Moderátor: Acon
Tak to já se ti s dovolením určitě ozvu.....Frana píše:Jen se ta prestavba musi udelat opravdu poradne - u mne se to povedlo az na druhy pokus a pokud o tom nekdo premyslite, muzu par veci (ne)doporucit... .
Kluci se na to docela těší.....sprchy máme, ruce mají zdravé a možná vyvrtám nějakou díru do zdi a nechám je za pár kaček u toho onanování očumovat...eliott píše:u nás tu onanii už nikdo nechce dělat
A co máš na mysli? Vyndání manuálu a instalaci automatu nebo rozborku sborku s opravou automatu?eliott píše:Ještě že si to Cyril bude dělat s použitím vlastních lidských zdrojů, u nás tu onanii už nikdo nechce dělat
Sem myslel že máš servis....... a ty máš ještě erotickej club?eliott píše:Ještě že si to Cyril bude dělat s použitím vlastních lidských zdrojů, u nás tu onanii už nikdo nechce dělat
Měl jsem na mysli pasování té konzole od Ashcrofta, je to trochu do-domerlin píše:A co máš na mysli? Vyndání manuálu a instalaci automatu nebo rozborku sborku s opravou automatu?eliott píše:Ještě že si to Cyril bude dělat s použitím vlastních lidských zdrojů, u nás tu onanii už nikdo nechce dělat
To si piš....že radami nepohrdnu.Frana píše:Jak to ctu, tak uz zadny rady potrebovat nebudes...![]()
No tak to máš asi dobrého truhláře, aby ti spíchnul nějaký středový tunelcyril píše:Žádnýho "Arschlocha" tam vůbec nemám v úmyslu dávat.
No to si pis!eliott píše:No tak to máš asi dobrého truhláře, aby ti spíchnul nějaký středový tunelcyril píše:Žádnýho "Arschlocha" tam vůbec nemám v úmyslu dávat.