Mešky píše:Myslíš XXXXXL ?
Trika - jenom průzkum
Moderátor: Miky_CZ
- 
				Sam

- 
				svíťa

s tím vyšíváním nevím nevím dost se tím triko deformuje a je to vhodné do velikosti loga 10x10cm, anebo na kšiltovku, i když na tu se taky tiskne
již 10roků si nechávám dělat každý rok trička pro tatínkovskou expedici idyxep asi 30ks a jsem velice spokojený s kvalitním sítotiskem na kvalitní trika s gramáží min.150g/m . potisk je vždy minimálně A4 a pereme a pereme a potisk drží a drží.
při potisku vyniknou lépe malé detaily (písmen,obrázků) což vyšívání nezaručí
toto je něco málo zkušeností z Brna ,tak snad vyšívače tímto neurazím

již 10roků si nechávám dělat každý rok trička pro tatínkovskou expedici idyxep asi 30ks a jsem velice spokojený s kvalitním sítotiskem na kvalitní trika s gramáží min.150g/m . potisk je vždy minimálně A4 a pereme a pereme a potisk drží a drží.
při potisku vyniknou lépe malé detaily (písmen,obrázků) což vyšívání nezaručí
toto je něco málo zkušeností z Brna ,tak snad vyšívače tímto neurazím
- Jan Kucera
 - Kontaktovat uživatele:

- 
				svíťa

- OC
 - Kontaktovat uživatele:

(Au, proč to má tak řvát? Já bych preferoval logo převážně v barvě polokošile. A malé, a jen vepředu. Já halt ty velké a výrazné obrázky nerad, no...)

OC   ~ http://www.ocs.cz/oc/RangeRover.html
Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
						Insured at Steyr&Mannlicher
Ostatně soudím, že registrace zbraní musí být zrušena: http://ocs.cz/Guns/halbrook/registrace.html
- RudaK
 - tel.: SONY Xperia Z3
 - auto: D III + D 1

Byl bych pro variantu polokošile nebo triko ( dle individuelního výběru ).Velké logo na zádech taky nemusím ( umístění velké samolepky na auto je pro mě problematické ) 
  Ahoj Ruda
p.s. až při ofic velikosti je to vidět ( chybí mi prostorové vidění )

D III  -   2,7 TDV - The end result of a lot of hard work. 
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
						D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
- Miloš II
 - tel.: سوني اريكسون
 - auto: لاند روفر ديسكفري 2
 - Kontaktovat uživatele:

A co stylové spodní prádloRudaK píše:Byl bych pro variantu polokošile nebo triko ( dle individuelního výběru ).Velké logo na zádech taky nemusím ( umístění velké samolepky na auto je pro mě problematické )Ahoj Ruda
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
						- Miloš II
 - tel.: سوني اريكسون
 - auto: لاند روفر ديسكفري 2
 - Kontaktovat uživatele:

karel píše:Miloši nejsme na generálním štábu, tam nosí slipy za 7 stovek, takže zůstaňme zatím u těch triček.
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park