Starý, možná až starožitný nábytek
Moderátor: stan
-
Starý, možná až starožitný nábytek
Ahoj, neberte tohle prosím jako klasický inzerát - i když na prodej věci jsou. Budeme prodávat dům, je to plný nábytku, který má člověk tendenci nazývat starožitným...ale třeba to v podstatě nemá ( dneska zvláště ) žádnou velkou cenu. Na druhou stranu, nemovitost se neprodává, s cenou se jde níž a níž a tak si člověk říká, proč to tam nechávat, když by z toho možná nějakej tisíc navíc byl. Tak jsem se chtěl touto cestou spíše optat, jestli někdo nemáte kontakt na nějakého seriózního obchodníka s nábytkem, eventuelně starožitnostmi ( porcelán, možná nějaký obrázek, lustr, hodiny, gobelín ), který by si to prohlédl, řekl teď plácnu má to třeba hodnotu šedesát tisíc, ale doba je zlá, dám vám na ruku dvacet a budu si to zkoušet prodat, za kolik je jeho věc...ale určitě se mi nechce to tam jet ukazovat někomu, koho vůbec neznám, ten si to projde ,řekne že nemá zájem a do týdne budeme mít připraveno na malování, možná přímo vybíleno. A nebo by možná nebyl od věci nějaký solidní odhadce v tomto oboru, opět ale bez rizika napojení na partu cikánů se stěhovacím vozem. Jo, já vím, je to rasistický a politicky nekorektní...no a co. Díky za případné tipy. Jan Dvořák jandvorak@email.cz
- maniac
- tel.: 725054218
- auto: D III OFF, D III
- Kontaktovat uživatele:
Re: Starý, možná až starožitný nábytek
Jan Dvořák píše:Ahoj, neberte tohle prosím jako klasický inzerát - i když na prodej věci jsou. Budeme prodávat dům, je to plný nábytku, který má člověk tendenci nazývat starožitným...ale třeba to v podstatě nemá ( dneska zvláště ) žádnou velkou cenu. Na druhou stranu, nemovitost se neprodává, s cenou se jde níž a níž a tak si člověk říká, proč to tam nechávat, když by z toho možná nějakej tisíc navíc byl. Tak jsem se chtěl touto cestou spíše optat, jestli někdo nemáte kontakt na nějakého seriózního obchodníka s nábytkem, eventuelně starožitnostmi ( porcelán, možná nějaký obrázek, lustr, hodiny, gobelín ), který by si to prohlédl, řekl teď plácnu má to třeba hodnotu šedesát tisíc, ale doba je zlá, dám vám na ruku dvacet a budu si to zkoušet prodat, za kolik je jeho věc...ale určitě se mi nechce to tam jet ukazovat někomu, koho vůbec neznám, ten si to projde ,řekne že nemá zájem a do týdne budeme mít připraveno na malování, možná přímo vybíleno. A nebo by možná nebyl od věci nějaký solidní odhadce v tomto oboru, opět ale bez rizika napojení na partu cikánů se stěhovacím vozem. Jo, já vím, je to rasistický a politicky nekorektní...no a co. Díky za případné tipy. Jan Dvořák jandvorak@email.cz
Když jsem koupili byt, tak v něm zůstalo taky plno (starožitných věcí) pro nás starožitný pro znalce pouze dřevo na topení, obvolal jsem několik starožitníků a jasně mi řekli pokud to není rok 1950 a níž nemá to hodnotu. Takže jsme to dali před dům a během týdne to bylo pryč

přeji hodně štěstí při prodeji.
LR Discovery 3, TDV6 SE, Xlifter, Wrangler Duratrac 2 5/55/19, Garmin navi 2595, CB INTEK M-799 plus, Šnorchel, Zahrada, Svetělna rampa 440w,
-
...no, ono se bavíme spíš o stáří sto a více let. H.
- maniac
- tel.: 725054218
- auto: D III OFF, D III
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je jináJan Dvořák píše:...no, ono se bavíme spíš o stáří sto a více let. H.

