Kolik je nás tady myslivců

Moderátor: Miky_CZ

Odpovědět
Zpráva
Autor
Johny R
tel.: 730622097
auto: Defík 90 300Tdi

Re: Kolik je nás tady myslivců

#261 Příspěvek od Johny R » 09 bře 2013 16:10

Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek :nod ! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním :party ! Hned jsem po zkouškách vytáh Jagera a lehce jsme to s ostatníma oslavili :lol: ! Asi se půjdu natáhnout. I když jsem šel v deset spát, celou noc jsem viděl kruhové leče a počítal jarní kmenové stavy :shock: :tmi :? !
Lovu, lesu!

Greddy
tel.: 605176276
auto: DI Camel, RR L322

#262 Příspěvek od Greddy » 09 bře 2013 17:24

Gratuluji... :party
vidím tu pěkné fotky.. s kolegou jsme pořídily fotopast, v rámci sčítání jsme stěhovaly po honitbě,
tak něco pro vás
Přílohy
1IMAG0170.jpg
2IMAG0430.jpg
2IMAG0431.jpg
3IMAG0303.jpg
4.20.png
4.20.png (246.56 KiB) Zobrazeno 2668 x
Když auto, tak Land Rover: disco I 300Tdi- edice Camel Trophy, RR L322, 3,0 Vogue http://www.youtube.com/watch?v=Q8OHNXT9Koo"
radek.pesl@email.cz

Tim
tel.: 736287666
auto: Free, Civic, Outback

#263 Příspěvek od Tim » 09 bře 2013 19:05

Johny R píše:Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek :nod ! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním :party ! Hned jsem po zkouškách vytáh Jagera a lehce jsme to s ostatníma oslavili :lol: ! Asi se půjdu natáhnout. I když jsem šel v deset spát, celou noc jsem viděl kruhové leče a počítal jarní kmenové stavy :shock: :tmi :? !
Lovu, lesu!
Velká gratulace!!!
Já jel dneska z Německa domů a měl jsem takové nutkání to vzít přes honitbu. Tak jsem zafrčel mezi pastviny a napočítal tam přes 40ks vysoký :shock: Tak zítra vezmu foťák a zkusím něco vyplodit. Minimálně nafotím, jak ty potvory sežraly les :)
No, i'm not on fucking FACEBOOK!!!

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Ficek
auto: LR Discovery I

#264 Příspěvek od Ficek » 10 bře 2013 12:36

Tak se poslušně hlásím, jako další Discoverista, hajnej, myslivec a ještě k tomu psovod (hannoverák a braka).

A hned na úvod bych si dovolil dotaz - abych nemusel objevovat Ameriku, jak máte kdo vyřešenou ochranu vnitřku kufru? Mám D I a na ni se mi originální gumovou vanu najít nepodařilo. Díky předem

Tim

#265 Příspěvek od Tim » 10 bře 2013 12:50

Vítej!!!
Já mám v kufru takovou plastovou lodnu tak 130x50x50cm. A i když se to nezdá, namačkám to ní i 120kg prase. (Jasně, že hlava a běhy z toho koukají ven, ale auto je čisté. A do disco můžeš dát ještě větší bednu, já mám kufr tak na lahváče :D A nejlepší je tohle http://www.vseprolov.cz/lovecka-vybava- ... -5323.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Motivační motto pro dnešní den: Vykašli se na motivační motta. Nalej si dobrou whiskey a pust si pořádnej metal!!!

Ficek

#266 Příspěvek od Ficek » 10 bře 2013 15:53

Jj, maltovník používám na úlovky dlouho, ale on ani ten pes není teď moc čistej (a v lodně ho neudržím). Spíš řeším, jestli je něco na celej kufr, nebo jestli mám něco nechat udělat.

Tim

#267 Příspěvek od Tim » 10 bře 2013 18:33

Jo aha. No psovi tam dávám deku...
Jinak protože jsem se vrátil brzo z práce, byl jsem chvíli v lese, protože jsem se vrátil brzo z práce... Paráda. Viděl jsem asi 50ks vysoký a tak 200ks siky (nepřeháním :!: ) Ušel jsem asi 15km a pěkně mne bolí nohy. Vysoká nefotitelná, buďto jsem ji viděl z auta (viz. video) a nebo z jedné hory na druhou...
Ale tý siky :shock:

: http://youtu.be/l1N2C12LhR0" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
DSCF4757.JPG
Sem budu chodit fotit liščata
Sem budu chodit fotit liščata
Trochu zrytý od prasátek :-)
Trochu zrytý od prasátek :-)
Takhle u nás dopadají borovice, lepčí odkorňovač neznám...
Takhle u nás dopadají borovice, lepčí odkorňovač neznám...
To zase bude peněz....
To zase bude peněz....

