Hardyspojka
Moderátor: Acon
Hardyspojka
Zdravíčko, chtěl sem se zeptat místních odborníků na jednu věcičku. Chystam se měnit hardynu na mojí D1. Koupil sem si i montážní kit kvůli tomu pouzdru s gumou, který je naražený na unašeči na difu. Moje otázka zní, jak se to pouzdro dostane s kardanu. Jestli je nato nějakej fígl nebo neco podobnýho? Díkes za každou radu 

- RudaK
- tel.: SONY Xperia Z3
- auto: D III + D 1
Re: Hardyspojka
Podle mě je nejlepší fígl to vyměnit za křížHončar píše: Jestli je nato nějakej fígl nebo neco podobnýho? Díkes za každou radu

p.s. Radu ber s rezervou,nejsem místní odborník ....

D III - 2,7 TDV - The end result of a lot of hard work.
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
D 1 - 300 TDI 33x12.5R15 - už konečně nesmrtelná " SPIDERMAN "
Uz si nepamatam, ako sme to kamaratovi dostavali von, ale zvladli sme to iba s beznymi prostriedkami. Takze to nemohlo ist nejako vyrazne komplikovane. Pravdepodobne za pouzitia majzlika a kladiva 

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Lukáš K.
- tel.: 777273461
- auto: Disco1 300Tdi
Jj, presne tak. Majzlik a kladivo....
teslo píše:Uz si nepamatam, ako sme to kamaratovi dostavali von, ale zvladli sme to iba s beznymi prostriedkami. Takze to nemohlo ist nejako vyrazne komplikovane. Pravdepodobne za pouzitia majzlika a kladiva
2"lift, BFG AT 265/70R16
- Miloš II
- tel.: سوني اريكسون
- auto: لاند روفر ديسكفري 2
- Kontaktovat uživatele:
Měl by tam bejt závit M8 závitová tyč a kus železa (rázovej vytahovák) to spraví. MIloš II
Kgalagadi Transfrontier Park,Central Kalahari Game Reserve,Hurungwe Safari Area,Charara Safari Area,Mana Pools National Park,Chizarira National Park,Namib-Naukluft National Park,Lower Zambezi National Park
- Radek J1
- auto: LR Discovery 1
- Kontaktovat uživatele:
Když jsem sudával vodící čep na kříži u H. Spojky tak rázovým vytahovákem to nešlo, udělal jsem si obyč "vytahovák"- kus silné pásoviny /10mm/-a 3x šroub M10 opřený o packy a šlo to samo.
Děkuju za reakce. Nejde mi ale o vodící čep, ale o pouzdro, které je naražené v kardanu a nastrčí se na ten čep u difu. Pouzdro je kovový váleček a vevnitř je gumový kroužek.

Range Rover Classic 3.9V8EFI, plus zopar drobnosti:)
Range Rover P38 2.5TDS
Range Rover P38 2.5TDS
- Mára-RRC
- tel.: 773625346
- auto: 2x RRC
Ano tím to způsobem jsem přehazoval unašeč 300Tdi na 200Tdi /z hardy spojky na kříž/Miloš II píše:Měl by tam bejt závit M8 závitová tyč a kus železa (rázovej vytahovák) to spraví. MIloš II
Mára
RRC 1993 200 Tdi. Když Klasiku tak Classika (My Devils Machine)
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...
Zrozen k porážce žijící pro vítězství...