LR Discovery 3, TDV6 SE, Xlifter, Wrangler Duratrac 2 5/55/19, Garmin navi 2595, CB INTEK M-799 plus, Šnorchel, Zahrada, Svetělna rampa 440w,
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Odkud si?
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
to je složitý .-) odkud jsem je vcelku jedno ( ale teď Hořice a od Hostinného ), důležitý je že nemovitost je na Vysočině. H.
- Gobey
- tel.: +420603440581
- auto: Defender
- Kontaktovat uživatele:
Tak to je daleko, na Valassku bych nekoho na oceneni mel. Kdyz nafotis a posles emailem na onheiser@om-ak.cz tak mu to muzu zaslat a zeptat se.
H
H
Svobodný advokát, potápěč a definitivně rozpolcená osobnost-vezmu to podle stáří: Jeep Willys MB SAS, Jawa 350 sidecar, Jaguar Daimler XJ6C 4.2l, LR SIII Lightweight, LR Defender Td4 110 & 90-volanty a řídítka na všech stranách. http://www.onheiser.cz" onclick="window.open(this.href);return false;
-
[quote="Gobey"]Tak to je daleko, na Valassku bych nekoho na oceneni mel. Kdyz nafotis a posles emailem na onheiser@om-ak.cz tak mu to muzu zaslat a zeptat se.
Tak bys to měl mít v mailu. Díky ! H.
Tak bys to měl mít v mailu. Díky ! H.
- stan
- tel.: +420 603 499 869
- auto: Discovery III - 4,4i
- Kontaktovat uživatele:
a nechceš hodit pár fotek i sem?
třeba by se někomu něco líbilo...
třeba by se někomu něco líbilo...
Land Rover Discovery III - 4,4i V8 HSE - LPG, automat, rok 2006
nafta je palivo satanovo
nafta je palivo satanovo

- Hanys_a_Kaca
- tel.: 775 173 983
- auto: DEF110+D2+RRC
No mozna z opatrnosti to Jan Dvorak prave nechce uplne zverejnovat kvuli ruznejm tiparum, dyt uz nazev tematu ti googl vyhodi razdva..., asi je rozumnejsim to posilat mejlem, pokud takova obava panuje. Celkem tomu rozumim, dost na tom, ze si tu fotime vnitrnosti svych auticek. Ale zvjedavej sem taky a na vysocine mame chalupu, tak kdyby se to melo fakt palit, tak bych neco zobnul:-)
Jak rika kamarad starozitnik "kulturni doba davno skoncila" lide co na to maji zarizuji byty Ikeou a zerou na plastu 
Jedina sance je myslim dobre nafoceni a bazos. Resil jsem podobny problem po rodicich. Cenejsi veci, jako nadobi pro 60 lidi mam dodnes v bednach, zbytek sel casto za odvoz, zbytek na skladku. I obrazy se dnes tezko prodavaji. Solventnaci jdou po vecech co jsou v mode a pokud nemas Kupku ci Filu je to stejne, jako s nabytkem. Casove to je nekonecne a clovek na to nema nervy. Ma to cenu (jsou to casto krasne veci), ale neni to prodejne. Bohuzel doba je zla, proto v tomto nelze mit zbytecne iluze.
P.S. Corkaru bych se po zverejneni nebal, nabytek se uz davno nekrade ...

Jedina sance je myslim dobre nafoceni a bazos. Resil jsem podobny problem po rodicich. Cenejsi veci, jako nadobi pro 60 lidi mam dodnes v bednach, zbytek sel casto za odvoz, zbytek na skladku. I obrazy se dnes tezko prodavaji. Solventnaci jdou po vecech co jsou v mode a pokud nemas Kupku ci Filu je to stejne, jako s nabytkem. Casove to je nekonecne a clovek na to nema nervy. Ma to cenu (jsou to casto krasne veci), ale neni to prodejne. Bohuzel doba je zla, proto v tomto nelze mit zbytecne iluze.
P.S. Corkaru bych se po zverejneni nebal, nabytek se uz davno nekrade ...
-
Moc hezky napsáno
H.

- Kusto
- tel.: 602516325
- auto: D1 300 tdi
Ahoj v tomto oboru se pohybuji tak snad poradim http://www.nabyteksimon.cz" onclick="window.open(this.href);return false;