Tim

#268 Příspěvek od Tim » 10 bře 2013 18:34

Sika hýr :chuckle
http://youtu.be/u9xgqstCqak" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
DSCF4791.JPG
DSCF4793.JPG
DSCF4795.JPG
DSCF4802.JPG
DSCF4810.JPG

hunting-cz
auto: DI 300,DIIex,RRC,P38

#269 Příspěvek od hunting-cz » 10 bře 2013 18:47

Ahoj,taky se hlásím myslivec..
DISCO I,II,P38,RRC 3,5 V 8,free

hunting-cz

#270 Příspěvek od hunting-cz » 10 bře 2013 18:48

A pěkný foto tady máte..

Miloš II
tel.: سوني اريكسون
auto: لاند روفر ديسكفري 2
Kontaktovat uživatele:

#271 Příspěvek od Miloš II » 10 bře 2013 20:22

Tak jsem dnes byl vyvětrat sešroubovaný koleno.... MIloš II
Přílohy
Kalovsky les6.jpg
Kalovsky les5.jpg
Kalovsky les4.jpg
Kalovsky les3.jpg
Kalovsky les2.jpg
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park

hunting-cz

#272 Příspěvek od hunting-cz » 10 bře 2013 20:31

Pěkný fotky hlavně ten srnec bomba..

Mysliveček
tel.: 605833046
auto: Freelander

#273 Příspěvek od Mysliveček » 12 bře 2013 11:31

Johny R píše:Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek :nod ! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním :party ! Hned jsem po zkouškách vytáh Jagera a lehce jsme to s ostatníma oslavili :lol: ! Asi se půjdu natáhnout. I když jsem šel v deset spát, celou noc jsem viděl kruhové leče a počítal jarní kmenové stavy :shock: :tmi :? !
Lovu, lesu!

Buď vítán v našem kruhu :clap
Gratuluju

hunting-cz

#274 Příspěvek od hunting-cz » 12 bře 2013 14:22

Mysliveček píše:
Lovu, lesu!

Buď vítán v našem kruhu :clap
Gratuluju
D
Děkuji lovu lesu zdar!

Ficek

#275 Příspěvek od Ficek » 12 bře 2013 16:19

Vrátil bych se k tý nádobě nebo jinýmu způsobu ochrany kufru - byl jsem dnes na jedný firmě, kde se zabývají výrobou různých sklolaminátových apod. van, nádrží atd. Bohužel je momentálně pan vedoucí na dovolené, ale asi by byla šance něco takového na zakázku udělat. Ale nevím, jak zajímavé pro ně bude dělat 1 kus. Bylo by víc zájemců? Osondoval bych podmínky, cenu,... Mám D I a představoval jsem si to tak, že by to přesně sedlo do kufru, na bocích a přední straně by byla výška 10-15 cm, vzadu tak do 5 cm + nějaké vyztužení, aby se přes to dalo těžší břemeno (divočák) přetáhnout bez rizika rozlomení. Možná na bocích nějaké úchyty, aby se s tím dalo lehce manipulovat, např. při čištění atd.

hunting-cz

#276 Příspěvek od hunting-cz » 12 bře 2013 17:24

Ficek píše:Vrátil bych se k tý nádobě nebo jinýmu způsobu ochrany kufru - byl jsem dnes na jedný firmě, kde se zabývají výrobou různých sklolaminátových apod. van, nádrží atd. Bohužel je momentálně pan vedoucí na dovolené, ale asi by byla šance něco takového na zakázku udělat. Ale nevím, jak zajímavé pro ně bude dělat 1 kus. Bylo by víc zájemců? Osondoval bych podmínky, cenu,... Mám D I a představoval jsem si to tak, že by to přesně sedlo do kufru, na bocích a přední straně by byla výška 10-15 cm, vzadu tak do 5 cm + nějaké vyztužení, aby se přes to dalo těžší břemeno (divočák) přetáhnout bez rizika rozlomení. Možná na bocích nějaké úchyty, aby se s tím dalo lehce manipulovat, např. při čištění atd.
Šel bych do toho..

