Moderátor: Miky_CZ
Dávám tomu 10-15 let, a kdo ví, co všechno ten chip bude umět...ssang píše:Teď už jen trnu hrůzou, kdy nás samozřejmě v našem nejlepším zájmu začnou čipovat!.
Myslím, že bude umět víc než se dozvíšeliott píše:Dávám tomu 10-15 let, a kdo ví, co všechno ten chip bude umět...ssang píše:Teď už jen trnu hrůzou, kdy nás samozřejmě v našem nejlepším zájmu začnou čipovat!.
Výstižněji to říci nejdeATOL píše:ono se taky není čemu divit, když do toho slavnýho Bruselu se pošlou dělat poslance ti největší tydýti, kterých se potřebovali v jednotlivých státech zbavit pro blbost, nebo z jinýho politování hodnýho důvodu....
a potom tam vymýšlejí takový chujoviny, že nad tím zůstává rozum stát....
viz např. norma EU pro poloměr zakřivenosti banánu, možnýho prodávat v EU....(naštěstí již byla zrušena)......
pablo.gs píše:Věřím že by tam VK udělal kus záslužné práce. Souhlasím s ním i ohledně prosazování vstupu Turecka. Zpočátku jsem mu to zazlíval, do doby než jsem pochopil že by to byl spolehlivý katalyzátor rozkladu EU. Vašek vždy myslel několik tahů dopředu.
Ukaž mi národ žijící v subtropické oblasti, který makálukes píše:100 lidí 100 názorů já myslím například že TÁHLA.. :-D
pablo.gs píše:Věcně shrnuto: