalu ukamenovanej :devil Pieta je věc hezká, ale tohle bych připomněl všem kriplům, co navrhli přejmenování letiště, Dáše, Schwarzenbergovi a všem okolo (teď mi chybí vhodný smajlík).
Americkejm fakanům bych části tohohle dokumentu pouštěl před spaním už odmalička, aby viděli jak jejich "nadnárod" bojuje za demokracii a svobodu a jejich fotrů se každej den ptal, proč USA bojuje proti terorizmu jen na územích, kde mají své zájmy a na jiných, mnohdy horších územích je to nezajímá.... Fuj, teď jsem se rozčílil...
A připomělo mi to jednu písničku http://www.youtube.com/watch?v=3iRGHgHlUas" onclick="window.open(this.href);return false;
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Tim

#494 Příspěvek od Tim » 27 úno 2013 16:42

Tim píše: Americkejm fakanům bych části tohohle dokumentu pouštěl před spaním už odmalička, aby viděli jak jejich "nadnárod" bojuje za demokracii a svobodu
Jo a vlastně by se jim to nejdřív muselo kompletně nadabovat v Angličtině, aby ty chudáky tam brali taky jako lidi :bandit

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Tomas K (tkala)

#495 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 27 úno 2013 16:53

Kluci já vás nerad ruším v tomto spravedlivém rozohnění, ale fakt to není jednostranné. Oni lidé ve Srebrenici do těch hrobů nenaskákali s jásotem a dobrovolně. A to muzeum v Dubrovníku jsem myslel vážně. Až pojedete kolem stavte se tam.

Tím rozhodně nechci hájit Albánce v Kosovu. Vím o tom prd. Jen se divím, že tu zaznívá volání po "dávání věcí do souvislostí" a pak tohle jednostranné rozhořčení. :-)

No a poslední věc - ví nědo z vás jak by to celé dopadlo, kdyby tam Američani nevlítli? Kolik by bylo dalších mrtvých, kam by to eskalovalo.... Opět bych byl v soudech opatrný. Já to totiž nevím... Já ani netuším, jaký zájem měli Američani na samostatném Kosovu. Pokud to někdo víte, budu rád, když to sem dáte.

Tom

P.S. To se nám ten Karel pěkně zvrhnul.... :-)

pablo.gs
auto: ex DII TD5

#496 Příspěvek od pablo.gs » 27 úno 2013 17:01

To jsem rád, že v tom nejsem sám chlapi a budu si mít s kým dát na Jihlavě :beer :beer U některých kamarádů jsem se již dostal za svoje "nekorektní názory" na "pravdolásku" do dištancu :think Holt demo demokracie
Naposledy upravil(a) pablo.gs dne 27 úno 2013 17:03, celkem upraveno 1 x.
To, že jsi paranoidní, ještě neznamená, že Tě nesledují.

Tim

#497 Příspěvek od Tim » 27 úno 2013 17:01

Jasně, jednostranné to určitě nebude, Srebrenický masakr je taky kapitola na zeblití, ale tohle bylo opravdu moc a ten kdo s tím souhlasil je podle mne zralej na šibenici, nic víc, nic míň. S těmi zájmy Američanů jsem neměl na mysli konkrétně Kosovo, to jen jak nenávidím jejich politiku a smýšlení, tak se mi draly na mysl různé jejich "osvobozující" výpady na východ. Ona ta Amerika už od začátku, co tam přišli běloši je zralá na oplocení a zákaz vstupu i výstupu....

Tomas K (tkala)

#498 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 27 úno 2013 17:38

No já bych jim třeba ten výlet ve 45. do Evropy zas až tak moc nezazlíval. Snad jen to, že se zasekli u Plzně. :-)

Ale vážně, kdo je "Tvůj spojenec"? Jaký národ nebo stát Ti vyhovuje?

Tom

eliott
Kontaktovat uživatele:

#499 Příspěvek od eliott » 27 úno 2013 17:45

Tomas K (tkala) píše:No já bych jim třeba ten výlet ve 45. do Evropy zas až tak moc nezazlíval. Snad jen to, že se zasekli u Plzně. :-)

Ale vážně, kdo je "Tvůj spojenec"? Jaký národ nebo stát Ti vyhovuje?

Tom
Hele, kdyby ve třicátých letech Německo nepodporovali, nemuseli sem ve čtyřicátých vůbec...

Tomas K (tkala)

#500 Příspěvek od Tomas K (tkala) » 27 úno 2013 17:54

Američani podporovali Hitlera a nacismus? Potažmo zavinili 2. světovou válku v Evropě?

Nemáš nějaké odkazy na materiály?

Díky tom

Zamčeno