H. jandvorak@email.cz
smazat prosím, díky
Moderátor: Miky_CZ
-
Jan Dvořák
smazat prosím, díky
Ahoj, vyndal jsem měchy a dal pružiny ( někde mám problém v elektrice, vypalovalo to relé )...spokojenost, žádný problém. Ten ale nastal v okamžiku, kdy jsem demontoval kompresor a zřejmě neuváženě odstřihl kabely k němu vedoucí...rozsvítila se kontrolka zvedání auta na palubce a po rozjetí začne pípat ten bzučák...a ne a ne přestat
Já vím, že by se diagnostikou mělo přepnout nastavení z air na pružiny - jenže se nám nedaří se spojit s diagnostikou -pro teď potřebuju nějaké jednodušší řešení... Takže otázka : dá se nějak jednoduše vyřadit ten pípák, aniž bych musel sundat celou palubku a hledat ho...to ale stejně neumím
Pojistka ? Díky za případné rady !
H. jandvorak@email.cz
H. jandvorak@email.cz
Naposledy upravil(a) Jan Dvořák dne 02 dub 2013 19:58, celkem upraveno 1 x.
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Re: Poradíte jak vyřadit otravné pípání ?
Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...
-
Jan Dvořák
Mrky DII píše:Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.
No, to je právě ta záhada...kvůli tomu relátku v motorovém prostoru, které se mi pořád vypalovalo, jsem koupil pružiny...takže relátko vypálený, dal jsem pružiny, nic se diagnostikou neměnilo, ale taky nic nikde nesignalizovalo chybu - pohoda. Jenže pak jsem prodal kompresor a s ním i konektory. Prostě jsem ustřihl kablíky s tím, že když už to nejde od relátka, tak by to nemělo vadit. No, a vadí
Ktorú poistku si vybral? ABS ti funguje?Mrky DII píše:Čau, mělo by stačit vyndat pojistku, která je v pojistkovém bloku vedle ŘJ pod kapotou. Mě to stačilo.
Nie každý kto blúdi, je stratený...
- Mrky DII
- tel.: 605517364
- auto: Už jen Free I 3x
Nějak mě to u LR nepřekvapuje
.
Já jsem to z měchů dal taky na péra, na diag jsem taky nebyl, no a pojistku jsem vyndal a nic na mě nehouká. Ale konektory jsou volně pod autem, na zaizolování počkají asi do jara, jestli letos bude ...
Já jsem to z měchů dal taky na péra, na diag jsem taky nebyl, no a pojistku jsem vyndal a nic na mě nehouká. Ale konektory jsou volně pod autem, na zaizolování počkají asi do jara, jestli letos bude ...
To se pěkně vezem, se špínou a rezem ...