Základní info:
- dovoz z D před 6 lety
- nyní najeto cca 27 tis. km (pravidelně servisováno)
- v TP zapsáno do 25 KW! (nyní je otevřená, jede pěkně a je hezky živá, mám ale originál vložku do sání, možno znovu omezit)
- r.v. 2001
- kardan
- nové pneu (přední 0 km - ještě jsem ji ani nenahodil, protože je na předku furt pěkná; zadní 500 km)
Doplňky a úpravy
- padáky na míru + custom předkopy + custom stupačky
- laděné výfuky Thunderbird - opravdu nádherný zvuk na místě i v tahu, nejsou jen na zvukový efekt, ale jsou znát i na výkonu (PC cca 22 tis. Kč)
- držáky a kožené uzamykatelné odnímatelné brašny Hepco-Becker (PC komplet z D cca 23 tis. Kč)
- kožená opěrka s nosičem + velký kožený batoh na míru originál pro cestování ve dvou
- rozšířená řidítka s bočními blinkry + ocelové hefty + custom zrcátka - všechna elektrika do řidítek vedená dutými podstavci a řidítky vyústěná přímo v ovládacích krabičkách = nikde po venku nevedou žádné kabely
- chromové hodinky na řídítkách
- předělaný držák SPZ s linií blatníku
a další drobnosti...
Příslušenství:
K motorce mám ještě další věci, které jsem již nestihl namontovat a přidám je při dobrém jednání.
- nový KN filter
- 2 ks přídavná originál přední chrom. světla i s chrom hrazdou
- původní originál výfuky
- původní držák SPZ
a další drobnosti....
Věci k poladění
- zadní blinkr má nalomený silentblock uvnitř (drží, ale bude potřeba asi časem vyměnit)
- plovák v nádrži (ukazatel se zastaví na poslední čárce a pak už neklesne na 0, jinak funguje dobře ale, neřešil jsem to, nebylo potřeba)
Nejlepší osobní prohlídka. Nyní zazimováno v garáži, takže volat před prohlídkou prosím, ať ji můžu odzimovat případně.
Při fajn jednání bych doma našel možná i nějakou černou pěknou koženou bundu apod.

Tel: 723 952 733
CENA: 119 000,- Kč
NOVÁ CENA 104 000,- Kč