Lovu, lesu!
Moderátor: Miky_CZ
Velká gratulace!!!Johny R píše:Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním
! Hned jsem po zkouškách vytáh Jagera a lehce jsme to s ostatníma oslavili
! Asi se půjdu natáhnout. I když jsem šel v deset spát, celou noc jsem viděl kruhové leče a počítal jarní kmenové stavy
![]()
![]()
!
Lovu, lesu!
Johny R píše:Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním
! Asi se půjdu natáhnout. I když jsem šel v deset spát, celou noc jsem viděl kruhové leče a počítal jarní kmenové stavy
![]()
![]()
!
Lovu, lesu!
DMysliveček píše:Johny R píše:Tak v pondělí si jdu vyřizovat lovecký lístek! Bylo to dnes náročné, ale nakonec to mám s vyznamenáním
![]()
![]()
!
Lovu, lesu!
Buď vítán v našem kruhu![]()
Gratuluju
Šel bych do toho..Ficek píše:Vrátil bych se k tý nádobě nebo jinýmu způsobu ochrany kufru - byl jsem dnes na jedný firmě, kde se zabývají výrobou různých sklolaminátových apod. van, nádrží atd. Bohužel je momentálně pan vedoucí na dovolené, ale asi by byla šance něco takového na zakázku udělat. Ale nevím, jak zajímavé pro ně bude dělat 1 kus. Bylo by víc zájemců? Osondoval bych podmínky, cenu,... Mám D I a představoval jsem si to tak, že by to přesně sedlo do kufru, na bocích a přední straně by byla výška 10-15 cm, vzadu tak do 5 cm + nějaké vyztužení, aby se přes to dalo těžší břemeno (divočák) přetáhnout bez rizika rozlomení. Možná na bocích nějaké úchyty, aby se s tím dalo lehce manipulovat, např. při čištění atd.
No to si děláš srandupajam píše:Když je dneska tak pěkně tak jsem nevydržel a vydal se na fotolov daňků. Což o to, objevil jsem a trošku pofotil stádo asi tak 20 až 25 kusů, tedy v tu době dobu samí kluci, holky jsem viděl pak zdáli se popásat a polehávat v břízkách. Když se mi podařilo je vyplašit, už jsem byl moc blízko, tak jsem se vydal na hledání další skupinky a najednou s kým si to koukám z oka do oka? No samozřejmě prase a chtělo se fotit, tak co se dalo dělat, hlavně když přivedlo dalších 5 jemu podobných. O půl hoďky déle jsem narazil ještě na jedno stádo o 8 kusech, ale bohužel v hodně tmavém lese.
Pár foteček:http://pajam1.rajce.idnes.cz/zviratka/