Chystám se letos vyrazit na výlet na italsko - francouzské hranice. Chci si projet "všechny"

Moderátor: Miky_CZ
btw mam stiahnute tie najznamejsie trasy v ligurskych alpach a okoli v garmin basecamp, ak ti to pomoze mozem ti ich poslat a nemusis pracne stahovat z alpenroutendiscoverydejf píše:No já se úplně nebránim poznat nové lidi.Pokud chceš, ozvi se mi.Dáme řeč.
...Jo a ty stránky alpenroute jsou fakt super....na několik dlouhých večerů práce s navigací, ale dá se připravit naprosto bezva itinerář....
stiahni si garmin basecamp (http://www8.garmin.com/support/download ... sp?id=4435" onclick="window.open(this.href);return false;), ten subor otvor tam, pripoj navigaciu cez usb a skopiruj to tam. Nie som si ale na 100% isty ci ten tvoj garmin to bude vediet zobrazit. V mojom etrex vista hcx to funguje ok.discoverydejf píše:My máme termín už daný s kterým nemůžem hnout. Je to 12.7.-28.7.Odjezd asi v pátek odpoledne, první spaní před Švýcarskem, v sobotu projet Švýcarsko a pak už se týden motat dolu k pobřeží, o víkendu koupačka v moři a týden zase nahoru domu. Vše kolem italsko francouzské hranice.
Prosím tě co potřebuju k otevření toho souboru. Mám garmina NUVI 1350.
Nemám problém se domluvit, že byste se přidali jen jeden týden...vše je na domluvě
Dejf
neviem ci low rad bude poskytovat svoje knowhow len tak za pivo;-)Frana píše:Napis Lowovi, ma celou trasu a zajimavy mista z jednoho vyletu, kdy to tam projizdel s nama a urcite Ti to ochotne poskytne. Ja se podivam a asi bych taky neco nasel, ale jistej si tim nejsem.
Frana píše:Napis Lowovi, ma celou trasu a zajimavy mista z jednoho vyletu, kdy to tam projizdel s nama a urcite Ti to ochotne poskytne. Ja se podivam a asi bych taky neco nasel, ale jistej si tim nejsem.
Aha....Frana píše:Neptej se, co muze Low udelat pro Tebe, ale co Ty muzes udelat pro nej...?