Greddy
tel.: 605176276
auto: DI Camel, RR L322

#277 Příspěvek od Greddy » 12 bře 2013 18:02

Také jsem měl problém s bordelem v kufru, ale všechny vany, byly celkem drahé, tak jsem to vždy čistil, aby byl doma klid. Tím, že jsem koupil manželce ještě jednoho Land Rovera už neřeším špínu v kufru po psovi :D ,
srnce jsem dříve vozil v masňácké bedně v kufru, dycky se vešel :chuckle ,
se zvěřinou mám dobré zkušenosti vožení na žebříku vzadu, barva kape max. na nárazník, který opláchnu, po 25letech se nám podařilo u nás střelit 5 selátek a lončáka a i ten se vezl na žebřu pěkně, navíc si ho na žebř pěkně natáhnu navijákem a nedřu se s ním.
Když auto, tak Land Rover: disco I 300Tdi- edice Camel Trophy, RR L322, 3,0 Vogue http://www.youtube.com/watch?v=Q8OHNXT9Koo"
radek.pesl@email.cz

Ficek

#278 Příspěvek od Ficek » 12 bře 2013 18:22

Dělám myslivost přes 20 let, navozil jsem se v autech pár set kusů (sloužil jsem 9 let jako oborník), tak vím, že i při největší snaze vždycky něco ukápne, spadne,.... Plošinu na kouli mám, ale jak už to tak bývá, člověk potřebuje něco špinavýho odvýzt i tehdy, když ji nemá u sebe a jet pro ni domů a zpět je zdlouhavý. Nemluvě o psovi, kterej je se mnou v lese denně a taky toho do auta nanosí spoustu. Proto ta vana, která by měla vyřešit vše najednou. Dřív jsem ji měl ve starý Vitaře a byla to paráda. Osonduju, poreferuju a uvidíme.

pajam
auto: nějaké LR

#279 Příspěvek od pajam » 14 bře 2013 15:34

Když je dneska tak pěkně tak jsem nevydržel a vydal se na fotolov daňků. Což o to, objevil jsem a trošku pofotil stádo asi tak 20 až 25 kusů, tedy v tu době dobu samí kluci, holky jsem viděl pak zdáli se popásat a polehávat v břízkách. Když se mi podařilo je vyplašit, už jsem byl moc blízko, tak jsem se vydal na hledání další skupinky a najednou s kým si to koukám z oka do oka? No samozřejmě prase a chtělo se fotit, tak co se dalo dělat :-) , hlavně když přivedlo dalších 5 jemu podobných. O půl hoďky déle jsem narazil ještě na jedno stádo o 8 kusech, ale bohužel v hodně tmavém lese.
Pár foteček:http://pajam1.rajce.idnes.cz/zviratka/
Přílohy
dd_MG_9972.jpg

Tim

#280 Příspěvek od Tim » 14 bře 2013 15:57

pajam píše:Když je dneska tak pěkně tak jsem nevydržel a vydal se na fotolov daňků. Což o to, objevil jsem a trošku pofotil stádo asi tak 20 až 25 kusů, tedy v tu době dobu samí kluci, holky jsem viděl pak zdáli se popásat a polehávat v břízkách. Když se mi podařilo je vyplašit, už jsem byl moc blízko, tak jsem se vydal na hledání další skupinky a najednou s kým si to koukám z oka do oka? No samozřejmě prase a chtělo se fotit, tak co se dalo dělat :-) , hlavně když přivedlo dalších 5 jemu podobných. O půl hoďky déle jsem narazil ještě na jedno stádo o 8 kusech, ale bohužel v hodně tmavém lese.
Pár foteček:http://pajam1.rajce.idnes.cz/zviratka/
No to si děláš srandu :shock: Já myslel, že prase za bílého dne se dá fotit jenom v oboře!? Já když čekám na prasata, tak většinou tak do desáté až jedenácté do noci. Poslední prase jsem střílel v jedu ráno :hmm: Ty potvory do tmy leží a pak teprv jdou hledat něco k snědku... Pěkný fotky, čím dál více mne utvrzuješ v tom, že taky budu potřebovat zrcadlovku :chuckle Hlavně teda kvůli závěrce, já se v lesním šeru nedostanu na lepší čas, než 1/80 - 1/120s při cloně f5,9 a ISO 200 :sad

Odpovědět